~ninjafAre'DEN [NON] ' SKYNET HAKKINDA AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oo beyler skynet'in ne bok oldugunu anlayan biri daha çıkmş ayrıca bilale de yakışmamş öyleyse sevdigim bir insandır atı 3dci bu adamı turnuva da ızledm duck atmayı bılmyr cross tutamıyor başımıza king oldu bu mal da işte herkes anlasn bu veledın gercek yuzunu kingofcs de boyle bir velet daha yok 16 yaşında herkese 20 yaşındaym diyor hayatı yalan her dedıgı yalan veledın

katılıyorum :t

oo beyler skynet'in ne bok oldugunu anlayan biri daha çıkmş ayrıca bilale de yakışmamş öyleyse sevdigim bir insandır atı 3dci bu adamı turnuva da ızledm duck atmayı bılmyr cross tutamıyor başımıza king oldu bu mal da işte herkes anlasn bu veledın gercek yuzunu kingofcs de boyle bir velet daha yok 16 yaşında herkese 20 yaşındaym diyor hayatı yalan her dedıgı yalan veledın

kanka adamın 2 tane kız stajyeri varmış ayık olun sizin var mi stajyeriniz :D:D

Hayırlısı Be gülüm :D Lan Sercan Lan Sercan :D

skynet gibi biri için bu yazı fazla olmuş.gerçek yüzleri ortaya çıktı.

neden klandan çıktıktan sonra yaptın bu açıklamayı?

yağlamayı bırakta konuyu , adamların gercek yuzunu tanıdım ve mılletı asalaması kaldıramadım kendının ne kadar kısılıksız oldugunu herkezin bilmesini istedim nedense bir tek sen savunmuşsn tabiki oda senin düşüncen haklısın saygı duyuyorum sanada. eyv.

olmadı bi mutluluk yakar sigara dileriz :rolleyes:

yağlamayı bırakta konuyu , adamların gercek yuzunu tanıdım ve mılletı asalaması kaldıramadım kendının ne kadar kısılıksız oldugunu herkezin bilmesini istedim nedense bir tek sen savunmuşsn tabiki oda senin düşüncen haklısın saygı duyuyorum sanada. eyv.
kimi yağlayıp kimi yağlamıcamı sana mı sorucam ?
her ne kadar ekran kartı ayarı yapsa da o laf attıgın adamlar kingofcsdeki sayılı kişilerdir adam para vermiş ekran kartına almış bilader hile yok cart yok 3d yok neyin kafasındasın sen , o başkasını alalım maça falan o kendi kişiliği sonuçta klan kaptanı istediğini yapabilir.

kimi yağlayıp kimi yağlamıcamı sana mı sorucam ?
her ne kadar ekran kartı ayarı yapsa da o laf attıgın adamlar kingofcsdeki sayılı kişilerdir adam para vermiş ekran kartına almış bilader hile yok cart yok 3d yok neyin kafasındasın sen , o başkasını alalım maça falan o kendi kişiliği sonuçta klan kaptanı istediğini yapabilir.
TMM KARDEŞİM İNŞ SENİDE ALIRLAR CLANA CEVAP YAZSANDA CEVAP ATMAM DAHA SANA OK :)

TMM KARDEŞİM İNŞ SENİDE ALIRLAR CLANA CEVAP YAZSANDA CEVAP ATMAM DAHA SANA OK :)
beni klana almalarına gerek yok kardeşim gibi onlar benim ben her zaman onların yanındayım sen merak etme 1.5 de oynamıyorum zaten.

Her insan iki yüzLüdr.

orhan senin yüzün burda bu dediklerimden bir tanesi yalansa yalan de kardeşim. sende o clandaydın

orhan senin yüzün burda bu dediklerimden bir tanesi yalansa yalan de kardeşim. sende o clandaydın

Arkadaslar Non clanında olmak için cs cok iyi bilmeniz gerekiyor bunu o clanda bir süre olan bir player olarak söylüyorum ama şunuda unutmayın ki adam olmak yetmiyormuş. Belki çok iyi oynayabilirler ama emin olun adamlıktan anladıkları zerre birşey yok. Hele ki kardeşim dedigin kişi sana arkandan laf edıyor sövüyorsa bırakın iyi olmaya devam etsinler elbet bir yerde hesaplaşırız (;

oo nabtın be gülüm destan yazmıssın ak .

doğrular böyle onurcum sadece şu clanında olduğun için adamı savunmaya kalkma bırakta kendisi konuşsun bakalım . daha yazacak cok sey vardıda yeter bu kadarı.

konuşmaya gerek yok : ) bilen biliyor : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri