Netbilginin En iyi v1.5 cLanı Hangisidir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neco67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Netbilginin v1.5 EN İYİ CLAN HANGİSİ ?

• Kullanılan toplam oy
    167
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
netbilgininde 1.5 oynayan en iyi klan kA ' dır.

harunum bu dediğine katılırım ama şöyle ki ;
bu ankette verilen tüm takımları yenmiş olarak bulunmaktayız hani bu takımlardan bazılarına yenilmedikmi yenildik ama attığımız maç sayısını ortaya dökecek olursak biz galip geliriz.benim düşüncem
kA*,-Nietszche`,Art`z | ve [F'sg] @ clan playerleri ile William Lawson's ~ Ailesi Kardeştir Bizim aramızda galip veya mağlup diye bi kavram yokdur.Saydığım bu 4 takım ve bizde dahil olmak üzerek Counter Strike'nin zevkini çoktaaan aldık.Burda Forum'da boşboğaz yapmaya gerek yok ne demişler

Etme çoluk çocuk'la muhabbet küstürürsün,silme cam kırığıyla g*tünü kestirirsin !

Siz daha boşboğaz yapmaya devam edin.İyi Forumlar.

kimine qöre fake kimine qöre loll kimine qöre halaaaaaaaaa o my gat :)

diceğim laf şu , kralların zaafı yıllarca aranır bulundu mu da yıllarca ortada güncellenir neden çünkü adam kral abi daqılın şimdi...

:)
Katılıyorum ...

Art`z | Team Akar Her TürLü :)

Oylama yapmaya ne gerek var ki her türlü [Fs'g] @

teşekkürler arkadşlar

[Non] ' olabilir.

bizi yazmamısler :D xd GDR |

Artz ile non clanı saglam

Non| wamı ötesi .. ! Favori Player : Ayko dg bitiyom bu adama ya

pitburq sLim yada -Perfetto clan fln yok ?

en iyi clan Ankara Team bence !

Sa Ben Yeni Katıldım w.Lawson`s ~ ~ BasayeV i Tanırsınız Herhalde :) Abim Sayılır Bnde H[aTT[a]P* ``x7``#^ w.Lawson`s Teamin Ts İpsi Ve 1.5 İpsini Ogrenebiliriyim ?

Yeni Basladım w.Lawson`s Ts İp Ve Cs 1.5 İp Öğrenebilirmiyim ?

BURDAKİ CLANLARA SAYGI DUYUYORUM AMA CS ALEMINDE GELMIS GECMIS EN İYİ 2 TANE CLAN VAR KIMSE BUNU INKAR ETMESIN BİRİ GDR | BİRİDE -wiL`y KİMSE BUNLARI KOYMAMIS YAZIK ..

BURDAKİ CLANLARA SAYGI DUYUYORUM AMA CS ALEMINDE GELMIS GECMIS EN İYİ 2 TANE CLAN VAR KIMSE BUNU INKAR ETMESIN BİRİ GDR | BİRİDE -wiL`y KİMSE BUNLARI KOYMAMIS YAZIK ..
Ankara Team | ı unutmuşsun be kardeşim unutulur mu o clan eski clanım.

çok eski konu olduğu için konu yoruma kapalı #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri