~ninjafAre'DEN [NON] ' SKYNET HAKKINDA AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hani kral nerde yorum yok ? :D kral seni bekliyoruz halk An anı skıcek :D:D,

Adamlar kral beyler. Hani non yalakaları nerde ? :D Non kral diyen adamlar nerde ? :D
Erikli su kadar saf oçsun tugay :D
Adam vuramayan bilalle tugay kral kesildiler aga :D

Şimdi köpekleri dicek ki sen botsun o adamlar kral :D gördük kralları. He inanmayan varsa adam vuramadıklarına eski ssleri atabilirim :D

Ya hani kral nerde yorum yok ? :D kral seni bekliyoruz halk An anı skıcek :D:D,

Adamlar kral beyler. Hani non yalakaları nerde ? :D Non kral diyen adamlar nerde ? :D hani gelinde az gülelim sizde kralın maskotları olursunuz halk yine sker :D

Erikli su kadar saf oçsun tugay :D
Adamsın kardeşim .

HANİ TUGAY ERDEM KANKANDI SIMDI SOVUYORSUN ADAMA NE İŞ BU KADARMI ERKEKLIGIN ADAMLIGIN BİDE ADAMLIGI BASKALARINA OGRETİRSİN

Küfür banned.!

Z1rT

HANİ TUGAY ERDEM KANKANDI SIMDI SOVUYORSUN ADAMA NE İŞ BU KADARMI ERKEKLIGIN ADAMLIGIN BİDE ADAMLIGI BASKALARINA OGRETİRSİN

Kuran çarpsın experincede herkes biliyo non'da bilir belki. O clandan çık bizim clana gel başka clanda napıcan diyodu yalaka amk evladı. Şimdide küfür ediyo küçücük velet. O clanda sen olmasan o clan cacık diyodu yalakalık yapıyodu adam oldu şimdi.

Kuran çarpsın experincede herkes biliyo non'da bilir belki. O clandan çık bizim clana gel başka clanda napıcan diyodu yalaka * * * evladı. Şimdide küfür ediyo küçücük velet. Oğlum o gözlüklerinin camlarnı sokarm orana burana. Gevşek.
lama luma salağı sen yalan söyleme 3 aydır freesin kimse clana almıyo seni hahah sallama olum konuya cevap vermiyorum diye :D:D:D:D:D

neden klandan çıktıktan sonra yaptın bu açıklamayı?
bu arada onur clandan çıkmadı bilal bunu clandan atmış zoruna gitmiş belli bu konuyu açmış tatmin olmuşlar zaten iyi olanın herkez karşısında sonuçtaa sanal ortam

lama luma salağı sen yalan söyleme 3 aydır freesin kimse clana almıyo seni hahah sallama olum konuya cevap vermiyorum diye :D:D:D:D:D

Ya senin ben karakternı skym amk ezmesı herkes blıyo nasıl yalvardığını sen burda sıkarsın. Bak su cs alemınde 2 tane karaktersız adam var yalan konusunda. 1.sen 2. balyoz oda senın gıbı doğruları yalan der. Gevşeksiniz oğlum. Anneni keşke cs aleminde kullandırmasaydın yazık oldu.

Tugay hani bi ara kazımla kavga ediyordun ya . orda hani erdemıde yandaşın olarak almıştın kullanmıştın hani işin bitince adamı yok clana almadım laga luga yap :) la ne bicim adamsın konuştukca kendini batırıyorsun yazık sana

Ya senin ben karakternı skym * * * ezmesı herkes blıyo nasıl yavvardığını sen burda sıkarsın. Bak su cs alemınde 2 tane karaktersız adam var yalan konusunda. 1.sen 2. balyoz oda senın gıbı doğruları yalan der. Gevşeksiniz oğlum. Anneni keşke cs aleminde kullandırmasaydın yazık oldu.
lan olm yalan söyleme 3 aydr freesin amk :D

Tugay hani bi ara kazımla kavga ediyordun ya . orda hani erdemıde yandaşın olarak almıştın kullanmıştın hani işin bitince adamı yok clana almadım laga luga yap :) la ne bicim adamsın konuştukca kendini batırıyorsun yazık sana

Ya kuran çarpsın yalvardı ya :D Bak shine falan filan face girsin hepsini çekicem buraya :D

taşşaklarmı yalardı erdem senden iyi awp kullanan yok diye experince senin sayende var diye :D lan ne geniş adam bu ya :D dedim rezil etmym yalvardığını söylemiyim ama kendi kaşındı var ya bütün odada olan adamları çekicem buraya göt gibi kalcak :D

Ya kuran çarpsın yalvardı ya :D Bak shine falan filan face girsin hepsini çekicem buraya :D
hahaha lan yalancıya bak :D:D fearles mustafa abiye takım kaptanı diye her maça geliyo o yüzden 4 kişi oynuyoz demiyomuydun :D:D o yüzden nondan el alamıyoz demiyomuydun lamaa :D

Hakkında o kadar şey yazmışlar konuya gelip hala gülüyosun.Bir gram adamlık yok sende

hahaha lan yalancıya bak :D:D fearles mustafa abiye takım kaptanı diye her maça geliyo o yüzden 4 kişi oynuyoz demiyomuydun :D:D o yüzden nondan el alamıyoz demiyomuydun lamaa :D

İşte niye el alamıyoruz belliymiş kanka annenizi satıpta ekran kartı almıssınız acmıssınz falan :D:D amk ezmeleri ya :D sizdeki yüz bende olsa ben cs silerim valla cs girmem :D:D kralsınız ya .

Ama sizin kral olcağınız tek yer çöplük amk :D

benlik bişey yokda burda bir yalanı dile getirmek istiyorum. Yoksa kimseyle bir derdim yok.
erdem experıncedeyken odaya geldın shine ben erdem takılıyoduk bu clanı adam eden sensın dedın sen olmasan bunlar bir cacık değil dedın cok ıyı awp kullanıyosn dedın , üstüne erdem free olunca direk clana çağırdın, yalansa söyle şimdi.

benlik bişey yokda burda bir yalanı dile getirmek istiyorum. Yoksa kimseyle bir derdim yok.
erdem experıncedeyken odaya geldın shine ben erdem takılıyoduk bu clanı adam eden sensın dedın sen olmasan bunlar cacık dedın cok ıyı awp kullanıyosn dedın de. üstüne erdem free olunca direk clana çağırdın, yalansa söyle şimdi.
erdem bu sensin demi amk salağı 3 ay freydin benmi clana çağırmışsım seni lan amk yalancısı annenin üstüne yemin etsene hahahahhahah

Tabiki onun için yalan bu :)

İşte niye el alamıyoruz belliymiş kanka annenizi satıpta ekran kartı almıssınız acmıssınz falan :D:D * * * ezmeleri ya :D sizdeki yüz bende olsa ben cs silerim valla cs girmem :D:D kralsınız ya .

Ama sizin kral olcağınız tek yer çöplük * * * :D

skynetciiik forumlarda araştirdigin 3d baya bir şekilde işine yaramış size. Başarılar koçum hep boyle devam et millet ne mal oldugunu ögrendi :)

İşte niye el alamıyoruz belliymiş kanka annenizi satıpta ekran kartı almıssınız acmıssınz falan :D:D * * * ezmeleri ya :D sizdeki yüz bende olsa ben cs silerim valla cs girmem :D:D kralsınız ya .

Ama sizin kral olcağınız tek yer çöplük * * * :D

skynetciiik forumlarda araştirdigin 3d baya bir şekilde işine yaramış size. Başarılar koçum hep boyle devam et millet ne mal oldugunuzu ögrendi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri