-rA vs kn`f eppixx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cakallar dio hele bota bak :D Lan bot 2 hafta önce bana cfg at clana al die yalvarıodun adammı oldun cakal dioo lan bu aksam topla real te***** gel tmmı ? Herkeste şahit bu akşam gelsinler maç atalım real teamla yensekte yenilsekte ben koycam ss buraya. Tmm mı ? akıllı ol !

Varya Sizin clanı da yerin dibine sokmazsam bunları size teker teker yutturmazsam ;) cFq diye g*tümüzde doLananLar var aranızda

~ ` qéLé ßjZé `~

-rA # ~ RasweL `. ~ajM~ <`3

qL Başarılar

qL Ama knf ların real değil :)

ql...
yazmışsınız cfg diye yanımızda dolananlar bot diyorsunuz.ben hergün onlardan 20-30 tanesiyle uğraşıyorum ;) 2 tane sizi satan adam oldu mu direk havaya girmeyin...

FAke team di diyo ya :D tamam siz kinqsiniz :) ReaLLe geldiniz :) 12-0 sonra aq dedik küfür ettiniz diye ct ye geçmeden banladınız :) FAke teaminiz daha iyi olması gerek :)

ibo kanka öle deme onlar bir kinq :) onlar bizi bilir
Cs Expert`s & cLanını :)

-Botlara bak ya maç bitti yendiler ama hala oynuyorlar sonra bitti dedik adam kim yendi diye soruyor .
-Zaten tag benim değildi kasmadım pompalıyla gittim hltvden izleyin zaten daha çok kendi adamlarımı vurdum .
-MatchLess rey midir ne botsa cs1 de admnliği var gh diye banlıyor ghysem moviemi yap kanıtla oyle banla . ;]
-Bakın sizle rovans atmak isterdim ama o kadar eziksinz ki adamları toplamaya değmez.
-Eğer hala tavansa bi tarafınız shoupar@macserveri.com ekleyin vs & maç atarız.

matchless rey şahinle konuşcağım bakalım ondan sonra banlayabilecekmisin.

k`nf eppixx fake reaL die kimse atmasın 2 kisi war o 5 de reaLden olan ...

neronex ibo değil ibrahim bi kere :) her ibrahime ibo demeyin :D

kTy kjnq yaw :D qweqwe :D Bana bide yasınız dengi teamla mac alın dioo :D Yaşın kaç kTy ? :D

Allah `ım tartıştığınız konuya bak kim daha bot ?
Yenen yenmiş 2 takımıda bilen bilir. Bencede knf eppixx reaL kadro değil.Eski klanım olduğı için biliyorum. Burda konuşcağınıza maçta konuşun. 2 takımda reallerini alsın gidin atın.

Başarılar kardesım .. :) qL..

gökhan benmi size dedim gökhan ne olur feyk gelin yenelim sizi lütfen feyk gelinmi dedim ... ? Feyk TEamle gelmeyin real gelene kadar sabr edin .

gökhan benmi size dedim gökhan ne olur feyk gelin yenelim sizi lütfen feyk gelinmi dedim ... ? Feyk TEamle gelmeyin real gelene kadar sabr edin .

Bu zamana kadar adam akıllı kaç Real teamle maç attın kardeşİm <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri