[Non] ' kAtiLxbLL vs wiLy vol.2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan skynett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
demiştim kapatırım diye :D

la sanamı kaldı benım gh olup olmamam ? sende benımle oynadınmıki gh diorsun ? konuda ne diye nıckımı kullanıorsun . gidin kıçınızda kurt varmışcasına duck atın adam öldürün hani şekilsinizya haminaaaa . kingseniz steam alın gidin orda krallık yapın . dp adeks gibi türkiyede nam yapın . kıcı boklu k1nG0fda değil ;)
ya bizim nam yapıp yapmamamız senimi gerdi sanane birader ya

Başarılar..

Arkadaşlar Noluyor Burada Artık Bunların Bi Affı Olmayacak Küfür Eden Hakaret Eden Tartışma Yaratacak İçerik Yollayan Herkes Cezalandırılacaktır!!! Konu Şimdilik Kilitlenmiştir!!!

Olm bak git !

sky net cocuk oldugunu biliyordum bu kadarda pasif oldugnu bilmiyorum adamina hile demesinler diye hltv koyuyorsun bu cok guzel bisey gitmissin d2 attiginiz macin hltv sini koymussun nukenin hltvsini koysana kardesim herkezin istedigide o :)

Adamlar cs 1.5 en iyi clanı siz hala yok öyle , yok böyle beyler neyin kafasındasınız
bir zamanlar ex judagores vardı sımdıde ex judagores gelırse eger cs dunyasının en buyuq kapısmalarını ızlerdık bence non vs ex judagores kapısması

bir zamanlar ex judagores vardı sımdıde ex judagores gelırse eger cs dunyasının en buyuq kapısmalarını ızlerdık bence non vs ex judagores kapısması
Oğlum siz nesiniz la böyle dünyanın mümyanın diyorsunuz uçtunuz iyice :D kafalar trilyon galiba :D ulan ne günlerdi beee ts yoktu hud yoktu gh bu kadar yaygın değildi saklancak delik arardı millet tabi şeyde yoktu o zamanlar forumda duvar saydamlaştırmak için yalvarma (SkyNet) ya da harici bellekte cs saklama falan (katil.bll) :D

Oğlum siz nesiniz la böyle dünyanın mümyanın diyorsunuz uçtunuz iyice :D kafalar trilyon galiba :D ulan ne günlerdi beee ts yoktu hud yoktu gh bu kadar yaygın değildi saklancak delik arardı millet tabi şeyde yoktu o zamanlar forumda duvar saydamlaştırmak için yalvarma (SkyNet) ya da harici bellekte cs saklama falan (katil.bll) :D

ADAMLAR KRAL AGA HLTV KOYUYORLAR VARSA BISEY GH MOVIE YAPIN DIYE ADAMLAR D2 HLTV SINI KOYUYORLAR ; [COLOR=#6d3a03][COLOR=#ff0000]http://s2.dosya.tc/server16/EEFGka/asd-1.rar.html[/COLOR][/COLOR]

BİDE SALAGIN BİRİ SEY YAZMIS KATIL XBLL TW VERIYOR DIYORLAR EVET VERIYOR FAKAT PC SINE GIRILDIGINDE C: VE D: CS YUKLU OLMAKDIKTAN SONRA BAKSAN NE ISE YARAR

Geri