[Non] ' kAtiLxbLL vs wiLy vol.2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan skynett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Edit #

RED&BLACK

konusanda bısey olmz ama bişeyde ima etmedim yani

Sen bu adamı tanımaz cs oynamıyorken adam benim clanımda oynuyordu ben kaç senedir bu adama hile mi demişimde sen bana laf çarpıttıyorsun ? Kim olduğunu bilmiyorum ama şunuda söyleyim g.tünü yaladığı clan Cs ye tekrar başladığında herkez yenerken bunları ben kendimden başka adam tanımıyorum bunların yanında sen kimsin ? İyi oynamaya başladıklarında isim yapmaya başladıklarında yanına ve arkasına geçen 2-3 çapulcudan başka hiç birşey değilsiniz.

:D:D

Ben seni çok seviyorum :(

Ya oğlum karakterden bahsetmeyin bana ya :D geçicen o ayakları kimin ne karakterde olduğunu herkes biliyo. Burası sanal ortam kendini fazla kasma :D Sen burda bana ne dersen de seni takmıyorum bile :D

Hepiniz kralsınız ya ne diyelim :D
hmm .. Anladın herşeyi ne diyelim:confused:

O kadar fragı değil ben spawn potti morgan gelse dahi atamaz. Geçicen onları.

5 elde o kadar frag atan bir adam daha göster dicem sen harbi kralsın dünyada teksin.

Karşısındaki takımda pasif bi takım değil ;)

düz mantık hesaplarsan maç bitene kadar o adam 48 frag atar.

Her ele 4 kill düşer.

Buda sakıncalıdır. Yanlışlıkla olsa bile bi bombayla ölür adam. Adamların her biri 20 vursa yine ölür.
5 elde değil 6. el bi ara aynısını bende yapmışım al ss yi kendim çektim http://www.netbilgini.net/threads/adam-sky-net-ezdi-qecti.181259/ kardeş boş konuşmaya gerek yokki burda kimseye yaranmayada gerek yok çok biliyosunuz ya buraya yorum atanlarda çok biliyo ya hltvyi boşa atmadım alın movie yapın hatta dikkatli bakın karşıdaki keke nasıl izliyo

Tartışma yaratıcak yorumlar atılmasın başarılar .

helal olsun wllaha bılale :D

başarılar .

qardes 5 elde 20 adammı :D

qardes bu adam eqer 5 elde 20 adam vuruyosa ya kral yada 3d

GL BAŞARILAR.

YAPCAK BISI YOK ADAM KRAL DA PC SINDE CS YOK ADAMIN :D Cs yok derken yanlıs anlasılmasın bılal arkadasımızın pc sıne gırıyoruz sıerra dıe bı dosya yok cs de hedef bul deınce harıcı bellekte yuklu oldugunu goruyoruz sıerranın tabı bız tw ısteyınce bellek pc den cekılıyor buyrun bakın dıyor sonra tak yardır KRALSINIZ YA HIAMMNINA
Tugay buna cevabnın ne olcak merakla beklıyorum HA bu arada gl :D

SS alamıyormus baheneye bak benimde windows 7 nasıl ss alıyorum kardeşim? arkadaş ATI 3D kullanıyor dogru SS alsa hilesi gozukcek ss almaması gayet ilginc suana kadar bakıyorum non klandan katilxbLL bi kere kendine ait SS'si yok bide gelmisler kralız diye geciniyorsunuz sizin krallıgınız 1.5'te kardeşim 1.6 steam ilk 5 elde bu adam 10 adam vursum ben o cocuga 1 milyar para verecegim oke :)

SS alamıyormuş baheneye bak benimde windows 7 nasıl SS alıyorum kardeşim? Dogru arkadaş hile kullanıyor SS çekse hilesi belli olacak şuana kadar bilalin bir kere SS aldıgını gormedik bide şöyle bişey var?

DrOwSy katilxbll PC'sine giriyor fakat? cs 1.5 C:/ ve D:/ hiç bir yerde cs'si yuklu degil nedense? diyoruz oyun nerde sesini çıkarmadan direk tw çıkıyor :)

benim diyebilecegim tek şey şu ben bu bilale beleşten orjinal @steam veriyim gelsin ilk 5 elde 20 frag atsın 1 milyar vermezsem adam degilim.

SS alamıyormuş baheneye bak benimde windows 7 nasıl SS alıyorum kardeşim? Dogru arkadaş hile kullanıyor SS çekse hilesi belli olacak şuana kadar bilalin bir kere SS aldıgını gormedik bide şöyle bişey var?

DrOwSy katilxbll PC'sine giriyor fakat? cs 1.5 C:/ ve D:/ hiç bir yerde cs'si yuklu degil nedense? diyoruz oyun nerde sesini çıkarmadan direk tw çıkıyor

benim diyebilecegim tek şey şu ben bu bilale beleşten orjinal @steam veriyim gelsin ilk 5 elde 20 frag atsın 10 milyar vermezsem adam degilim.

YAPCAK BISI YOK ADAM KRAL DA PC SINDE CS YOK ADAMIN :D Cs yok derken yanlıs anlasılmasın bılal arkadasımızın pc sıne gırıyoruz sıerra dıe bı dosya yok cs de hedef bul deınce harıcı bellekte yuklu oldugunu goruyoruz sıerranın tabı bız tw ısteyınce bellek pc den cekılıyor buyrun bakın dıyor sonra tak yardır KRALSINIZ YA HIAMMNINA
Ooooooo müdür sen ne yaptın ya :) helalimsin :D eeeee ne de olsa forumlarda duvar saydamlaştırmak için yalvaran insana diss attın başına büyük bi bela açtın 63 sytla :D ggdfhpguıdfhgojdfgnfjgndpf

DrOwSy katilxbll PC'sine giriyor fakat? cs 1.5 C:/ ve D:/ hiç bir yerde cs'si yuklu degil nedense? diyoruz oyun nerde sesini çıkarmadan direk tw çıkıyor

benim diyebilecegim tek şey şu ben bu bilale beleşten orjinal @steam veriyim gelsin ilk 5 elde 20 frag atsın 10 milyar vermezsem adam degilim.
Ooooooo müdür siz ne yaptınız ya :) helalimsiniz :D Forumlarda duvar saydamlaştırmak için yalvaran adama (SkyNet) diss mi attınız başınıza büyük bir bela açtınız 63 styla :D ggdfhpguıdfhgojdfgnfjgndpf

Arkadaşlar konuyu karşılıklı tartışmaya götürmenin anlamı yok. Yok bilal neden ss çekmiyormuş yok hileymiş orada hltv upload edilmiş alın izleyin varsa birşey yaparsınız.Bide ss çekme olayına takılan arkadaşlar -Schwarze Tod clanında da sadece ben ss alıyordum ne yani ss almayan herkes hilemi oluyor . Tartışma yaratmayın lütfen

Arkadas insan dediğin biraz alçakgönüllü olur her fırsatta kendınızı ovmeye bahane arıyonuz biz kingiz kralın falan bu ne amk
gerçi alışmış kudurmuştan betermiş ne desek bos aynen dewam

Geri