Netbilginin En iyi v1.5 cLanı Hangisidir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neco67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Netbilginin v1.5 EN İYİ CLAN HANGİSİ ?

• Kullanılan toplam oy
    167
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir gün Frousherz(ali)lerin ts'deyim işte. ben ali bekir(kanult0) aynı odadayız. Ali bekir'e şöyle bir laf dedi ; "Lan bekir benim gh'yi aldın mı?" bekir'in cevabı ; "nadir'le konuşamadım kanka yarın halledicem parasını yatırıp alıcam". Bunu anlatma sebebim bundan 3 4 hafta [Fs'g] @ clanı yok artık yani. Yok olma sebebide Ali'nin (sözde) internetinin kesilmesi , Fhummox'un ghsinin bitmesi vesaire vesaire. Şimdi sadede gelelim, etrafta atıp tutmak değil eğer siz oyun biliyorsanız eyvallah ama hiç bir boktan çaktığınız yok. Hadi eyvallah allah'a emanet.

bir gün frousherz(ali)lerin ts'deyim işte. Ben ali bekir(kanult0) aynı odadayız. Ali bekir'e şöyle bir laf dedi ; "lan bekir benim gh'yi aldın mı?" bekir'in cevabı ; "nadir'le konuşamadım kanka yarın halledicem parasını yatırıp alıcam". Bunu anlatma sebebim bundan 3 4 hafta [fs'g] @ clanı yok artık yani. Yok olma sebebide ali'nin (sözde) internetinin kesilmesi , fhummox'un ghsinin bitmesi vesaire vesaire. Şimdi sadede gelelim, etrafta atıp tutmak değil eğer siz oyun biliyorsanız eyvallah ama hiç bir boktan çaktığınız yok. Hadi eyvallah allah'a emanet.

:d :d

Eski kinqler [Non] ' Clanında olduqu için..Oyum onlra.

Sexafon & neqativ3 & scatroJ harikalar.

artık sizi takımdan saymıyoruz :)
9-3 yendik ? cs bırakmasına attık siz hala yaşıyomusunuz ?
Cs bırakmazsına niye maç atalım ki takımdan saymıyomuş çok ezdik demi bot yaa cs bırakmasına atmış şaka mısın takımlarımı karıştırdın mal bebe qwewqewqe :D

Bir gün Frousherz(ali)lerin ts'deyim işte. ben ali bekir(kanult0) aynı odadayız. Ali bekir'e şöyle bir laf dedi ; "Lan bekir benim gh'yi aldın mı?" bekir'in cevabı ; "nadir'le konuşamadım kanka yarın halledicem parasını yatırıp alıcam". Bunu anlatma sebebim bundan 3 4 hafta [Fs'g] @ clanı yok artık yani. Yok olma sebebide Ali'nin (sözde) internetinin kesilmesi , Fhummox'un ghsinin bitmesi vesaire vesaire. Şimdi sadede gelelim, etrafta atıp tutmak değil eğer siz oyun biliyorsanız eyvallah ama hiç bir boktan çaktığınız yok. Hadi eyvallah allah'a emanet.

ahahahahahaha :D:D:D:D:D gül gül öldüm yemin ediyorum :D:D:D onu sen şimdi ciddiye aldıysan ben senin beyninden şüpe ederim bak bizden adma oda pwsi istiyor ******git diyoz adam yanlıs pw o değil dio sen bu kadar g.zekalı bi adamsın :D

kill 4 pleasure clanıyla alaka ? o clanda yoktum bn :) Bi şey sorcam ya mal mısın ? :D T[C]S yazıyo orda öküz :D Daha çok koyarmış qweqwe :D eski pc yide kurunca ss arşivi atıyım sana :D

Reallere dıkkat etsene bı genc adam hepsı TCS neyın dawasındasın :D:D ben sana 10 tane tcs KOYARIM SEN KOYABLRMSN gecınız :) kım kucuk kım buyk zaten burdakler blyo aglamanın bır mantıgı yok tartısmyorm senle hıc (;

Tartışma yaratmaya devam ederseniz konuyu kapatırım..

Reallere dıkkat etsene bı genc adam hepsı TCS neyın dawasındasın :D:D ben sana 10 tane tcs KOYARIM SEN KOYABLRMSN gecınız :) kım kucuk kım buyk zaten burdakler blyo aglamanın bır mantıgı yok tartısmyorm senle hıc (;
Harbi malsın sana ne diyim yaa T[C]S | clan tagını ilgilendirir geri zekalı aynı adamlar diyo yaa adamların başka clanlarda attıkları maç beni ilgilendirmez bireysel bi şey mi o ayrıdır T[C]S | ayrıdır duck yapmayı bilme[zZ] tartışamazsın benle bot ss koyabilir misin yazmış bak bak seni varya ss ye boğarım lan bot msn de ağlayıp engelleyip engeli kaldırmasını bilirsin demi kaybol lan tartışma benle hiç ;)

Türkiyede bi clan bunlar mı var bundan kac kat iyileri car gardaş bunların hepsi cfg master teamler :D

:001_tt2: neqativ3` Tek Gecerim seni Ciqerimmmm :)

Harbi malsın sana ne diyim yaa T[C]S | clan tagını ilgilendirir geri zekalı aynı adamlar diyo yaa adamların başka clanlarda attıkları maç beni ilgilendirmez bireysel bi şey mi o ayrıdır T[C]S | ayrıdır duck yapmayı bilme[zZ] tartışamazsın benle bot ss koyabilir misin yazmış bak bak seni varya ss ye boğarım lan bot msn de ağlayıp engelleyip engeli kaldırmasını bilirsin demi kaybol lan tartışma benle hiç ;)

HARBİ GERİZEKALININ EN ONDE GIDENI SENSIN YA :d:d:d:d SIZI BUTUN TURNUVALARDAN ELEYEN BIZ DEGILMIYIZ YOK ARTIK YOKSA BIZMIYIZ HALA MI KONUSYOSUN qq ÇOLUK ÇOCUKLA MUHATAB OLDUGUM ICIN AGLAMAM GEREK UTANIYORUM KENDIMDEN LISE KACA GDYODUN SEN YOKSA ORTAOKUL TERK MI :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri