Olum sen gerizekalımısın? Benim yaşımı nerden biliyorsun ? Zorlamı abi dedirttircen.Ben karakteri olan adamlara abi derim, onlarla ilgili ortada durum yokken gelip buraya laf atarsa yaşı maşı skmde olmaz .Ki askere yeni gidecekmıs yasımızda aynı bu durumda. Anlayabiliyormusun ? Cs' oynamakla adam olunmuyor.Biz yüksekte felanda görmüyoruz kendimizi, kime nasıl davranmak gerekiyorsa öyle davranıyoruz o kadar.non non diye boklarını yiyeceksnz adamların.Ben adamlara yukarı bı bak kactılar ezdik yendik öyle böyle bişey yazmamışım.Bişey anlatmaya çalışmışım.Bu konudaki herkes o anlatmak istediğimi başka yerlere çekiyor.İstediği kadar sağlam olsun bi clan.Burnu çok yüksekteyse kusura bakmada adam olmaz o clandan.Adam ne diyor yok nondan 3 el almışlar filan ulan at kafası sn kmsn * * * gel o kadar cs oyuncusuysan ankara sincana cafede oynayalm bnde ağlatmazsam burda herkesten ozur dıleyecem cs ts bırakcam . Bi gidin kurban olaym ya elaleme yalakalık yapacam diye oranızı buranızı sallıyorsunuz.Anlatmak ıstedıgımı anlamayıp kendı anlayacagınz dılden konusmayın bi uzayın