adam senden gh isterken senin verdiğin cevaba koptum ..! La böyle şerefszlere verilebilcek en güzel cevabı vermissin helal olsn..!
adam dogruyu diyo hile satanamı yazcak sanamı yazcak
adam belliki dalga geçmis Sizde elinizde ne var ne yok koyun buraya paylaşım forumu degil mubarek haber sitesi
![]()
ortak aldınız heralde![]()
lan murat sen cfg ıstedıgın gunlermı unutma la cokludaykan fatıhe fatıh gelde su radıon cfg 1 gonder kanka dıyodunuz ayıpla hele sen aykt sen gh acıpta yardırıyodun la sımdı cs kralımı oldun hanı nerde krallıgın cırt...!rahat olsun herkes kendını kıng sananlar pek yorulmayın sende tw alan dıyen arkadasım fath kımseye tw vermıyo yemını var bunuda herkes bılıyo ss cekemedım dıyosun bıde aglamayın la fatıhın msn pattlattılar herkeste bılıyo adam dalga gecmıs ve bunu bana ve bugra dq arkadasımızada yaptı sorabılırsınız
![]()
Yok Ama Alırken Seni Gördüm :scared: Sora Eve Geldm Bi Maç Atayım Dedim Baktım Naughty PJJ ACMIS YARDIRIYORDU SERVERDE![]()
garki bidaha flood atma bu seni kaçıncı uyarısım ?
La nauqhtyy la kardeş kafa güzel mi sizin la adam sizle resmen daşak geçmiş siz hala adama ghost diorsnz yaa koptum burda gülmekten![]()
![]()
![]()
![]()
malmısın adam dalga geçmiş amk şlaskgşaskglşasjglsşajmvcvzxçövmklwfşwqıfşasfgasşkgşasgksagksaşlgklsaşkgşa ciddiye almıs amk salagı