0
EXE RANK
CompanyFF
Fexe Kullanıcısı
fevzı adamlar ılk yarı koymus sıze o zaman hltv yı koyda gorek surda adamlar 2 el verdıkten sonra banlamısmı sızı
Lan siktir git kafa mı buluyon allah allah
fevzı adamlar ılk yarı koymus sıze o zaman hltv yı koyda gorek surda adamlar 2 el verdıkten sonra banlamısmı sızı
hltv koysana
hltv koysana
Ufugum haklısın bişe demiyorum , ama o clan bunlari en az kaç kere ezmiştir 1 kere yenip ss koymuşlar nese başarilar diyelim ne diyim.atakan sana o clanda oynayan bir oyuncu olarak soyluyorum ne kadar savunursan savun onları sen kucuk duruma dusuyorsun emin ol gerek brda forumda olsn gerek nonların aralarında olsun Benden sana tavsiye tabi burda mf takımını tutmak zorunda deglsın ama bakıp geçebılırsın real kadrosu dedıgın adamlarında ne b*k oldugu bellı ağzımı açtırmayın benım. Gerek yok bu tarz şeylere.
atakan sana o clanda oynayan bir oyuncu olarak soyluyorum ne kadar savunursan savun onları sen kucuk duruma dusuyorsun emin ol gerek brda forumda olsn gerek nonların aralarında olsun Benden sana tavsiye tabi burda mf takımını tutmak zorunda deglsın ama bakıp geçebılırsın real kadrosu dedıgın adamlarında ne b*k oldugu bellı ağzımı açtırmayın benım. Gerek yok bu tarz şeylere.
Abicim çok mu ezdim , nedir bana karşi düşmanlıgınatakan sana yalvarıyorum nb üyeliğini kapattır sanal alemle hayatını söndür.Ee be karaktersiz çocuk hadi yalan desene , biz öndeyken banlamadınızmı beni? Sonra maçtan kaçtı diyorsun ya abi harbi asalaksın sen ya.
byHackerEmre misin ne boksun bilader, salakmısın? Nonların fakesi diyorsun nonlardaki bir tane adam buraya yorum atmış ne demiş iyi oku.
siz 2nizde sakatsınız ben bişey demiyorum
boşver inan boşver hiç birine değmez![]()
Adamına göre muamele kusura bakma , o ince sesinle bi daha sovmeye kalkısma hadi başarilarsenin düşmanlığın var bilader kaçtı diyorsun maçta kanıtlasana kaçtığımı ? Ama bende tw var, ben kanıtlarım banladığını.Burda eğer banlamadık de yeminle ben onu kanıtlamayada uğraşmam yazık derim geçerim.Sen banladın ben kaçmadım bu 1
daha 2 . elde ne frag kasmamı beklıyorsun bu 2 ? 3.sü sana yalvarıyorum benim açtığım ve mf clanın açtığı bütün konulardan uzak durun . Ya bir kerede, tebrik etmesini bilin altında bahane aramadan.Birtek sizde bilek var birtek siz kralsınız birtek siz oyuncunuz tamam ben kabul ediyorum şimdi nolur defol git uğraşmak istemiyorum şurdan elimi yormaya değmezsin.
Başarılar beyler, nonlar kinik.![]()
Fevzi 5 çıkar bekliyorum
iftardan sonra 5 çıkar boş yorum yapma real kadro şu an ts de ve senin takımı bekliyoruz seri öyle yen gl atıp eyw deriz