1
EXE RANK
YuR! o_0
Fexe Kullanıcısı
Kafayı yormayın zaten saldırmaya saldırmaz ıcden bı verem gıbı mılım mılım santım santım alıyolar ulkemızı senın o 24 kısıyle sarar basan Kürsadtır UluGöktürk devletinin hükümdarı ..!
Kafayı yormayın zaten saldırmaya saldırmaz ıcden bı verem gıbı mılım mılım santım santım alıyolar ulkemızı senın o 24 kısıyle sarar basan Kürsadtır UluGöktürk devletinin hükümdarı ..!
nedenmi saldırmazlar söyliyem öyle konumla falan alakası yok bunlara inanlar zaten saf. 1.si başımızdaki adam asklerlerin komutanlarını ergenekon diye hapse aldı ergenekon dediginz şey tayyibin istemedigi adamları ergenekon adı altında mayfasını sagını SOL'unu hapse attıran adamdır türkiye şu anda kapitalist ülkelerin uşagıdır amerika istedigini yaptırır istedigini yaptırmaz amerika ve diger avrupa ülkeleri çıkar sagladıkları için bizimle ugraşmaz
Ama kıymetini bilmiyoruz ?
Askerliği Kısaltıp kaldıracaklara EVET diyoruz !
Onları destekliyoruz ..
Sadece Basitlendirilmiş Sistemlerle düşünüyoruz çıkarımız doğrultusunda askerlik kısalsın ben yapmayımda ülke ne olursa olsun ..
Eğer benim atalarım 3 yıl askerlik yapıp onuda zor koşullarda yapmışsa şimdiki gençlerdebu bolluğun içinde 3 yıl yapsa bile azdır ..!
Askerlik kısalsın diyen büyükbaşların amaçları farklı ? ilk önce en güçlü parçamızı bitirmek istiyorlar sonrası allah kerim Libya gibimi oluruz mısır gibi mi allah bilir ...
Ne mutlu TÜRKÜM diyene ..