Myk3 vs [Fs'g]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blade_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

blade_

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
blade_
dalga geçmişler başarılar...

ayyyy botlar 8 mac atytıysak 7sini biz aldık o 1 tane aldnz mactada taşşak geçtik onu koymuslar koptum ya :D:D

gül gec sadece :)

daha yeniki macı koymadık bıle yeter bu kadar die 11-1 yine :)

muhabete bak ya qL nı at gec tassak gecmıslermıs bız de az ewwelkı macta tassak gectık Lykıa kınq oldu aldı qh bızım clanda ezıq ezıq takılıodun adam olmussun sımdı qL takm arkadaslarıma

başarılar muratım <3

qLobınter ben cs oynarken ne senı tanırdım ne muratı ne berkayı ne saimi hıcbırınız meydanda varsanız ben cs bılmıom yalansa burda ben oynarken oynayanlar soylesın . ayrıca bende gh varsa tw verırım cs sılmezsen sen ....... anladın sen onu oke benı kendınle karıstırma dunku bot sızın clandayken deagle bıle 3 kıll atıodum hepınız hll mert dıe yalakalıodunuz adam deılsen bastan soyle ona gore konusak oke ? clanındakı adamlar msn cfg cfg dıe yalvarıo real olduguna yemın et dıe burda 2 yuzluluk yapmayın qL takım arkadaslarına :)

ne 2 yuzluluk yapcam ya sen kımsın ya snn nıckını 2 aydır goruom cs de bızım ben snden cfg zaten ıstemedım deaqlele 3 kıll ha hayıtımda gormedım kımsede yalaklık yapmıodu sana vede burda senle bır oyun ıcın laf dalasına gırmem aldıysan qh hayırlısı olsun qule qule kullan ama bızım clandayken hıc deaqle 3 kıll attıqını hatırlamıorum :D

muhabete bak ya qL nı at gec tassak gecmıslermıs bız de az ewwelkı macta tassak gectık Lykıa kınq oldu aldı qh bızım clanda ezıq ezıq takılıodun adam olmussun sımdı qL takm arkadaslarıma
sen kimsin dalga geçiyosun benle?ilk hatanda nokta halindeki beynine kurşunu yiyodun yiyeceksin...

qereksız yere konusmaya gerek yoq qel msn konusak

Geri