ManisaspoR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Manisaspor'da kontroller başladı..
Manisaspor'da yeni sezon öncesinde lisans muayene işlemleri kapsamında sağlık sponsoru Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nde genel sağlık kontrolleri başladı..

Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nden Op. Dr. İbrahim Karataş, Op. Dr. Cem Turgut Güngör, Op. Dr. Ahmet Yazıcıgil, Uzm. Dr. Ekrem Yanık, Op. Dr. Engin Kandiya, Uzman Dr. Murat Çevik muayeneler sırasında futbolcularımıza yeni sezonda başarılar dilediler.

Futbolculara kan tahlilleri, eforlu EKG testi, akciğer grafisi, KBB, göz, genel cerrahi, kardiyoloji, ortopedi ve dahiliye muayeneleri yapıldı.

Manisaspor topbaşı yaptı..
Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri'ndeki antrenmanla başladı..

Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen ilk antrenmana, yabancı oyunculardan Akamiko ve Iwanski katıldı, Dixon, Makukula ve Isaac'ın yer almadığı görüldü. Yabancı oyunculardan Simpson ve Klokowski'nin 28 Haziran'da takıma dahil olacağı öğrenildi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisa'nın gelişmiş bir sanayiye sahip olmasına rağmen Manisaspor'un yeteri kadar destek görmediğini söyledi.

26 Haziran akşamına kadar tesislerde çalışacaklarını, daha sonra Avusturya'nın Innsbruck kentinin Seefeld kasabasında kampa gireceklerini belirten Karaman, şöyle konuştu:
''Allah'ın izniyle sağlıklı, disiplinli ve dinamik bir şekilde kampı tamamlayıp lige hazır halde buraya dönmek istiyoruz. A2'den oyuncularla ve denenmeye gelen bazı oyuncu arkadaşlarla çalışmalarımız oldu. Onlardan birkaçını da ***üreceğim. Sakat olan birkaç arkadaşımız var. Onlar da burada hocalar nezaretinde çalışmalarına devam edecekler. Kamp dönemi boyunca eksik hissettiğimiz, yapmamız gereken, takıma güç katması gereken pozisyonlar varsa onlarla ilgili başkanımız ve menajerimizle birlikte transfer konusunu belirleyeceğiz.''

Karaman, yabancı oyuncular ile yerli oyuncular arasında ayrım yapmadığını kaydederek, ''Sezon açılışı bellidir. O açılışta da herkesin bulunması gerekiyor. Bu konularda asla taviz vermiyoruz. Bunu yönetime de söyledim'' dedi.

Gazetecilerin ''Manisalılar nasıl bir Manisaspor seyredecek?'' sorusuna Karaman, ''Futbolseverler ve Manisa şehri ne kadar hareketlenirse Manisaspor takımı da karşılığında o kadar hareketlidir. Şehrin sanayisinin, milletvekillerimizin ve önemli bürokratların takımımızı desteklemesi gerekiyor. Kendi kendine pişen bir takımımız var. Türkiye'de böyle tek takım biziz'' yanıtını verdi.

Spor Toto Süper Lig 2006-2007 sezonundan bu yana Manisaspor'a hizmet veren başarılı orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan sözleşme uzattı..

Nizamettin Çalışkan’ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı. Nizamettin 2011-2012, 2012-2013 sezonlarında da Manisaspor’a hizmet edecek

Manisaspor taraftarları yeni sezon öncesinde birlik ve beraberlik örneği göstererek tek çatı altında toplandılar.

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği ve 45 Gençlik Taraftarlar Derneği geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen toplantıda birleşme kararı alarak 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği çatısı altında toplandılar.

Beraberliğin ardından taraftarlar 19 Haziran Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu Tarzan Tribünü’nde bir araya gelerek yeni sezon öncesinde prova yaptılar. Provada tezahüratlar ile coşan taraftarlar yeni sezonda tribünlerin daha da coşkulu olacağını ifade ettiler.

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yasin Okay, tribünlerde birlik ve beraberliğin Manisaspor’a daha çok fayda sağlayacağını belirterek, “Manisaspor taraftarları yeni sezonda daha da güçlenmiş olarak, fair-play çerçevesinde takımlarına destek verecektir. Yeni sezonda daha da renkli tribünler göreceğiz.” diye konuştu.

