-mF (VS) [Non] '

BARZO SENSIN TA
MAMMI SXEYI BAHANE ETME BU TAKIMLAR HILE ILE OYNAMAZ O KARAKTERDE DEILLER NEDEN HERKEZ BU TAKIMLARI KONUSUYO NEDEN HIC BIR YERDE KANKS KONUSULMUYO KURU GURULTUUSNUZ CLAN TANITIMINA KONU ACMISSINIZ ANCA MILLETE LINK ATIP GL ATTIRIRSINIZ BASKADA BISI DEILSINIZ YANI HOMELAND&WLAWSONS&NON&GDR VARSA KRALIDA CIKSIN BUNLARIN KARSISINA HADI YOL AL
Tıklanma sayısı 2000'e yakın en fazla 10 kişiye link attım hesaplama yap azcık beyin varsa . Hile değiller demişsin ona varya harbi diyorum güldüm :D:D:D:d homeland wlawson temizdir birşey diyemem ama skynet forumlarda duvar saydamlaştırmayı öğrenmek için yalvaran adam katill bll harici bilmem neyde cs yi saklayan adam :D Skullo Gett0 bunları zaten bilen biliyor sana bir daha cevap yazmıcam seni ilk defa gördüğüm halde bu kadar uzun cevap yazıyorum yat kalk dua et Allah'a şükür et BARZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ'O :D

Ulan şu yazıyı nerenizle algılıyonuz adam " SS "yi yendik diyemi koymuş bi bakın Allah aşkına ?
Bi yazdıklarına bakın biz "Non" dan iyiyiz diye bişey demiş mi ?
Adamların yaptığı ayıptan bahsetmiş olayı direk "mF" - "Non"dan iyi olarak algılıyosunuz .
Amacınız polemik yaratıp milleti küçük duruma düşürmek , millet nasıl anlamak istiyosa öyle algılıyor nolur adamın yazısını birdaha okuyun belki anlarsınız .

Sen daha ne konuşuyon gh movien çıkmış maçtan önce tv alırım dedik, tv7 yok saçma sapan bişey var onu indirin diyorsun.Alpemix indir diyoruz yok diyorsun.Sen nası bi karaktersin anlamadım hadi bi susun artık .
TW DE SORUN VAR DOGRU Tw qırınce 1 dk ıcınde Oyundan atıyor O GH movıesınde hepsını tek tek acıkladm :D Alpemıxı bılmedıgım ıcın ındırmedım ammy admın ındırdım sAna sadece dıyorum kı REAL 5 CIKAR OKADAR.. Son Söz bu :)

Tebrikler adam kaçırtmakta çok büyük başarı laga luga yapanlara kulak asma yoluna bak sen fevzi gl.

aha işte bi yalaka daha.1 kere yendinz göt tavan tabi, 9-3 ssleriniz d2de ezdiğimz sslerde duruyor homeland :) iyi yalakalıklar. Ben ne anlatmaya calısıyorm adam ne anlatmaya , salaksın Dr0wsy :)

Ulan bok sen kimsin bana yalaka diyon mal herif ... Non'lar kardeşimdir ki insan kardeşinin her türlü arkasında olur hani ayıktın mı ?? Sizin gibi kardeşinin götünü yalamaz , siz yalakalık yaparsınız biz arka çıkarız ;) Sen kimsin ki bizi ss'le korkutucan bok herif , adamınızda gh cıktı daha laga luga yapıyosun ak gerizekalısı neymiş sildirdik falan filan diyon geçicen o işleri mal... Herkesin kalitesi ortada uzun etme 2-3 ss'le forumda isim yapılıcak olsaydı burda herkes kingti ;)

Ulan bok sen kimsin bana yalaka diyon mal herif ... Non'lar kardeşimdir ki insan kardeşinin her türlü arkasında olur hani ayıktın mı ?? Sizin gibi kardeşinin götünü yalamaz , siz yalakalık yaparsınız biz arka çıkarız ;) Sen kimsin ki bizi ss'le korkutucan bok herif , adamınızda gh cıktı daha laga luga yapıyosun ak gerizekalısı neymiş sildirdik falan filan diyon geçicen o işleri mal... Herkesin kalitesi ortada uzun etme 2-3 ss'le forumda isim yapılıcak olsaydı burda herkes kingti ;)

Kardeşiynde seninde amk bi siktrin gidin ghymiş :D gurban olaym yorum atma

Ulan şu yazıyı nerenizle algılıyonuz adam " SS "yi yendik diyemi koymuş bi bakın Allah aşkına ?
Adamların yaptığı ayıptan bahsetmiş olayı direk "mF" - "Non"dan iyi olarak algılıyosunuz .
Amacınız polemik yaratıp milleti küçük duruma düşürmek , millet nasıl anlamak istiyosa öyle algılıyor nolur adamın yazısını birdaha okuyun belki anlarsınız .

adamsın furkannn :D

Tebrikler adam kaçırtmakta çok büyük başarı laga luga yapanlara kulak asma yoluna bak sen fevzi gl.

Sende yalnış anlama kardeşim biz kaçırdık cart curt demiyoruz.Cannabisin yazdığını oku bide benim yazdığımı oku anlarsın ne demek istediğimi.Teşşekkürler iyi forumlar

ya olm 2 günlük clan yazmaya değmez muhattab olmayın şu bebeyle prezervatif reklamı yapıyo kullanmazsanız benim gibi olursunuz diyo resmen amk

Mfle fake gitmiştim maça girdim adamlar temiz ama hep gh muhabbeti yapıyor canlarım komediler yav Ama burda non lar haklı gibime geliyor ama başarılar her 2 teamada .....

Non4ever

Mfle fake gitmiştim maça girdim adamlar temiz ama hep gh muhabbeti yapıyor canlarım komediler yav Ama burda non lar haklı gibime geliyor ama başarılar her 2 teamada .....

Non4ever

Konuyu iyi anlamamışsın o zaman :) Canların yesin seni oyş. mala bak amk :D

ya olm 2 günlük clan yazmaya değmez muhattab olmayın şu bebeyle prezervatif reklamı yapıyo kullanmazsanız benim gibi olursunuz diyo resmen * * *

siz eskisinizde sizede yazmaya değmez emin ol , karakter yok :)

beyler bende eskiyim 5 yılım yani Ayıkssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

aynen

Başarılar beyler

tamam sensin :)

judezz niye 1.5 döndün kurtulmuştuk senden

mF Clanı Tebrik Ederim..

2 Gunluk Clan 3 gunluk Clan Vs Bu ne ya Adamlar 5-6 Aydır 1.5 de Clanı Ve Cok Saglam Gidiyorlar. Helal Olsun Adamlara Sen 10 Senedir 1.5 Desin de Ne olmus Eline Ne Gecmis AQ hll De Gec Konuya bos yapma. :)

Geri