-mF (VS) [Non] '

BEN HAYATIMDA BU KADAR KOLPA ADAMLARI BİR ARADA GÖRMEDİM :D ÜSTÜNE ALINAN ALINSIN MESAJIMDAN ALINTI YAPMAYIN .

Kendinizi çok yükseklerde görüyorsunuz mf clanı az aşşağı inin burda ruzgar vs büyüklerinizle düzgün konuşun biz nasıl abi diyorsak siz de abi diceksiniz ne saygısız insanlarsınız siz harbidende önce kumda oynayın .. senden 5-6 yaş büyüklerine gardaş falan ne ayaksınız lan siz sanalda artistlenmeler falan bu adamlar sizi reelde görsene hayatınızı sikerler ne boş boş laf yapıyorsunuz burda klavye delikanlısı seni. Lamer herif seni inferix bilmem gh le kasmakla adam olunmuyor sxe wall çıkmadan önce burda bi jitan iyidi siz ne zaman sxe wall çıktı o zaman maçlarda frag atmaya başladınız şuğan cs aleminin % en az %55 wall eminim bunada onlardan biride sizin team emmi koçum yok tw vereyim bana öyle numaralar yapma * * * * * * * o tw nizi sizin allah allah ya adamlara bak foruma 2 gün önce geldiler bizi sikecekler . vay anasını be 2.5 yıldır burdayım daha bunlardan çok var mk botları sizi

Neyse görüşürüz gene ban yiycez ama olsun

Olum sen gerizekalımısın? Benim yaşımı nerden biliyorsun ? Zorlamı abi dedirttircen.Ben karakteri olan adamlara abi derim, onlarla ilgili ortada durum yokken gelip buraya laf atarsa yaşı maşı skmde olmaz .Ki askere yeni gidecekmıs yasımızda aynı bu durumda. Anlayabiliyormusun ? Cs' oynamakla adam olunmuyor.Biz yüksekte felanda görmüyoruz kendimizi, kime nasıl davranmak gerekiyorsa öyle davranıyoruz o kadar.non non diye boklarını yiyeceksnz adamların.Ben adamlara yukarı bı bak kactılar ezdik yendik öyle böyle bişey yazmamışım.Bişey anlatmaya çalışmışım.Bu konudaki herkes o anlatmak istediğimi başka yerlere çekiyor.İstediği kadar sağlam olsun bi clan.Burnu çok yüksekteyse kusura bakmada adam olmaz o clandan.Adam ne diyor yok nondan 3 el almışlar filan ulan at kafası sn kmsn amk gel o kadar cs oyuncusuysan ankara sincana cafede oynayalm bnde ağlatmazsam burda herkesten ozur dıleyecem cs ts bırakcam . Bi gidin kurban olaym ya elaleme yalakalık yapacam diye oranızı buranızı sallıyorsunuz.Anlatmak ıstedıgımı anlamayıp kendı anlayacagınz dılden konusmayın bi uzayın

3-0 hükmen mi aldınız maçı ?

Olum sen gerizekalımısın? Benim yaşımı nerden biliyorsun ? Zorlamı abi dedirttircen.Ben karakteri olan adamlara abi derim, onlarla ilgili ortada durum yokken gelip buraya laf atarsa yaşı maşı skmde olmaz .Ki askere yeni gidecekmıs yasımızda aynı bu durumda. Anlayabiliyormusun ? Cs' oynamakla adam olunmuyor.Biz yüksekte felanda görmüyoruz kendimizi, kime nasıl davranmak gerekiyorsa öyle davranıyoruz o kadar.non non diye boklarını yiyeceksnz adamların.Ben adamlara yukarı bı bak kactılar ezdik yendik öyle böyle bişey yazmamışım.Bişey anlatmaya çalışmışım.Bu konudaki herkes o anlatmak istediğimi başka yerlere çekiyor.İstediği kadar sağlam olsun bi clan.Burnu çok yüksekteyse kusura bakmada adam olmaz o clandan.Adam ne diyor yok nondan 3 el almışlar filan ulan at kafası sn kmsn * * * gel o kadar cs oyuncusuysan ankara sincana cafede oynayalm bnde ağlatmazsam burda herkesten ozur dıleyecem cs ts bırakcam . Bi gidin kurban olaym ya elaleme yalakalık yapacam diye oranızı buranızı sallıyorsunuz.Anlatmak ıstedıgımı anlamayıp kendı anlayacagınz dılden konusmayın bi uzayın

Yalakalıkla hiç bi ilgisi yok amele gerçekler bunlar gerizekalı falan çok pis söverim sana terbiyemi bozdurtma bana

ADAM OLMUŞ KÖPEKLERİN KALKMIŞ ...LERİ AMA KARŞIMIZDA HİÇ DURAMAZLAR ONLARIN ALAYI KÖPEKTİR HAVLAR..!!!!

