Namık ( Nam-i ) Kemal Fıkraları

Terazi

Nam-ı Kemal ile bir Fransız bir gün Palandökene geziye çıkar. Şanslarına çığ düşer ve en yakın mağaraya girerler. Çığ mağaranın girişini kapatmıştır artık.
1 gün 2 gün bunlar açlıktan ölecek hale gelirler ve kurnaz Nam-ı Kemal akıllı bir fikir atar ortaya:
-Böyle olmaz aclıktan ölürüz böyle giderse gel sen benim ağzıma et bende senin der. herkes eşit miktarda... Fransızda okey der. Önce fransız eder 200 gr sıra Nam-ı Kemal e gelmiştir. N.Kemal ağzına ederken Fransız da bunun pipisi ile oynar ve Nam-ı Kemal 2kg sıçar.
Fransız itiraz eder sen neden fazla ettin diye Nam-ı Kemal de söz mü yok:
- "kardeşim sende teraziyle oynamasaydın"

NAMIK

namık kemal bir gün bir papagan alır.papagan yollan geçenlere küfür eder ..namık kemal şöyle der bir daha küfür edersen senin üstünü örterim.papagan yine küfür eder namık kemal papagan ın üstünü örter.aradan 2 gün geçer namık kemal papagan öldümü merak eder hafiften tülü acar papagan da kafasini uzatır ve şöyle der ***ün mü kaşindi namık

Cam Ev

Dünya cik buyuklük yarışması oluyormuş almanyada. Bizim ülkedende Nam-ı Kemal katılmış. Neyse herkes teker teker cikini çıkarıp masaya koyuyormuş. Kimininki 2 metre kimininki 5 metre, sıra geliyor bizim Nam-ı Kemale. Birde bakıyorlar Nam-ı Kemal yok. Hemen tamam bukadar buyuk cikleri gorunce kesin kaçtı demişler. O anda bir gürültü camdan yapilan ev paramparça oluyor ve ortaya bir cik düsüyor. Bursadayım geliyorum...

İşeme Yarışması

Birgün işeme yarışı yapılıyormuş. Nam-ı Kemal bu yarışmaya katılmış. İngiliz 3 şişe Alman 4 şişe işemiş.
Sıra Nam-ı Kemale gelmiş. Nam-ı Kemal:
Yüzme bilmeyenler dışarı demiş.

Bilet

Ülkenin birinde azgın mı azgın bir kadın varmis. Kimse bu kadını cinsel doyuma ulaştıramamış! En sonunda akıllara Nam-ı Kemal gelmiş olsa olsa bu işi o becerir demişler ve cağırmışlar!
Nam-ı Kemal´in de " Ben bu işi ancak karanlık bir oda da yaparım" diye özel bir isteği olmuş!
Neticede Nam-ı Kemal ve Kadın karanlık bir oda da başlamışlar sevişmeye...
1 saat, 2 saat 3,5,7,10,15,20 saat olmuş. İkisinde de tik yok...
24 saat sonra artık kadın pes etmeye baslamıs ve seslenmiş
-"Yeter artık Nam-ı Kemal yeter, ben öldüm!"
-" Ne Nam-ı Kemal´i abla ben Recep!"
-"Recep mi??? Peki ya Nam-ı Kemal? O nerde?
-"O dısarda bilet kesiyo abla"

Nam-ı Stadyum

Bir gün stadyumda en çok kim boşalacak diye yarışma düzenleniyor. Önce alman boşalıyor ve tam 2 litre çıkartıyor. Spiker stadyumdaki seyircilere 2 litre diye söylüyor. Sonra Fransız boşalıyor ve tam 5 litre çıkartıyor. Spiker 5 litre çıktı diyor seyircilere. Bizim Nam-ı Kemal geliyor. Spikerin elinden mikrofonu alıyor ve şöyle diyor:
-Lütfen yüzme bilmeyenler stadyumu terk etsin.

Zurna

Kralın bir kızı vardır ve daha önce hiç cinsel deneyimi olmamıştır. Bir gün kral kızıyla cinsel ilşkiye girmeden evlenme şartını koşarak evlenmek isteyenlerini kabul eder ve aralarından Nam-ı Kemal i damat adayı olarak seçer.
N.Kemal bir değil, iki değil, üç değil fıstık gibi kız yanında ama ona dokunamıyor sonunda dayanamayarak penisini çıkartır. İlk defa penis gören kız bu ne diye sorar? Nam-ı Kemal de zurna,zurna der bunun üzerine kız zurnayı çalmak ister artık kız alışmıştır ve N.Kemalde sonunda sıkılır. Bir gün kız zurnayı istediğinde onu bahçede kaybettiğini söyler. Kızda babasına N.Kemal in zurnasının bulunmasını istediğini söyler bunun üzerine bütün saray bahçede Nam-ı Kemal in zurnasını aramaya başlar. Kız etrafa bakarken bir anda elbisesinin altından sarkan babasının penisini görür ve babasına:
-Baba,baba işte zurna burda der ve çekiştirmeye başlar.
Telaşlanan Kral
-Kızım bırak o ****** zurnası der.

Teras

Bir yarışma düzenleniyor. Yarışmacılar Fransız, Alman ve Nam-ı Kemal. Yarışmada 3 katlı bir bina ve her katta 20 kadın kim bu kadınların hepsiyle beraber olursa yarışmayı o kazanacak. Yarışma başlamış Fransız girmiş binaya 2. Katın merdivenlerinde bayılıp kalmış. Alman girmiş oda 3. katın merdivenlerinde bayılmış. Nam-ı Kemal e sıra gelmiş Kemal binaya girmiş aradan 4 saat geçmiş hala ortalarda yok bi bakalım demişler binanın 1-2-3 katındakı kadınlar baygın halde bizim Kemal yok terasa çıkmışlar bizim Nam-ı Kemal bir kedinin peşinde gel pisi pisi gel pisi.

Aids`li Nam-ı Kemal

Nam-ı Kemal kanserden ölüyormuş. Ölüm döşeğinde oğlu sormuş:
- Baba neden AIDS’ten öldüğünü söylüyorsun herkese?
Nam-ı Kemal demişki:
- Oğlum ben öldükten sonra kimse annenle berabar olamasın diye!

No Fuck

Nam-ı Kemal İngilteredeyken hiç bir kadınla ilişkiye girememiş artık düz duvara tırmanıyor. Dayanamayan Nam-ı Kemal bir kadına tecavüz eder kadın arkasından you fuck (yu fak) diye bagırır İngilizcesi olmayan Nam-ı Kemal kadın dönüp ufak mufak idare et der

Asd

Birgün arabaların hız ve frenleri hakkında yarısma başlatılır ve yarışmaya Almanyadan mercedes-benz le bi Alman katılır, Fransadan renoult la Fransız ve Türkiyeden Nam-ı Kemal katılır. Altında Murat 124. Hakem yarışmanın kurallarını okur. Kurallar çıkabildiğiniz kadar yüksek hıza çıkıp karşıdaki duvara en yakın duran kazanıcak der... Ve yarısma başlar... Önce Alman basar basar duvara 10 cm kala durur. sonra Fransız basar basar frene bir basar araba 12 cm kala durur. Bu arada Alman ve Fransız aralarında konuşur fren sistemin ne? Alman benim abs der Fransız falan filan diye cevaplar. Onlar konuşurken bizim Nam-ı Kemal gazı kökler 1. vites 2 . vites 3 4 derken duvarı deler geçer. Fransızla Almanda konuşurlarken bu olayı görür ve N.Kemal e de sorarlar senin fren sistemin ne diye... Nam-ı Kemal de ASD der. Alman sorar asd ne oluyor diye... anasını *iksen durmaz der...

Adalar Dışarda Kaldı

Nam-ı Kemal bigün uçakta yolculuk ediyormuş kadının birisiyle tartişmaya başlıyor kadın diyor ki İsveç Türkiye den daha büyük Nam-ı Kemal olmaz Türkiye daha büyük falan diyor, neyse bunlar iyice tartışıyorlar kadın diyor ki sana adresimi veriyim gel gösteriyim İsveç daha büyük. Neyse Nam-ı Kemal akşam gidiyor bi güzel seks yapıyorlar sabah kadın diyor gördünmü İsveç daha büyükmüs tr yi içine aldı, Nam-ı Kemal gülüyor içine aldı ama adalar dışarda kaldı.

Gerçeği görünce

Kralın birinin çok sevdiği bir atı varmış nasıl olmuşsa bu at birden hastalanmış ve ağlamaya başlamış sürekli ağlıyormuş kral da ilan vermiş atını güldürene bin altın vereceğini söylemiş yüzlerce kişi müracaat etmesine rağmen atı bir türlü güldürememiş sonunda namık kemale haber vermişler O da gelmiş krala atı güldüreceğini söylemiş. namık Kemali atın bulunduğu ahıra ***ürmüşler namık Kemal bir süre içerde kalmış çıktığında bakmışlar ki at kahkahalarla gülüyor.kral hemen bin altını vermiş. at o kadar gülüyormuş ki artık saman bile yiyemez hale gelmiş kral dayanamamış NAMIK KEMALİ çağırmış eski haline döndürürse iki bin altın vereceğini söylemiş namık kemal girmiş cıktığında bakmış lar ki at ağlıyor kral merak etmiş bu işi nasıl yaptığını namık kemal de:başta ata benim ...kim seninkinden büyük dedim başladı gülmeye 2.sinde de çıkarıp gösterdim gerçeği görünce ağlamaya başladı..

En büyük

Amerika Başkanı nın Kızı *iki en büyük olanla evlenecekmiş. Başkan her yere haber yollamış, aradan bir hafta geçmiş dünyanın dört bir tarafından erkekler gelmiş elemeler yapılmış finale üç kişi kalmış. Beyaz Sarayın önüne getirmişler. Biri bi çıkarmış sarayın etrafını bir kez dolanmış, diğeri çıkarmış iki kez, üçüncü üç kez dolandırmış. O arada kel, tek gözlü biri gelmiş kafasında şöle bir not varmiş:
Ben Nam-ı Kemal Türkiye deyim bekleyin geliyorum...

Sperm yarismasi

Bir gun en cok sperm atma yarismasi duzenlenir. Yarismaya bizim Namik ta katilir.Birinci yarismaciya sorarlar. Ne kadar sperm atarsin diye. O da bir bardak söyler. Böyle devam eder son iki yarismaci kalir. Onlardan biri ingiliz biride bizim Namik tir. ingilize sorarlar. Oda bir kuvet kadar atarim der. En son sira bizim Namika gelir. Namika sorarlar oda derki: Yuzme bilmiyen varsa disari ciksin..........

İstanbul dan

Bir gün İtalya nın Roma kentinde Dünyanın en büyük marraklısını seçme yarışması yapılıyormuş. Yarışmaya adaylar Nam-ı Kemal, Alman, Rus ve Arap.
Neyse! yarışma başlamış. Rus çıkarmış okşamış! okşamış! 3 metre 72 santim. Alman çıkarmış 3 metre 75 santim. Arap bi çıkarmış 6 metre 99 santim. Bütün stad tezahürata başlamış! Fakat bizimki ortalıklarda yokmuş. Herkes bizimkinin korkup kaçtığını düşünmüşler. Tam yarışma sona ererken. Dağların arasından büyük bir gürültüyle büyük bir nesne (marrak) stada düşmüş. Ucunda da bir not. Kusura bakmayın. Acil işlerimden dolay yarışmaya İstanbul dan katılıyorum

En

Bir ülkede yaşayan bir kralın kızı sevişmelerden tatmin olmaz ve hiç zevk alamaz. Bunu üzerine kral kızını zevkten bağırtabilene 2 kasa dolusu altın verecegini söğler ve her ülkenin en azılı insanları çağrılır. Alman, Fransız ve Nam-ı Kemal. Alman hazırlıklarına yapar ve kral sorar Seninkinin boyu kaç metre? Alman 1.30 metre der. İçeri girer fakat hiç ses çıkmaz.
Kral Fransıza sorar Seninkinin boyu kaçmetre Fransız 2 metre der.
Fransız da prensesi bağırtamaz.
En son Nam-ı Kemal gelir ve kral ona da sorar seninki kaç metre? Nam-ı Kemal 90 cm der ve girer. Girer girmez içeriden inanılmaz bir çığlık gelir ve Nam-ı Kemal dışarı çıkar. Nam-ı Kemal e sorarlar Yav bizimki bukadardı ama yapamadı seninkinin boyu alt tarafı 90 cm nasıl yaptın derler. Nam-ı Kemal cevap verir Bizim orada önce enini söylerler

Aman Dökmeyin

Bir gün Nam-ı Kemal kamyon şöfürlügü yapıyormuş N.Kemal tam olarak bilmesekte tahmini olarak 3 ay kadar uzun yolda kalmış ve eve dündüğünde karısına "hadi yatalım" demiş karısı olmaz çocuklar evde der N.Kemal o zaman sen git sıcak bir corba hazırla der ve servis yaparken üzerine dök ve banyoya git ben gelirim der. Kadın akşam Çorbayı yapar sofrada üzerine döker. Bunu öğrenen N.Kemal koş banyoya der. Ardından gider ve karısını ..kmeye başlar. Annesinin gelmediğini gören çocuk kalkıp banyoya gider ve gördügü manzara karşısında korkup kardeşlerinin yanına koşar ve kardeşlerine derki aman oğlum üzerinize corba dökmeyin babam sizide ..ker

Şeytan

Namık kemal bi gün der ki: Allahın adını verdim artık karı s.........m der ve dağın başına yerleşir. 3 yıl sonra artık abazalık canına tak etmiştir her gün hayvan s......e otuzbir çekmekte fakat bi türlü karı si...memektedirr. Yağmurlu bi gecede her tarafı sırılsıklam göğüs uçları ortaya çıkmış fıstık gibi bi hatun gelir der ki:
-Arabam bozuldu geceyi sizde geçirebilirmiyim?
Namık Kemal kabul eder. Hatun odasında soyunurken bu dayanamaz ve anahtar deliğinden bakar bi de ne görsün hatun çırılçıplak. Hemen dalar içeri ve hatunu 2 saat anırta anırta s....r. Sonra hatun şeytana dönüşür ve der ki:
-Sana çok büyük bi günah işlettirdim ne düşünüyosun?
Namık kemal hiç istifini bozmadan cevap verir:
-Ulan şu dünyada bi şeytanı sikmediğim vardı onu da siktim ya artık gözüm açık gitmem..

İntikam

Bir gün Nam-ı Kemal iş icabı bir şehre gider. O gece o şehirde konaklamasi gerekir ve akşamüstü kendisine bir otel aramaya başlar. Bulduğu otelde resepsiyon görevlisinden bir oda ister. Resepsiyon görevlisi Nam-ı Kemal e hiç boş odaları olmadığını sadece iki kişilik bir odada konaklayan erkek bir Japon müşterilerinin olduğunu söyler. Ayrıca bu şehirde bundan başka otel bulamazsiniz der. Bizim Nam-ı Kemal resepsiyon görevlisine olsun Japon müşterinizi gösterin ben onunla anlaşırım der. Japonla aynı odada kalıp oda parasını paylaşma konusunda anlaşırlar. Odalarına yatmaya çıkarlar. Bizim Nam-ı Kemal uyur. Japon ben su Türk e bir oyun edeyim de bir daha ömrü boyu beni unutmasin diye düsünür ve kalkıp uykusu ağır olan Nam-ı Kemal in sakalını, bıyığını kaşını, kirpiğini traş eder. Sabah erkenden Japon odadan çıkar gider. Nam-ı Kemal uyanır aynada elini yüzünü yıkarken halini görür ve delirir. Vay **** Japon ben sana sorarım der. Fıkra bu ya ikinci gece Japon odaya gelir. Uyuma vakti gelmiştir. Nam-ı Kemal hiç bozuntuya vermeden yatar uyku taklidine geçer. Bizim Japon kuşuykusunda bu Türk benden intikam alır diye bekler. Bir ara içi geçer bunun farkına varan Nam-ı Kemal hemen kalkar Japonun şeyinin ucuna bir ip bağlar, ipin diger ucuna ise kocaman bir taş ve çıkar otelin balkonuna. Tam bu sırada Japon kuşuykusundan uyanır. Bir şeyinin ucundaki ipe bakar birde Nam-ı Kemal in elindeki kayaya. Şeyim kopacağına atlarım asağı daha iyi diye düşünürken Nam-ı Kemal kayayı balkondan asağı bırakır. Japon yataktan fırlar ve kayanın peşinden atlar. Nam-ı Kemal ardından bağırır: - Atla eşşoğlueşek atla! Tassakları da karyolaya bagladımmmm...

Geri