~ qioVinco` tk.# Maç Movie Vol 1.0 Edit

2
EXE RANK

~qioVinco`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~qioVinco`
Selamün Aleyküm beyler...
Birkaç arkadaşmızın bana söylediği bazı abuk subuk şeyler yüzünden movie yi editledim ama ne editleme...
1 günümü aldı bu movie sabahtan beri uğraşıyorum gözlerim hltv videmach yazısı görüyor sürekli :)
Neden 1 gün sürdü amele misin?Hayır pc çok yavaş çökmez İNŞALLAH :D
İNŞALLAH beğenilir bu sefer ve yine söylüyorum İNŞALLAH ikinci movieye 1o tane güzel tk koyacam :)
qL harici post kasmayınız bugün hiç cs girmedim bunun yüzünden :)

Not:Sonuna kadar izleyiniz... :001_tongue:
~ qioVinco` tk.# Ma Movie Vol 1.0 Edit | SK Gaming

qL ibo çok güzel movie olmuş.

Tebrikler güzel movıe

eyw arkadaşlar sonlarına dikkatinizi çekiyim :D

upupup günceL

Kötü ama emeğe saygı genede

ahmet bırak bunla vs m atacan yeter ya qL harici kasma o postu beni sinir etmeyin!!!kendisi king herkes tanır onu...

Başarılar bilader.

sağol bilader işte bunu sevdi ibo :)

Çok fazla Efekt + kasıyor
qL.#

kardeşim bak efekt dediğin parlaklık renk ve in out clan movie değil bu maç movie düz verince küfrediyolar böyle yapınca efekt oluyo :D iki tula bastım bu efektler geldi ;)
Ayrıca benim neden 12 saat ugrastıfımı anla sırf frapsı acarken pc resleniyor :D

kardeşim bak efekt dediğin parlaklık renk ve in out clan movie değil bu maç movie düz verince küfrediyolar böyle yapınca efekt oluyo :D iki tula bastım bu efektler geldi ;)
Ayrıca benim neden 12 saat ugrastıfımı anla sırf frapsı acarken pc resleniyor :D
At murata Demoları yapsın sana iyi yapıyo Kereste qwe :D

bende videomach vardı zaten 6o gün süreli sanki crack yok ama indiremedim xD alttan yazı gçiyo videomach diye sadece video mach kullandım fazla efekt olmasın diye bide video splitter başka bir şey yok pc çökmesini göze alamam :D

bende videomach vardı zaten 6o gün süreli sanki crack yok ama indiremedim xD alttan yazı gçiyo videomach diye sadece video mach kullandım fazla efekt olmasın diye bide video splitter başka bir şey yok pc çökmesini göze alamam :D
Abow o ezik programlamı yapıyosun qwe Sony vegası dicem ama pc Çöker diyon Cvs dicem Yine çöker dicen Movie maker daha iyi la videomach tan :D

La ne çökcek 4 gb RAM var ii değil mi ki :D

la 2 gb ram var cokucek pc yinede frapsı acıyorum resleniyo pc :D

Geri