HOMELAND<<>>NON...!!
bu 2 tane buyuq clan durduqu surece kınqof oynanır ne zaman ne zmn wlawson gdr homeland non daqılırsa dıer sonradan cıqma mf gıbı clanların amacı kalmaz cunqu bu clanlar bu oyuna damga vurmus clanlar ve 10 yıl sonra bıle hatırlanıcak clanlar buyuk clanlar Non homeland gdr wlawson kendınızı eskıler olarak kendınızı savunuyosunuz emın olun bu alemın kralıda sızsınız her daım

son bısey daha dıcem non clanından 3 el almak bıle basarı gl sıze

bu 2 tane buyuq clan durduqu surece kınqof oynanır ne zaman ne zmn wlawson gdr homeland non daqılırsa dıer sonradan cıqma mf gıbı clanların amacı kalmaz cunqu bu clanlar bu oyuna damga vurmus clanlar ve 10 yıl sonra bıle hatırlanıcak clanlar buyuk clanlar Non homeland gdr wlawson kendınızı eskıler olarak kendınızı savunuyosunuz emın olun bu alemın kralıda sızsınız her daım

byhackeremre senin real nedir mrk ettim?

Bak alın bunu burdan götürün bi kendine gelsin .

ANLIORM SNI SISN KANKS CLANI WLAWSON GIBI HOMELAND GIBI KONUSULMUYO YA ZORUNA GITMIS :d:d:d:d:
sXe değişsin o saydığın clanlarla maç atıcaz eğer birine yenilirsek biz clanı dağıtıcaz eğer alayını yenersek seni bir daha hiç bi yerde görmücem ?

sXe değişsin o saydığın clanlarla maç atıcaz eğer birine yenilirsek biz clanı dağıtıcaz eğer alayını yenersek seni bir daha hiç bi yerde görmücem ?
INANDINMI RUYANDA GORURSUN :d GDR REAL KADROSU OLSA EL VERMEZ ASLINDA SU SAYDIGIM TAKIMARLIN REAL KADROLARI OLSUN SIZE EL VERMEZ BE

INANDINMI RUYANDA GORURSUN :d GDR REAL KADROSU OLSA EL VERMEZ ASLINDA SU SAYDIGIM TAKIMARLIN REAL KADROLARI OLSUN SIZE EL VERMEZ BE
Dediğimi kabul ediyormusun etmiyormusun barzo ? Boş boş yalaklık yapmak kolay :D

BARZO SENSIN TA
Dediğimi kabul ediyormusun etmiyormusun barzo ? Boş boş yalaklık yapmak kolay :D
MAMMI SXEYI BAHANE ETME BU TAKIMLAR HILE ILE OYNAMAZ O KARAKTERDE DEILLER NEDEN HERKEZ BU TAKIMLARI KONUSUYO NEDEN HIC BIR YERDE KANKS KONUSULMUYO KURU GURULTUUSNUZ CLAN TANITIMINA KONU ACMISSINIZ ANCA MILLETE LINK ATIP GL ATTIRIRSINIZ BASKADA BISI DEILSINIZ YANI HOMELAND&WLAWSONS&NON&GDR VARSA KRALIDA CIKSIN BUNLARIN KARSISINA HADI YOL AL

Kardeş senın clanın yok galıba yazdıgından oyle anlaşılıyo yakında senın homeland gdr yada senın dedıgın gıbı buyuk takımlarda [güya] görebiliriz kimsede şaşırmaz su real kadroyla el vermez kelımesıne gelınce yazacak laf bulamıyom sadece gülüyom he şimdi bu yazdıgımı uzatır gıdersın senın için iyilik bile yapmış olurum post kasıp mod olmaya bırazdaha yaklasırsın :D

Kardeş senın clanın yok galıba yazdıgından oyle anlaşılıyo yakında senın homeland gdr yada senın dedıgın gıbı buyuk takımlarda [güya] görebiliriz kimsede şaşırmaz su real kadroyla el vermez kelımesıne gelınce yazacak laf bulamıyom sadece gülüyom he şimdi bu yazdıgımı uzatır gıdersın senın için iyilik bile yapmış olurum post kasıp mod olmaya bırazdaha yaklasırsın :D

Şu konuda yorum atanlardan bitek kafası basan buci var heralde.Eyvallah kardeşim

Ben Non Yenılmezmı dedim ? :) Siz Hayatınızda Ilk defa El aldınız qıdın kumda bokunuzla Oynayın Yeni embesiller.

Sen daha ne konuşuyon gh movien çıkmış maçtan önce tv alırım dedik, tv7 yok saçma sapan bişey var onu indirin diyorsun.Alpemix indir diyoruz yok diyorsun.Sen nası bi karaktersin anlamadım hadi bi susun artık .

BARZO SENSIN TA
MAMMI SXEYI BAHANE ETME BU TAKIMLAR HILE ILE OYNAMAZ O KARAKTERDE DEILLER NEDEN HERKEZ BU TAKIMLARI KONUSUYO NEDEN HIC BIR YERDE KANKS KONUSULMUYO KURU GURULTUUSNUZ CLAN TANITIMINA KONU ACMISSINIZ ANCA MILLETE LINK ATIP GL ATTIRIRSINIZ BASKADA BISI DEILSINIZ YANI HOMELAND&WLAWSONS&NON&GDR VARSA KRALIDA CIKSIN BUNLARIN KARSISINA HADI YOL AL

az daha gayret et cagırcak seni non :D

Geri