-rwd- ` ws [Non] ' 4 MAP [+1 Bonus]

MeseLa ayko dq kandik qibi karı tipliler

Aynen kardeşim devam böLe arkadan konuşan yok bişey yapan yok adam qibi adamLarLa takıLıyorm

shablaqow nasıl bir ikiyüzlüsün gecen sslere 1 map yndnz diye laf yapıyordun bot diyordun simdi önemli değil önemli olan adamlık yazmıssın haklısın senin gibi clandan cıkan adama camur atmalıyım:sad:

Senin ne haddine benimle konuşmak . Ben sana konuşma iznini verdimmiki benimle konuşuyorsun onun haricinde benim üyeliğimden skynet tugayda yorum atıyor sen karıştırıyorsun adamlığımdan şüphe etmen için ilk senin adam olman lazım he ben adamım diyorsan gel seni küçük şaplakçıyla tanıstırıyım ? daha fazlada konuşma sana bu kadar laf yeter...

kaç yasına gelmissiniz hala liseli lafları biraz incide takıl belki adam olup kıvamlastırırsın clanı:001_tongue:

O kadar lafı yiyince cevap verecek laf bulamadın tabi böyle konuyu saptır . onun haricinde gidip küfür ederek adam olunuyorsa ben adam olamam herhalde .

hah güldüm panpa 20 yaşını gecmis adamlarsınız hala laf atmakla ugrasıyorsun yakında adresde istersin:tongue_smilie:

İkinizde bi susun saçma sapan tartışmalar qereksiz

birde yazmıs izin verdimmi tabi siz koskoca NON clanısınız haşa ne haddime konusmak

Aynen öyle ne haddine ...

Aynen öyle ne haddine ...

haşa paşam hatam olduysa affola:(

qL bize kamillerrr .d

xeaveN'e SANCHEZ'e Lama ya başarılar

Geri