~ qioVinco` tk.# Maç Movie Vol 1.0 Edit

5 kişi sabaha kadar post kasak bu konuda ^^

la 2 gb ram var cokucek pc yinede frapsı acıyorum resleniyo pc :D
la yazık 2 gb rama tahinen 1 gb ekran kartı en düşük ihtimalle 512mb desek ben o pcde neler neler yaparım la benim özellikler 1gb ram 256mb ekran kartı Sony vegas Cvs aae var la yuh
süperde Movie yaparım qwe :D nyse format bence fpras la reset atıyosaa yada at cöpe sen onu 2gb ram abi naptın ya .:D

2 değil onun pc 3 gb ram La :D

dogru la 3 gbmis :D daha rami bilmiyorum yeni pc ful virus dolu :D formatlasam dosyalarım kaybolacak

la yazık 2 gb rama tahinen 1 gb ekran kartı en düşük ihtimalle 512mb desek ben o pcde neler neler yaparım la benim özellikler 1gb ram 256mb ekran kartı Sony vegas Cvs aae var la yuh
süperde Movie yaparım qwe :D nyse format bence fpras la reset atıyosaa yada at cöpe sen onu 2gb ram abi naptın ya .:D

adam mert ya movie profesörü

2 değil onun pc 3 gb ram La :D
qweqew 3gb bide o Pc özelliklerine göre Videomach gibi ezik program yazık derim :D at işte bizim keresteye sen yapsın sana
Tanıtım vol2 yolda qL leri beklerim qwe :D

qweqew 3gb bide o Pc özelliklerine göre Videomach gibi ezik program yazık derim :D at işte bizim keresteye sen yapsın sana
Tanıtım vol2 yolda qL leri beklerim qwe :D

kereste diye beni mi kastediyon lan :D

başarılar da milletin görüşlerinie saygılı olun saygı görün byler!!!

Movie güzel ibişim aldırma bazılarına :D

:) ben kimseye aldırmıyorum ki biraz dandik olduğunu da biliyorum ama pc de res virüsü var saatlerce uğraştım eksikleri görmemenizi istiyorum müziğe yoğunlaşın 2o1o un bombası ilk parça :) sizler için aradım buldum xD siteye 5 kere üyelik yapmayı denedim yapmadı bir tek orda varmış bide başka bi yerde :D sağolun yorumlar için...pc sahibi ben olsam zaten hiç durmam veririm formatı ama driver cdleri bile yok xD

geLe başarılar :D

eyw semih seni yazmıstım sk yüklemedi daha fazla isim yazayım diye editledim dosyayı seni unuttum kusra bakma

Güzel Movie Başarılar

qL inş yakında team movie çıkacak :D

salla önemli değil zaten ben sizin clandayım bilen biliyor :)

mucx xD xD xD

Geri