Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Sana gelirken hep ellerim ceplerimde gelirdim,olur da aşkımın elleri üşümüştür.Avuçlarımda ısıtırım diyerekten...

Ben neden senin telefonunu, Numaralarını kutsal kitaplarda bir şifreye denk düşürmeye çabaladım ? Ben neden soğuk suyla yıkanırken hep sen üşüyorsun sandım ?

Dudakların ikiye bölünür konuştuğunda. Gözlerinin ikiye bölündüğü gibi baktığında. Gittiğinde de böldüğün gibi bizi iki yarıma ortadan, çok parçaya.. Bu işte bir ilizyondur sevgili. Şapkadan tavşan çıkarmalar senden sonra ahmakça kabul edilmeli .

Aklım mı? Unut onu! O yüzsüz misafir hep sende kalıyor.
*Necmettin Topçu

gelip koluma girdi ve yeni tanıştığı çocuğu anlatmaya başladı. çoğunlukla duymazlıktan geliyordum ama nefes aldığı sıralarda "ya?" "öylemi?" "hımmm" demeyi ihmal etmiyordum. yüzümde de çok komik ve sahte bir gülüş vardı. yüzüne bakmamaya çalışıyordum çünkü yeşil gözlerini ne zaman görsem tüm iyi niyetlerimi yitiriyo...rdum.
"ben aşık oldum galiba" dedi sevinçle. bu kızın gücüne de hayrandım. dört kelimesiyle dünyamı başıma yıkabiliyordu.

Günde on iki saat amelelik yapıp ay sonunda aldığın parayı o an çaldırmaktı, dudağını dudağımdan çekmen. Merak etme suç duyurusunda bulunacak kadar medeni değilim..

Güneşi Hiç Bu Kadar Sönük Gördün Mü ? Hiç Gücüm Yok Zamanı Çevirmeyi . . .

Görmesende , Duymasanda Yaşardım Yine Bu Aşk ' ı Sessizce . .

Sen kimsin?
-Tanımadın mı?-

Emin değilim.
Yüzüne bakınca,tek kişi göremiyorum..

ÖnceLeri hatayı hep kendimde buLurdum 'az geçtim' kaLbinden derdim hep, söyLeyemedim sevdiğimi diye ağLardım geceLeri. Ama senin bir başkası için yandığını gördüm ya 'az geçtim' demiyorum artık.. Bir harf daha ekLedim acım diner diye beLki.. Artık , ''Vazgeçtim''..

Sevgilinin
adını dillendirmemek..Yanlızca yüreğinde kendinle yaşatıp belki de
şehit olmak

Ey Gönül!! Şimdi sorarım sana, hangi Aşk daha büyüktür? Anlatılarak "DILE" düşen mi.. anlatılmayıp "YÜREK" deşen mi? ^^

Ve eğer hiçbir şey kalmadıysa aklımda yaşadığımdan.. Gözlerinin her zaman görmediğindendir beni..!

Sahibinden satılık aşk!!Satıyorum seni!!Üçüncü sınıf kadınların yataklarında edepsiz nöbet krizleri geçir diye!!Yalnız kalan hikayen şuurunu kaybetsin diye!!Neslin tükensin diye!!. Hadi açık arttırma...3...5...Yok mu arttıran. /Selen Kannler / Depresif Pollyanna

’onlar biliyordu biz bir bütündük. kırılmış bir
bardaktan etrafa saçılmış cam parçalarıydık. üstümüze basmaya çalışanın
ayağını kanatmak ödevimizdi’’

Aşık ol" dedi şeytan."Aşk acıtır" dedim..
"Aşk hayattır" diye fısıldadı kulağıma."Aşk öldürür" dedim."
Aşk gerçektir"diye haykırdı."Aşk yalanın ta kendisidir"diye yanıtladım..
"Aşk mutluluktur,mutlu olmaktır"dedi bu kez...
Ve ben,şeytana uydum.. !

‎'Gözyaşının akmasına bazen bir soğan değiL, bir hıyar da neden olabiLi

yaprak seviyorum ben yaprak..
Kuru, yaş ayırmadan..
Sen ezmeyi
seviyorsun, neye bastığına bakmadan..

hikayen, diye soruyorum, gencim, geçmişsizlikten ürküyorum,

-hikaye, hayatta durmaz ki... diyor, ben

ölümsüzlük bahanesiyim, çabuk kururum!

emegine saglık sanırım keşfedilmemiş bir sayfa..
ben çok begendim
+rep

Mert fb 07den sonra pek yazmamış kimse . .
Bende ilgiliyim böyle cümlelere filan =)
dedim keşfetmeliydim burayı .
icon_smile.gif

Geri