-PoseidoN- Ozel.cfg Istek Uzerıne Yayınlıorm Dıger Nıckım SerberusH!

0
EXE RANK

poseidonx7

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
poseidonx7
S.a Arkadaşlar cs1.someofcs.com dan bılırsınız SerberusH idi nickim we şimdi nickim P0seid0N
ozel.cfg Herkez cok begendı Mjx Ferdi kardeşimle beraber yapmış bulunmakdayız özel tüm ayarlar var alıntı 0! bunu dikkatinizi çekerim elimizle yazdık tüm kodları alıntı 0!!!!

*Bunny Hop kendi ayarımız eklenmiştir
*Native,ıf cok ozel we yenı kımsede yok! bunu dıkkatınızı cekerım
*Ak47 0 Sekme! Ozellıklle duck seri atnalar ıcın tavsıyemdır.normal oyuncular ıcınde 0 sekme!
*M4a1 0 Sekme! ozellıkle duck serı atanlar ıcın normal oyuncular ıcınde 0 sekme !
*Deagle[Dg] Cok Ozel bir kodumuzla 0 sekme ındırılmısdır
*Eğer birile ws atıorsanız em para alın :) 0 sekme 5+1 bilmiyenlere Daşak geçin Farkı Görün!

Fazla Uzatmak ıstemıorum awp knife awp dg hızlı cekme ayarları ozel rate ayarları aktıfdır!

Bu Cfg Yapımı PoseidoN&Mjx Tarafından Yapılmışdir!

Ulaşmak için realy_love06@hotmail.com! Frag Fotoları Mac Fotoları Ws Foto Yayınlanacakdır.

Link http://ul.to/253m2l rar pas:poseidon

Lütfen Yorumda Atın indirenler deneyin görün aradaki farkı son zamanlarda ypaılan en iyi cfg dir !

eyw saolsın denerim 1 ara

saoLasın méRt (: Tesekkür Ederim ..

ben mjx (: cfg géRçekten ho0s qeRez o0Ldu o0zéL ko0dLaR iLe eL emegi göz nuruduR (: v2 si bulunmaktadıR ama kendımız kuLLanıo0ruz kıSa zamanda v3 yaptıımızda onuda yayınLarız (: qL ^ hF :D

bide rar şifresini yazsanda tam olsa:D

rar pas nedir ?*

qüzel cFq öneririm.. :p :D

La Rarı Nasıl ACıonuz Da Oneriobnz aNlamadım Rar Pas Ne Onuda Soleyin Bizde Bakalım :S

Ksr bakmayın yeni oldugum burdan belli ettim ekledim rar pas tşk ederim arkadaşlar bunun ozel2 ozel3. cfglerımızde wardır we bundan daha ıydıır oda yayınlanacakdır ozel4. calısmasına gırecegız normalde bunu tL knt ıle satıordk ama artk yayınlama waktı geldıgını hıssetdık

Rar pas eklenmiştir..

Aha Buldm Rar Pas poseidon poseidon poseidon poseidon altına yazar inasn nere yazmısn Yhaw :D

acemiyiz ksr bakma :)

saoL eLie saqLık.. rep oLsa verıcem ama yoq

Ben Bu Cfgyi Rep için yapmadım Herkez Faydalansın diye yaptım....Maksat 1 kişi king olmasın hepimiz olsun oyunun eglencesi çıksın

msn vermek yasak düzeltirmisn paylaşım için teşekkürler denemjcem ;)

Adminlerden biri msnmi gizliyebilirlermi hakkım bitti konu duzenleme :S

eyw :D bnde LeqaCy fORceS` >` ~sRt.` `` tsK edRM bu araLar bnde cfg mı sUnsam dıe dusunu0m :D tsşkLer inş. quzeldır :D

Geri