-PashaSedat;; <CS ELVEDA HAKKINIZI HELAL EDIN>` 2 Dk Bakiver. ~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan y0wy0w
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ramazan ayında konuştuğun kelimelere bak çocuk neden bölye argo konuşuyorsunuz ..
Edit

İtin Duası Kabul Olsaydı Gökten Kemik Yağardı Boş Yapma ekmegıne Bak ;) Akdere-Çamlık 50.yıl mahallesindeyim Canımı Almaya Bekliyorum MAFYAAA

Bu heralde 3. 4. sınıf cocugu abisine soruyo abi ne diyim die abiside bişi dio buda anladığı kadarıyla yazıyo :D

inş iyi bi derece yaparsın. ne kadar kavgamız olsada. artk olan oldu geçen geçti.

Paşam tanımaya vakit olmadı varsa helal olsun sende helal et kardeşim . Şampiyonada başarılar .
Kardeş 2 çift lafım var sana değil ortaya atıyorum lafı :)
6 Yıllık oyuncuyum ama ben csden bu yıl oynadığım kadar nefret etmedim . Paşa Sedat Tek diyeceğim sana En iyisini yapmışsın çünkü Oyun COUNTER STRİKE değil Velet Strikeye dönüştü tamam çok iyi playerler olsada oyunun tadı kalmadı zaten masaüstümün anakartı yandı kolay kolay girmem oyuna laptopdanda oynanmaz . Zaten o iyi playerler yıllar önce csnin tadını zirvelerde aldı şimdi emekli oldular gecen iyi olsun aga .

Allah'a Emanet Ol.

Paş* * tanımaya vakit olmadı varsa helal olsun sende helal et kardeşim . Şampiyonada başarılar .
Kardeş 2 çift lafım var sana değil ortaya atıyorum lafı :)
6 Yıllık oyuncuyum ama ben csden bu yıl oynadığım kadar nefret etmedim . Paşa Sedat Tek diyeceğim sana En iyisini yapmışsın çünkü Oyun COUNTER STRİKE değil Velet Strikeye dönüştü tamam çok iyi playerler olsada oyunun tadı kalmadı zaten masaüstümün anakartı yandı kolay kolay girmem oyuna laptopdanda oynanmaz . Zaten o iyi playerler yıllar önce csnin tadını zirvelerde aldı şimdi emekli oldular gecen iyi olsun aga .
Kardasım aslında cok iyi bi player değilim 5 yıldır oynuyorum hani mahallede kitlerle felan 2 sene oldu evime net geleli onlineye baslayalı dediğin gibi cok coluk cocuk var. insan git gide gevsiyo yani o sövüyo bu sövüyo onceden dayanamazdm feysten felan kufurlere kım etse bulur yakalar doverdım burda hangı bırını bulacan sıktı artık eskiler dediğin gibi bu oyunu yazmslar bize söz düşmez bu oyundan bi beklentim bi gelecegım olmadıgı için takmam kafama ha senin gibide delikanlı arkadaslarım tanıyanlarım olduysa ne mutlu bana seninde gecen iyi olsun rasgele.

hakkım varsa hll olsun kardesım realde basraılar
hakkkını hellal et :)

Real Hayatında başarılar... Şampiyonada başarılar.

Selamun Aleykum Arkadaslar.

Oncelikle Buradan Ana baci Kattigim Butun insanlardan ozur dileyip sozumu geri Aliyorum Kalbini kirdigim herkesin. Benim Aslinda kotu niyetim olmaz. Yani Kimsenin
Anasina Ailesine Kufur edecek Adam deildim Ama Sakalara dayanamadim vb. olaylara karsi geldim o yuzden sevilmedim. Pekte taniyanim olmazdi. Neyse Ne. Ben buradan herkesten Helallik istiyorum Su CS alemi O kadar Karisik Biryer ki Harbi adami harciyolar eziyolar. hersey oluyo burada hersey hepsinide yasadm. Benim Diyecegim tanidigm realden gorustugum bi kac kisi oldu Ve Devamli arkadaslik edebilecek kimseyi kazanamadim. Insallah Realden ismimi duyarsinz 4 Ay sonra Turkiye Sampiyonalari var gicikta kapsaniz dua edin. Turkiye adina dovusecez. Kismet Hayrlisi Allah Hepinizi istediginiz yere getirsin fazla konusmucam ! Bundan sonra oyunda ts de Hicbiryerde olmayacagma dair Serefim ustune yemn ediyorum zaten fakelerimn Gh moviesi cikmis. Insallah Devam etmezsnz bu fakelige arkadslar. Bundan Sonra PashaSedat yok beyler ne 1.6 ne baska bi oyun sanaldan uzagim Kendinize Dikkat Edin Kimseyle Sorunum Yok ilan Ediyorum Akdere-50.yil mahallesindeyim Cayimi Icmeye Beklerim.!. ALLAHAEMANETSINIZ KALINSAGLICAKLA.

Noix Veya Dier Nb yetkilileri uyeligimi banlasanizda konuyu kaldirmazsanz sevinirim. Eyvallah Rasgele ' ~

bıraksanda bırakmasanda kardesımsın sen benım bır durum oldugunda araman yeter !

basarılar aslan

~ ' Boş Yapmanın anlamı Yok. Eyvallah Gresto.`

Geri