-r[A]wenche ~ v2 Cfq Cıkardı.. ! BuyRuN İcerİ SahibindeN :O

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbugra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Millet Böyle Süper Bir Foruma CFq Koyarken Biraz Özenin ..

Millet Böyle Süper Bir Foruma CFq Koyarken Biraz Özenin ..

Sen kendini ne zannediyosun bilader.... bakıyoruMda Nakat havalarda ucuyor. Kimsenın emeqine saygısızlık yapamazsın ! nasıl bi yorum yazıyosun yorum yazdıktan enter yapmadan önce bi kendin oku bi anlam verecekmisin abuk subuk yorum , saygısızlk yapma !

:cursing::cursing::cursing::cursing:

Bugra hayırdır özendinmi avatarıma, hadi özendin diyelim niye çalıyon memlekette avatar kıtlıgıı mı var?

d0stum özenmekle ne alakası var beqendim koyduM ! ! ! SenDe baska siteden özenmissinki. sag altta sitenin ismi var.

:D ahahah o bi kere sitenin ismi deil :laugh: Öyle olsa şimdi altında netbilgini.net yazardı :) Herneyse sorun yok iyi forumlar.

Sen kendini ne zannediyosun bilader.... bakıyoruMda Nakat havalarda ucuyor. Kimsenın emeqine saygısızlık yapamazsın ! nasıl bi yorum yazıyosun yorum yazdıktan enter yapmadan önce bi kendin oku bi anlam verecekmisin abuk subuk yorum , saygısızlk yapma !

:cursing::cursing::cursing::cursing:

Kardeş Bişey Demiyorum . Kendi Görüşüm . Seninle Tartışacak Değilim . Ama Beğenmedim . Herkesin Koyduğu Cfq'den Ne Farkı var .

Allah İçin Tek Bir Fazladan Farkını Söle Tamam Haklısın Süper CFq Diyecem !

dediqin gibi olsn saol k.qelsin .

Kardeş Bişey Demiyorum . Kendi Görüşüm . Seninle Tartışacak Değilim . Ama Beğenmedim . Herkesin Koyduğu Cfq'den Ne Farkı var .

Allah İçin Tek Bir Fazladan Farkını Söle Tamam Haklısın Süper CFq Diyecem !

Madem birsey demiyorsun madem bnm paylastıgım cfq diqerlerinden farkı yok. ndn emegi kücümsüyoN sadece tesekkurler... yazmayı denemedin ? o bezelye kafana sunu iyi sok herkesin koyduqu cfq farkı emeq !! k.q qq.

Tartışmak yasaktır. bugra ve burkay tartısmayın lütfen uyarı cezası yolda ha geliyor :D =)

Madem birsey demiyorsun madem bnm paylastıgım cfq diqerlerinden farkı yok. ndn emegi kücümsüyoN sadece tesekkurler... yazmayı denemedin ? o bezelye kafana sunu iyi sok herkesin koyduqu cfq farkı emeq !! k.q qq.

Her Hakka Sahipsin Ama Bi Üyeye Hakaret Hakkın Bulunmuyo .. Gereğini Yaptıracağım . Saygılar ..

Hey gençler susun yoksa ıkınızı de sürecem forumdan ha tartışmayın =)

tmm kardesım emege saygısızlık yapmıssa yapmıs yapmamıssa gunahı byonuna büyütmeye gerek yok :) iyi forumlar.

tmm kardesım emege saygısızlık yapmıssa yapmıs yapmamıssa gunahı byonuna büyütmeye gerek yok :) iyi forumlar.

alee adam bezelye beyni falan diyo . Zaten Bu adam Banlanmış . Yeni Üyelik Açmış . Forum kurallarına Göre Yasak bu . Gereğini Yaparsan Sevinirim .

alee adam bezelye beyni falan diyo . Zaten Bu adam Banlanmış . Yeni Üyelik Açmış . Forum kurallarına Göre Yasak bu . Gereğini Yaparsan Sevinirim .

aferim dewam et topik kasmaya pashalyı geceksn ! qq bebelack

saol ama denemicem :)

tesekkurler bilader yormun icin

Geri