0
EXE RANK
exceptioN4ilker
Fexe Kullanıcısı
Edit #
RED&BLACK
RED&BLACK
konusanda bısey olmz ama bişeyde ima etmedim yani
hmm .. Anladın herşeyi ne diyelim
Ben seni çok seviyorum
Ya oğlum karakterden bahsetmeyin bana yageçicen o ayakları kimin ne karakterde olduğunu herkes biliyo. Burası sanal ortam kendini fazla kasma
Sen burda bana ne dersen de seni takmıyorum bile
Hepiniz kralsınız ya ne diyelim![]()
5 elde değil 6. el bi ara aynısını bende yapmışım al ss yi kendim çektim http://www.netbilgini.net/threads/adam-sky-net-ezdi-qecti.181259/ kardeş boş konuşmaya gerek yokki burda kimseye yaranmayada gerek yok çok biliyosunuz ya buraya yorum atanlarda çok biliyo ya hltvyi boşa atmadım alın movie yapın hatta dikkatli bakın karşıdaki keke nasıl izliyoO kadar fragı değil ben spawn potti morgan gelse dahi atamaz. Geçicen onları.
5 elde o kadar frag atan bir adam daha göster dicem sen harbi kralsın dünyada teksin.
Karşısındaki takımda pasif bi takım değil
düz mantık hesaplarsan maç bitene kadar o adam 48 frag atar.
Her ele 4 kill düşer.
Buda sakıncalıdır. Yanlışlıkla olsa bile bi bombayla ölür adam. Adamların her biri 20 vursa yine ölür.
oyunda gösteriyo göstereceği kadar sen hiç kafana takma .junior burda boş yapıcağına al gh movie yap çok biliyosun yayani günde 24 saat nb de dolaşıpta değişik yorum atiyimde millet beğensin moduna girme kendini göstericeksen oyunda göster nb de yorum atma http://s2.dosya.tc/server16/EEFGka/asd-1.rar.html al hltv
:S yok artık sayın seyirciler .windows 7 de ss alabiliyormusn ?
Ooooooo müdür sen ne yaptın yaYAPCAK BISI YOK ADAM KRAL DA PC SINDE CS YOK ADAMINCs yok derken yanlıs anlasılmasın bılal arkadasımızın pc sıne gırıyoruz sıerra dıe bı dosya yok cs de hedef bul deınce harıcı bellekte yuklu oldugunu goruyoruz sıerranın tabı bız tw ısteyınce bellek pc den cekılıyor buyrun bakın dıyor sonra tak yardır KRALSINIZ YA HIAMMNINA
Tugay buna cevabnın ne olcak merakla beklıyorum HA bu arada gl![]()
YAPCAK BISI YOK ADAM KRAL DA PC SINDE CS YOK ADAMINCs yok derken yanlıs anlasılmasın bılal arkadasımızın pc sıne gırıyoruz sıerra dıe bı dosya yok cs de hedef bul deınce harıcı bellekte yuklu oldugunu goruyoruz sıerranın tabı bız tw ısteyınce bellek pc den cekılıyor buyrun bakın dıyor sonra tak yardır KRALSINIZ YA HIAMMNINA
Tugay buna cevabnın ne olcak merakla beklıyorum HA bu arada gl![]()
Ooooooo müdür siz ne yaptınız yaSS alamıyormuş baheneye bak benimde windows 7 nasıl SS alıyorum kardeşim? Dogru arkadaş hile kullanıyor SS çekse hilesi belli olacak şuana kadar bilalin bir kere SS aldıgını gormedik bide şöyle bişey var?
DrOwSy katilxbll PC'sine giriyor fakat? cs 1.5 C:/ ve D:/ hiç bir yerde cs'si yuklu degil nedense? diyoruz oyun nerde sesini çıkarmadan direk tw çıkıyor
benim diyebilecegim tek şey şu ben bu bilale beleşten orjinal @steam veriyim gelsin ilk 5 elde 20 frag atsın 10 milyar vermezsem adam degilim.