-mF (VS) [Non] '

Adamlar Metin 2 kingi :) inexi metin 2 rarının içine saklıor asdasdas :) Acım bunlardan dolayı büyükmüş.İnexinferis kullanarakda yine milletten 12 yiorlar.Sonra laf ediorlar asdasdasdas.Adamlar King Dagılın :)

inex dediğin adamın hilesini biz bulduk zaten sen neyin kafasını yaşıyorsun? Sonra sildirdik muabbetmz olduğu içinde clanda anlayabiliyormusun. Bazen o kadar çocukca yorumlar atıyorsunuz ki :)) Adamlar laz mafyası amk dağılın qahfgwfg

fevzi bak genç sxe çıksın nonlarla maç atın yenersen sana helal olsun kardeşim ama yenemessen herkesin ne olduğu belli olur 3-0 u koyup adam olunmuyor hadi görüşürüz....

Başarılar

fevzi bak genç sxe çıksın nonlarla maç atın yenersen sana helal olsun kardeşim ama yenemessen herkesin ne olduğu belli olur 3-0 u koyup adam olunmuyor hadi görüşürüz....

Başarılar

Sen bi teamı yenince mi adam oluyorsun kardeşim? adamlık cs'ylemi alakalı kurduğun cümleleri iyi seçte kur bence saçmalıyorsun çünkü.ben bu ss'de başka bişey anlatmışım, çıksın atalım yener veya yeniliriz bu sorun değil benim anlatmak istediğim başka bişey anlamak istediğiniz gibi anlamayın.

Eyvallah sağol

qL Başarılar. Şu konuyu bi abartmasanız warya ulan adamın anlatmak ıstedıgı 2 3 el alınca adamlar cıkıyor neden acaba adam burda sankı non clanı yendıkmı dedı hayır ama 2 3 kısı war oyle bı abartıyokı yok adamlar eskılerden yok abılerınız felan adam konuyu neden actı adamların mantıgına bak ben ne mf clanı ne de non clanını savunmuyorum bıraz konuyu okuyun ondan sonra cvp yazın

MF CLAN YENI MENI AMA KRALINA MEYDAN OKUR BUNU BILIN ISTEDIM .!

qL Başarılar. Şu konuyu bi abartmasanız warya ulan adamın anlatmak ıstedıgı 2 3 el alınca adamlar cıkıyor neden acaba adam burda sankı non clanı yendıkmı dedı hayır ama 2 3 kısı war oyle bı abartıyokı yok adamlar eskılerden yok abılerınız felan adam konuyu neden actı adamların mantıgına bak ben ne mf clanı ne de non clanını savunmuyorum bıraz konuyu okuyun ondan sonra cvp yazın
[quote="~Grest0` x7 ']MF CLAN YENI MENI AMA KRALINA MEYDAN OKUR BUNU BILIN ISTEDIM .![/quote]

Şükür bitane anlatmak istediğimizi anlayabilen adam çıktı ya.Buci eyvallah bilader...

Gresto, eyvallah kardeşim

2nizede başarılar ve teşekkürler..

ADAM OLMUŞ KÖPEKLERİN KALKMIŞ ...LERİ AMA KARŞIMIZDA HİÇ DURAMAZLAR ONLARIN ALAYI KÖPEKTİR HAVLAR..!!!!

HOMELAND<<>>NON...!!

ADAM OLMUŞ KÖPEKLERİN KALKMIŞ ...LERİ AMA KARŞIMIZDA HİÇ DURAMAZLAR ONLARIN ALAYI KÖPEKTİR HAVLAR..!!!!

HOMELAND<<>>NON...!!

aha işte bi yalaka daha.1 kere yendinz göt tavan tabi, 9-3 ssleriniz d2de ezdiğimz sslerde duruyor homeland :) iyi yalakalıklar. Ben ne anlatmaya calısıyorm adam ne anlatmaya , salaksın Dr0wsy :)

Git kumda oyna dünkü bok sonradan yetme ;)

:D:D zaaa utanmamıs galba bunu koymaya :D hayatlarında ilk defa nondan el almışlar

sımdıkı gencler cok atarlı be .!. sıctıgınız bok halıcı gecmedı 2 gunluk oyuncular.

Adamlar Metin 2 kingi :) inexi metin 2 rarının içine saklıor asdasdas :) Acım bunlardan dolayı büyükmüş.İnexinferis kullanarakda yine milletten 12 yiorlar.Sonra laf ediorlar asdasdasdas.Adamlar King Dagılın :)
lan sorma :D ona cok güldüm moruk :D :D metin2pwp.rar = inexlka jsdjkasdkaljsdjklasd :D

RuzqaR ; Seni clana almayacaklar kanka boşa yalaklanma :( Atarlıyızzz evet :)
heLd ; Non kimdi, yenilmezmi ?
DrowSy ; Dünkü bok ? Bi S'... nolur :)
lan veledi zına ben zaten gdr clanın cpt sıyıım kıme neyın yalakalıqını yapcam qelmısım burda 3 qunluk bebelere kelıme yapıyorum senın abın fln varsa ona sor bızı kocum sımdı gıt sıcda bozunla oyna o ellerınlede yemek ye tm uza .

Geri