Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
shablaqow nasıl bir ikiyüzlüsün gecen sslere 1 map yndnz diye laf yapıyordun bot diyordun simdi önemli değil önemli olan adamlık yazmıssın haklısın senin gibi clandan cıkan adama camur atmalıyım:sad:
Senin ne haddine benimle konuşmak . Ben sana konuşma iznini verdimmiki benimle konuşuyorsun onun haricinde benim üyeliğimden skynet tugayda yorum atıyor sen karıştırıyorsun adamlığımdan şüphe etmen için ilk senin adam olman lazım he ben adamım diyorsan gel seni küçük şaplakçıyla tanıstırıyım ? daha fazlada konuşma sana bu kadar laf yeter...
O kadar lafı yiyince cevap verecek laf bulamadın tabi böyle konuyu saptır . onun haricinde gidip küfür ederek adam olunuyorsa ben adam olamam herhalde .