Radion Fatih ghost almak İsterken :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarılma kop gardaskop :D

radion cfg dilendiğin günleri ne çabuk unuttunla ? 3 -4 aydır cıkmısız cocuksunla sen ne diyeyimki . Meğer 3 -4 aylık playerim ne diye msnden cfg rc diye ağlıyorsun koçum . ne iki yüzlü şeymişsin sen :) ar damarın çatlamışla domuz etimi yiyiyorsun ne :sneaky2:

[quote="` Rad!oN ~']yarılma kop gardaskop :D[/QUOTE]

anan bilseydi böle olcagını seni vakumla çektirirdi karnından ;);) tüpbebek yaaaaaaaaaa

lan murat sen cfg ıstedıgın gunlermı unutma la cokludaykan fatıhe fatıh gelde su radıon cfg 1 gonder kanka dıyodunuz ayıpla hele sen aykt sen gh acıpta yardırıyodun la sımdı cs kralımı oldun hanı nerde krallıgın cırt...! :D rahat olsun herkes kendını kıng sananlar pek yorulmayın sende tw alan dıyen arkadasım fath kımseye tw vermıyo yemını var bunuda herkes bılıyo ss cekemedım dıyosun bıde aglamayın la fatıhın msn pattlattılar herkeste bılıyo adam dalga gecmıs ve bunu bana ve bugra dq arkadasımızada yaptı sorabılırsınız :D

saf falan mısınız dalga geçmiş adam sizle ;)

garki bidaha flood atma bu seni kaçıncı uyarısım ?

malmısın adam dalga geçmiş amk şlaskgşaskglşasjglsşajmvcvzxçövmklwfşwqıfşasfgasşkgşasgksagksaşlgklsaşkgşa ciddiye almıs amk salagı

La nauqhtyy la kardeş kafa güzel mi sizin la adam sizle resmen daşak geçmiş siz hala adama ghost diorsnz yaa koptum burda gülmekten :D :D :D :D

ADAM DALGA :D zAA

lan murat sen cfg ıstedıgın gunlermı unutma la cokludaykan fatıhe fatıh gelde su radıon cfg 1 gonder kanka dıyodunuz ayıpla hele sen aykt sen gh acıpta yardırıyodun la sımdı cs kralımı oldun hanı nerde krallıgın cırt...! :D rahat olsun herkes kendını kıng sananlar pek yorulmayın sende tw alan dıyen arkadasım fath kımseye tw vermıyo yemını var bunuda herkes bılıyo ss cekemedım dıyosun bıde aglamayın la fatıhın msn pattlattılar herkeste bılıyo adam dalga gecmıs ve bunu bana ve bugra dq arkadasımızada yaptı sorabılırsınız :D

yalancıyı sikmiyolar ya ;)

Yok Ama Alırken Seni Gördüm :scared: Sora Eve Geldm Bi Maç Atayım Dedim Baktım Naughty PJJ ACMIS YARDIRIYORDU SERVERDE :D

senin ağlaman benim kastımı gösterir ;) başkasını kendinden çok savunmam altından çıkmadıgını gösterir qq

La nauqhtyy la kardeş kafa güzel mi sizin la adam sizle resmen daşak geçmiş siz hala adama ghost diorsnz yaa koptum burda gülmekten :D :D :D :D

seni kim sıçtı bilmiyorum ben orda ghostsun diyip ss çekmedim yazdını çektim beynini geliştirince gel bana ;)

malmısın adam dalga geçmiş amk şlaskgşaskglşasjglsşajmvcvzxçövmklwfşwqıfşasfgasşkgşasgksagksaşlgklsaşkgşa ciddiye almıs amk salagı

ne çok altına giren olmuş bu radionun savunan savunana yan yanamıydınız yazarken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri