-r[A]wenche ~ v2 Cfq Cıkardı.. ! BuyRuN İcerİ SahibindeN :O

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbugra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
YoruMLarınız icin tesekkur ederiM :D

Bu kDr Yoruma Qqore quseldır İnŞ :D DEnicez Bakalm

flood ıcn 0zur dılerım admınler ama bu v2 cfg senın deıl sadece ısmını deıstırmıssın Herkesı kandırmaya calsıoo ınanmayın ıstersenız google ye guar cfg indir yazın indirin hersey anlayın

flood ıcn 0zur dılerım admınler ama bu v2 cfg senın deıl sadece ısmını deıstırmıssın Herkesı kandırmaya calsıoo ınanmayın ıstersenız google ye guar cfg indir yazın indirin hersey anlayın

O cfq lerin sahiplerni buL soR kimdeN alıntı yaptın diye okey ?

Kardesım walla benım bı rıcam var ben v1 ı ındıremedım dosya tc den koymussun ınmedı upload koysan ıı olur kardesım onu da koy sana tsk ederım

0nun cfq sı senın kınden 0ncecıktı baktım her ayarı aynı sadece ısmını deıstırmsn arkıler repınızı vermeyın bu bı sahtekar (ben kımseyı kıskanmam benı cekeıo deme ) googleye gaur cfg indir yazın yıne nb cıkıcak ındırın aynı deılse ne dıosanız 0 yum bnde

cs 1.6 da çalışırmı ?

0nun cfq sı senın kınden 0ncecıktı baktım her ayarı aynı sadece ısmını deıstırmsn arkıler repınızı vermeyın bu bı sahtekar (ben kımseyı kıskanmam benı cekeıo deme ) googleye gaur cfg indir yazın yıne nb cıkıcak ındırın aynı deılse ne dıosanız 0 yum bnde

ulan bebelack o cfq nın sahibini buL kimden aldın dıye sorsana o zamna ! ne cevpa verceK !

br0 Emeqe SayqıLı oL ßiraz Tartışma Yaratma.

Tmm Özür dlerm

İnşallah Güzeldir Bir Deniyelim.Emeğinize Sağlık Genede .. ;)

YoruMlar ıcın tesekkurler

güzell ellerine saglık v3 cıkar artıK

saoL tesekkur ederim :D saOl

saoL kardeşim Güzel bir CFG Tavsiye Ederim :)

yorumun ıcın tesekkur ederim :D

Seni bi kaç kez görmüşlüpğüm var güzel oynuyordun cfg ni isteyenler oluyodu senin bakalım merak ettim denicem kısayyolar nedir acep ?

Geri