-mF (VS) [Non] ' oynasaydık ? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam 7 -5 yenildiğiniz maça gl hemen 5 çıkar iftardan sonra bekliyoruz

tamam 7 -5 yenildiğiniz maça gl hemen 5 çıkar iftardan sonra bekliyoruz

7-5 yenildigimiz.Sonra one gecerken banlandigimiz ardindan kufur yedigimiz mac diyecektin degilmi ? Neyse iyi forumlar dahada yorum atma :)

Sen göstersen nolur çapulcu yaptığın tek şey şurda gereksiz saçma anlamsız ve sizi rezil eden konular açıp millete rezil olmanız . harbi çapulcusun .

sana 5 çıkar diyoruz seri

saçma saçma cevap verceğine takımı getir sevmem ben öyle gereksiz boş konuşan adamı

5 cıkar genco hadi bu oyun sızın gıbıler yuzunden bıttı bızı yenınce herkez sevınıyor nedense ? acaba en büyük olarak bizi gordugunuz ıcınmı ! hadi 5 cıkar

yaw sen ne yapıcan bizm yedek 5 ' i sen bi 5 çıkarda seni bekliyorz nonun real kadrosuyla at birde hadi boş yapma

Gereksiz kişiliksiz adam... Attığın SS de bile bizim adamlar yenmiş sizi 7-5 REZİL KEPAZE

ÇIKAR 5i de boş muhabbet yapma

Bundan sonra sizede cevap vermiyorum.Bu 2nci varaniniz tribe girin amk bebeleri.yok 5 cikar yok 10 cikar.Size ben bisey cikaracam dogdunuz gune lanet edeceksiniz sakat pasif krallar sizi.NinjafAre' nin rezil rusva ettigi yetmedi heralde.Nasil bi kisiliksiniz bilmiyorum ama sktrin gidin yorum atmayin artik :) lanet olasi kara kopekler

Gereksiz kişiliksiz adam... Attığın SS de bile bizim adamlar yenmiş sizi 7-5 REZİL KEPAZE

ÇIKAR 5i de boş muhabbet yapma

sizin adamlari sikeyim kevase kabeye molotof atan putperes pezevenk. Sizin adamlari ezerken banliyorlar onu niye soylemediler hadi nolur s.g

kişiliksiz diyen adama bak non clanında A:DASDA:S

FEVZİ KANKİM TEK BAŞINA ORDUYLA SAVAŞIYOR :D

Bundan sonra sizede cevap vermiyorum.Bu 2nci varaniniz tribe girin * * * bebeleri.yok 5 cikar yok 10 cikar.Size ben bisey cikaracam dogdunuz gune lanet edeceksiniz sakat pasif krallar sizi.NinjafAre' nin rezil rusva ettigi yetmedi heralde.Nasil bi kisiliksiniz bilmiyorum ama sktrin gidin yorum atmayin artik :)lanet olasi kara kopekler

Vay benim fevzim sen ne kadar halsiyetli bi insansın ya ben sizi nie banladım ? kendiniz küfür ettiniz he buraya gelipte oynasaydık falan diye konu açmışsın işte sana fırsat buyur gel biz burdayız oynayalım iftardan sonra sizi 5 olarak görmek istiyoruz bu kadar hevesli olan insanda bu teklifi geri çevirmez.

lan olum sız kımsızınzde sızı buyuk gorcez ha altı ustu sızde ınsansz bızde ınsanız demı lan kendını ustun gormee ustun goruon sonra gelıon arkadasın tekı butun foyanızı ortaya cıkartıyo orda bısey dıemıonz gelıonz burda laf yapıonuz hadıı kolay gelsın hayırlı ramazanlar

Vay benim fevzim sen ne kadar halsiyetli bi insansın ya ben sizi nie banladım ? kendiniz küfür ettiniz he buraya gelipte oynasaydık falan diye konu açmışsın işte sana fırsat buyur gel biz burdayız oynayalım iftardan sonra sizi 5 olarak görmek istiyoruz bu kadar hevesli olan insanda bu teklifi geri çevirmez.

O teklifi 2 kere gosterdik biz Non clanina bilader :) Birinde kavgalari varmis ciktilar ama tsde 6 kisi onlineler.Biride bu.El aldigimiz an banlaniyoruz beyler boyle adamlara karsi hevesim kalmadi hadi kukug :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri