Myk3 vs [Fs'g]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blade_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BaŞarilar o zaman...

ne ayaksınz siz?
clanındakıler senden cfg cfg derken ALLah şahit? kim onlar isim ver adam qiibi konuş?
bizim playerlligimizi bilen biliyor konusmaya qerek yok bizi yenmek icinde almıs olduqunz o hilelere quvenerek suan konusmayın.sizi yenı yenı gordum sızı tanımıyorum bıle hmet(fhummox kanrdesımın)dısında knusmalarınzdan belli nasıL ınsan oldugunz.
sadece sunu diyorum size:ACIYORUM size vekişiliginize....

ali hep dassaga alıonuz yıne o maclardan bırıdır garıbanları sevındırmısınız

bak kardesım suraya bos bos yorumlar atıp durma qL nı at gec uzatma

gele. Yalnız hasibtir.

Önce adam 0Ln sonra konusun..hadi uzayın yeni yetmeler..Cvp verıyorum : SUCK ------->

CS bırakmasına mac atlmmı ? bırakmayan o ç e ???

Arkadaşım bura tartışma yeri değil qL atın geçin...
Yalnız burda gördüğüm en eski player Trophy ve hakkıyla kasar 8 senelik arkadaşımdır...

len yeni yetme diyo lan sen daha babanın taşşaklarındayken cs oynuyoduk biz amına soktugum malı...

Ne kadar hileci varsa alayının anasına komple gireyim :):):)

Başarılar..

aşslfaşisfasf ben yeni yetmeysem öl ondan herkezi tanıyorum dimi açtırtma ağzımı eski nicklerim bende saklı kimse bilmz ;)

ilker msn gel titret ss leri atayımda clanınızın en iyi playerı nasıl cfg dıe yalvarıo real olduguna yemın et dıo sızle 1 kere maca gırdım ondada 1.cıydım ayrıca ben sana dıecegımı dedım gh varsa pc em de gel bak realdede gelıp ızleyebılırsın ankaradaysan ıstersen langamede gelırım gelemem dıosan bulamazsan bısey cs bırakmaazsan ...sin :(

Geri