-r[A]wenche~`. Geri Dönüş..!! Deneme Mac Moviesi..DaL Hadi

kimsin ag mala gel ich le bedich de oynuyodun daha 3-5 ay önce 3 yldır bırakmısmıs eskilerden kimse kalmamısmıs memet özcan harun marun alayına çaktım merak etme sana da koyarız akıllı davran bu sitede.

Bu adamı takma sen alıştık biz ona o Cs dünya 1. si :001_tongue:

Lan mamy O pc de Ben dıLdımj Kuzenım oLAcak P**C Gırmıs pcme O Yapmıs herseyı bEn Cenazeye qtmısdım AntaLyaya Dedem oLmusdu yaLanmı soLıcam Lan .. ! Benım Tek varLıgım ablam var suaN ..! onun uzerıne Yemın Ederım ben CaLmadım senın cfgLErını..:.! Eyw saoLun sızde

o kuzenın de tekablasının uzerıne yemın edıordu way be 2 nız de annesıu olu ve 2 nızde tek ablası war olemı yazıkkk oglum barı ınkar edıon adam akllı et lan bot

Bu adamı takma sen alıştık biz ona o Cs dünya 1. si :001_tongue:
SA ben ibo niye yine girdim merak etmeyin ;)
sen anlamıyo musun sen gerizekalı mısın orta malı arkın üyeliği sen mal mısın evladım?bu arada sen kimdin bnden cfg yalvaran clan yalvaran daha düne kadar kanka kingsin çok iyi akıyosun diyen biriydin galiba.
bu arada cs dünya 1.siyim desem ne yapabileceksiniz ki bu yazımı engelleyen bir dhaa girmekle uğraştırmayın bni buraya hepiniz çoluk çocuksunuz qold o2 nin üyeliği de sizin gibi 3-5 çapulcu yüzünden bnm sayemde king olarak tanınmasın ok?dengim değilsin edebinle davran adam akıllı dur.
qL ravenche kardeş...

Teşekkürler ..!

~qRe[w]ontaqe.&``

paylaşım için teşekkürler :)

SA ben ibo niye yine girdim merak etmeyin ;)
sen anlamıyo musun sen gerizekalı mısın orta malı arkın üyeliği sen mal mısın evladım?bu arada sen kimdin bnden cfg yalvaran clan yalvaran daha düne kadar kanka kingsin çok iyi akıyosun diyen biriydin galiba.
bu arada cs dünya 1.siyim desem ne yapabileceksiniz ki bu yazımı engelleyen bir dhaa girmekle uğraştırmayın bni buraya hepiniz çoluk çocuksunuz qold o2 nin üyeliği de sizin gibi 3-5 çapulcu yüzünden bnm sayemde king olarak tanınmasın ok?dengim değilsin edebinle davran adam akıllı dur.
qL ravenche kardeş...

Hehe yazdıklarına bak işte çoluk çocuk :D

Geri