~ninjafAre'DEN [NON] ' SKYNET HAKKINDA AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdem bu sensin demi * * * salağı 3 ay freydin benmi clana çağırmışsım seni lan * * * yalancısı annenin üstüne yemin etsene hahahahhahah

Bak ramazan ayındayız yalan söylüyosam yarına ölüm çıksın. Eğer sen yalan söyluyosan var ya allah belanızı versın sülalece. Bu dünyanın öteki tarafıda var karaktersiz oç.

He benim amk evladı benim nickim kalpazan ya karaktersiz şerefsiz insan.

skynetciiik forumlarda araştirdigin 3d baya bir şekilde işine yaramış size. Başarılar koçum hep boyle devam et millet ne mal oldugunu ögrendi :)
öncelikle sana gelelim zero son cevabım biz gidipte 650 eruoya ekran kartı aldıysk sanane paran varsa git sende al bundan sizene
ninjafare bebesi sana gelince 2 ay clan dilendin tugay al artık valla clandan çıkmicam maça girmesemde olur al al diyipte clandan atılmak zoruna gitti senide anlıyorm
lama bebesi sen atlama ordan 3 aydır free yazıyosn neymiş ben seni clana çağırmışsın bize yakın olan kişiden şunların cfgsini al çok iyi diyen bebe

dertleri biz olduk amk
ninja bebesinin mesajına bakın hele
[img]http://d1207.hizliresim.com/z/p/9xwvk.jpg[/img]

küfür edit # üye banned. Noix

öncelikle sana gelelim zero son cevabım biz gidipte 650 eruoya ekran kartı aldıysk sanane paran varsa git sende al bundan sizene
ninjafare bebesi sana gelince 2 ay clan dilendin tugay al artık valla clandan çıkmicam maça girmesemde olur al al diyipte clandan atılmak zoruna gitti senide anlıyorm
lama bebesi sen atlama ordan 3 aydır free yazıyosn neymiş ben seni clana çağırmışsın bize yakın olan kişiden şunların cfgsini al çok iyi diyen bebe

dertleri biz olduk * * *
ninja bebesinin mesajına bakın hele
[IMG]http://d1207.hizliresim.com/z/p/9xwvk.jpg[/IMG]

bak aslanım beni herkes tanır ben şuana kadar kimseden cfg istemedim istememde :D Sen kendini boşuna rezil ediyosun burda mesaj attıkca :D Hadi gg sana iyi fraglar ati ekran kartınızla.

Freeninde anlamını öğren kendini küçük düşürme. Köyden mi geldin şehire ? Freenin anlamını araştır csde clan arıyorum demek değil.

Gg.

Ulan bu velede herkes yüklendiğine göre bu velette var bişey demekki hala şu skyneti koruyan ınsanlar var onur gıbı yazık kardesm dedıgın ınsana dıkkat onur gun gelır snınde anana sover gorursun yaşı 16 zaten ilerde bu dizi de oynar ha fatmagülün sucu ne de başrol fatmagül :) yüklenmyn la yazık uyuyamaz bu

Konu tartışma + aşırı derece küfür bircok üye ban yemiştir.

Konu yoruma kapandı

Herhangi bir mod iznide göremiyorum sana bu izni kim verdiyse görevini biraz daha dikkatli yapsın.

Arkadaslar Non clanında olmak için cs cok iyi bilmeniz gerekiyor bunu o clanda bir süre olan bir player olarak söylüyorum ama şunuda unutmayın ki adam olmak yetmiyormuş. Belki çok iyi oynayabilirler ama emin olun adamlıktan anladıkları zerre birşey yok. Hele ki kardeşim dedigin kişi sana arkandan laf edıyor sövüyorsa bırakın iyi olmaya devam etsinler elbet bir yerde hesaplaşırız (;
Herşey oyun değildir kardeşim kimi hırs için oynar cs'yi başarı yakalamayı çalışır rakibini küçük düşürür,clan arkadaşını incitir..Kimi ise zevkine,kafasına göre oynar yine başarı yakalamak için. ama önemli olan oyun değil arkadaşlıktır.

Tartışma yaratan üyeler cezalandırılmıştır #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri