-PashaSedat;; <CS ELVEDA HAKKINIZI HELAL EDIN>` 2 Dk Bakiver. ~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan y0wy0w
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

y0wy0w

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
y0wy0w
Selamun Aleykum Arkadaslar.

Oncelikle Buradan Ana baci Kattigim Butun insanlardan ozur dileyip sozumu geri Aliyorum Kalbini kirdigim herkesin. Benim Aslinda kotu niyetim olmaz. Yani Kimsenin
Anasina Ailesine Kufur edecek Adam deildim Ama Sakalara dayanamadim vb. olaylara karsi geldim o yuzden sevilmedim. Pekte taniyanim olmazdi. Neyse Ne. Ben buradan herkesten Helallik istiyorum Su CS alemi O kadar Karisik Biryer ki Harbi adami harciyolar eziyolar. hersey oluyo burada hersey hepsinide yasadm. Benim Diyecegim tanidigm realden gorustugum bi kac kisi oldu Ve Devamli arkadaslik edebilecek kimseyi kazanamadim. Insallah Realden ismimi duyarsinz 4 Ay sonra Turkiye Sampiyonalari var gicikta kapsaniz dua edin. Turkiye adina dovusecez. Kismet Hayrlisi Allah Hepinizi istediginiz yere getirsin fazla konusmucam ! Bundan sonra oyunda ts de Hicbiryerde olmayacagma dair Serefim ustune yemn ediyorum zaten fakelerimn Gh moviesi cikmis. Insallah Devam etmezsnz bu fakelige arkadslar. Bundan Sonra PashaSedat yok beyler ne 1.6 ne baska bi oyun sanaldan uzagim Kendinize Dikkat Edin Kimseyle Sorunum Yok ilan Ediyorum Akdere-50.yil mahallesindeyim Cayimi Icmeye Beklerim.!. ALLAHAEMANETSINIZ KALINSAGLICAKLA.

Noix Veya Dier Nb yetkilileri uyeligimi banlasanizda konuyu kaldirmazsanz sevinirim. Eyvallah Rasgele ' ~

inkar etme ezik oldunu cs alemi biliyor had, qqD

REAL'de başarılar. Özlicez kardeşim.

En iyisini yaptın ama onca kişiyi kırmadan yapsaydın bunu daha iyi olurdu neyse hayırlısı realde başarılar.

realde başarılar inşallah kazanırsın :D

Realde Başarılar .

Sedat, Ben FevziMert . NB'den banım var arkadaştan gördüm , konuşmamız sanırım birazda olsa olumlu olarak etkilemiş seni.En iyisini yaptın , realde başarılar keşke daha önceden seninle düzgünce konuşup böyle böyle yapma deseydim.Neyse realinde başarılar :)

REALDe BaşarıLar KRAL PAŞASEDAT ;)

PASHASEDAT BUGÜN OYUNDA ANA BACI SOVUYORDUN İNS KAYBEDERSİN

PASHASEDAT BUGÜN OYUNDA ANA BACI SOVUYORDUN İNS KAYBEDERSİN
Sana Yazık Bilader Orda Ülkem Adına Dövüşecem Neyse Bişey Derdimde Yeminliyim Şu Günde Etmicem Karsımdada Boyle Konusablsen Keske neyse yorum atma benım konuma. Kazanmaya gidiyom Ben Türkiye adına gidiyom cünkü ekmegıne bakkkkkk ;)

şampiyonada başarılar

Tartısma Yaratacak Yorumlar Atmayınız # Edit judezz

fazla klavye erkeliqi yapma bana burdan küfür etdirme uza real bile canın ı yakarım sen ben ama dua et ankara deqİLim
Mafyasındır kesin .d ekmegıne baksana kardas ne sıkıntın var benımle ben senı tanımıyorum kı durduk yere ıns yenılırsın felan hem yaptgn ayıp hemde yanls yanı neyse daha atma sıkıntın varsa realde yak canımı :)

Geri