-PoseidoN- Ozel.cfg Istek Uzerıne Yayınlıorm Dıger Nıckım SerberusH!

berbat ya hiç güzeL deil

Arkadaşım o senin yorumun ama butun deneyıenler ve fotograflar var yayınlayınca goruceksın sadece benım kendı cekdıgım fotograflar degıl arkadaslarımınkınıde yayınlıcam bu cfgle yaptıkları fragları

Bu cfgyi istiodum sagol :=) Paylaşdıgın ıcın

kardeşim eline saglık çok qüsel

eywallah knk o senın guzellıgın

Rar Pass SerberusH. oLması Lazım yada SerBerusH

rar PAss: poseidon

ya hiç güzeL deiL bi kaç kez denedm

Mert allah razı olsun ben mason hack

:=) Tskler samet

mert kardesım guzeL oLmus bn ATILGAN :)

saol bırader

S.a Arkadaşlar cs1.someofcs.com dan bılırsınız SerberusH idi nickim we şimdi nickim P0seid0N
ozel.cfg Herkez cok begendı Mjx Ferdi kardeşimle beraber yapmış bulunmakdayız özel tüm ayarlar var alıntı 0! bunu dikkatinizi çekerim elimizle yazdık tüm kodları alıntı 0!!!!

*Bunny Hop kendi ayarımız eklenmiştir
*Native,ıf cok ozel we yenı kımsede yok! bunu dıkkatınızı cekerım
*Ak47 0 Sekme! Ozellıklle duck seri atnalar ıcın tavsıyemdır.normal oyuncular ıcınde 0 sekme!
*M4a1 0 Sekme! ozellıkle duck serı atanlar ıcın normal oyuncular ıcınde 0 sekme !
*Deagle[Dg] Cok Ozel bir kodumuzla 0 sekme ındırılmısdır
*Eğer birile ws atıorsanız em para alın :) 0 sekme 5+1 bilmiyenlere Daşak geçin Farkı Görün!

Fazla Uzatmak ıstemıorum awp knife awp dg hızlı cekme ayarları ozel rate ayarları aktıfdır!

Bu Cfg Yapımı PoseidoN&Mjx Tarafından Yapılmışdir!

Ulaşmak için realy_love06@hotmail.com! Frag Fotoları Mac Fotoları Ws Foto Yayınlanacakdır.

Link http://ul.to/253m2l rar pas:poseidon

Desene yeni bir fake daha geliyor [cs5.senoyna.com PoSe!d0n <3 :]

Yorumlar ıcın tskler PoSe!d0n ben kımsenın fakesı fılan degılım nıck su tanrısı sevdıgım ıcın uskodada buydu csdede bu kımseden gorup nıck almam huyum degl ozentılık...seni ne gordum ne duymusumdur..

teşekkür ederim mert helal olsun güğzel cfg

Eywallah kardeşim.

Yorumlar ıcın tskler PoSe!d0n ben kımsenın fakesı fılan degılım nıck su tanrısı sevdıgım ıcın uskodada buydu csdede bu kımseden gorup nıck almam huyum degl ozentılık...seni ne gordum ne duymusumdur..

Biraz önce banladın beni onun nedenini çözemedim ben kardeş :)
nick i yıllardır bız kullanıyoruz admınlığın var diye banlanan yine biziz :)

Nick degıs dedım ben o serverın sahıbıyım bılmem kac yıldır kullanırsan kullan...ben kımsede gormedım we benden snra ılk defa sende gordm had ekly gelsn !

TeşekkürLer :) aMa DeneMicem :D

Geri