Neden Dünyanın Hiç Bir Ülkesi Türkiye'ye Saldıramaz..!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumlarınız için Teşekkürler.#

Konuyu güncel....

paylaşım için ty.

...

Güzel Bir konu Teşekkürler

Gozlerim doldu mert :) , guzel paylasim

Güzel Bir Paylaşım Saol mert

Yorumlarınız için teşekkürler.

Teşekkürler paylaşımın için.. Güzelmiş...

Konu GünceL.Sadece bakmış olmak için veya post atmak için değil girip okuyun.Ben okudum hepside çok doğru bilgiler. :)

Paylaşandanda Allah razı olsun :)

Yorumlarınız için teşekkürler Türkiyemiz çok büyük bir devlet küçük görmeyelim..

İnsanı çok gururlandırıyor.

Helal olsun, süper bi paylaşım. :wink:

çünkü servera şifremi koymuş maç mı atıyonuz lan :d

Kardeşlerim dünyanın en uzman ve eğitimli birliği bordo berelilerdir bunu da söyliyim dedim :)

Konu GünceL.Sadece bakmış olmak için veya post atmak için değil girip okuyun.Ben okudum hepside çok doğru bilgiler. :)

Paylaşandanda Allah razı olsun :)

Okumak güzelde , bu güzel ordu birşey yapamadıktan sonra neye yarar ?

Eli kolu bağlı şu an ordumuzun umarım herşey istediğimiz gibi olur ..

Heralde saldıramaz Kimsenin gücü yetmez ki 1 milyarlık çin bile türkiyeye boyun eymişti eskilerden birisi 24 kişiyle çin sarayını bastı ozmanlar çin seddi vardı ve o adam çin seddini geçip çinlilerin sarayına girip kralı öldürdü tabii giden 24 kişide şehit oldu en azından türklerin gücü ortada fazla söze hacet yok,

Heralde saldıramaz Kimsenin gücü yetmez ki 1 milyarlık çin bile türkiyeye boyun eymişti eskilerden birisi 24 kişiyle çin sarayını bastı ozmanlar çin seddi vardı ve o adam çin seddini geçip çinlilerin sarayına girip kralı öldürdü tabii giden 24 kişide şehit oldu en azından türklerin gücü ortada fazla söze hacet yok,

iyimser düşüncelerin hoş ama , gerçekler acıdır bozulan bir nesil atalarının izinden değil yanından bile geçmiyorlar ,

Bizim atalarımız o zorluklarda 4 yıl askerlik yaparken şimdiki nesil bu bollukta 15 aylık askerliği istemiyor gerçekten acı bir durum ...

Allah'tan tek dileğim ordumuza zeval vermesin ordu giderse türkiye gider .

Geri