45 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Yürük ise 45 Gençlik Taraftarlar Derneği’ni fesh ettiklerini ifade ederek, “Manisasporumuz'a desteği birlik ve beraberlik kardeşlik içinde, tek dernek, tek ses olarak vereceğiz.” dedi.

harbi fanatik . ;)

Manisaspor, Avusturya kampındaki yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman pas çalışmasıyla başladı.

Antrenmanın ikinci bölümünde bir grup futbolcu Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde taktik çalışması yaparken, bir grup futbolcu da antrenör Reha Kemal Erginer nezaretinde gol vuruşu çalışması gerçekleştirdi.

Sol arka adalesinde ağrıları bulunan Simpson, sağ arka adalesinde ağrıları bulunan Samet Samancı ve tedavisi devam eden genç kaleci Murat Demir ise antrenör Teoman Eren nezaretinde takımdan ayrı olarak çalıştı.

Manisaspor hazırlıklarını TSİ 19:30’da gerçekleştireceği antrenman ile sürdürecek.

Manisaspor, Avusturya kampının son günlerine yaklaşırken, teknik direktör Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

Karaman, yeni sezon hazırlıklarında futbolcuların istekli ve tempoları yüksek bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Oyuncularımızın hırsı bizi sevindiriyor. Kamp döneminde eksiklerimizi de görüyoruz. Ligin başlangıcının uzaması gibi bir durum söz konusu. Bu yüzden antrenman programlarında değişiklik yapmak zorunda kalacağız. Türkiye’ye dönünce inşallah mevsim değişiklikleri oyuncularımız üzerinde ters etki yapmaz. Teknik ekip olarak, oluşabilecek ters etkileri giderici çalışmaları sağlık ekibiyle beraber yapacağız. Ligin başlama tarihine kadar en iyi hale gelmemiz gerekiyor" dedi.

Tecrübeli teknik direktör takım içinde genç oyuncular ve kiralık olarak oynayıp dönen oyuncular olduğunu kaydederek, "Bu futbolcularımız taktik ve fizik anlamda henüz eksikler. Geçen sezon çalıştığımız kadro ne yapmak istediğini bilen bir kadro. Çünkü o altyapı mevcut. Ama istenilen düzeyde de değil" diye konuştu.

Karaman, geçen sezon takım olarak futbolun gerçek anlamda sahada uygulanmasının en fazla yüzde otuzunu becerdiklerini ifade ederek, "Bu sene yüzde 60’lara gelirsek bizim açımızdan müthiş olur. Türkiye’de futbolu, futbol oymayı herkes ‘biliyorum’ zannediyor ama futbol oynamayı bilmiyoruz. Ülkemiz futbolcuları kaliteli pas nedir? Yerden oynamak nedir? Bunu beceremiyorlar. Tabi bütün bu unsurlar düşünüldüğünde mesafe alınması gereken, çalışması gereken epey bir zaman var" dedi.

"Taraftardan daha fazla destek bekliyoruz"
Karaman yaptığı değerlendirmede taraftara da değinerek, "Taraftarımız bizim 12. adamımız. Yeni sezonda taraftarımızdan biraz daha fazla destek bekliyoruz. Bizim de takım olarak bir heyecan bir renk getirmemiz gerekiyor. Bu karşılıklı orantılı bir çalışma. Takım iyi olursa seyirci sayısı çoğalıyor. Taraftar takımını alkışlayınca oyuncular daha iyi motive oluyorlar. Bizim bu bütünlüğünü yakalamamız gerekiyor" dedi.

"Kendi yağında kavrulan bir ekibiz"
Sözlerinin devamında şehrin takım olan desteği konusun değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Hikmet Karaman şunları söyledi:
"Sayın Valimiz Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürümüz Adem Aydemir’in büyük desteklerini görüyoruz. Daha önceleri de söylediğim gibi tekrar Manisa’daki özellikle sanayicilerimize, iş adamlarımıza, sivil toplum örgütlerine seslenmek istiyorum. Biz başarılı oluruz, şehre renk getiririz. UEFA Kupası'na, Şampiyonlar Ligi'ne oynarız ama bunun için bütçeniz neyse karşılığında onu alıyorsunuz. Bir fabrikatör ortaya koyduğu bütçe kadar iş yapabiliyor. Ne kadar bütçe ortaya koyarsa o kadar dışarı açılıp, o kadar hazinesini genişletebiliyor. Futbol da böyle bir sektör. Onların desteğine ihtiyacımız var. Geçtiğimiz dönemde Vestel’in çok önemli destekleri vardı. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim ama o desteğin olduğu dönemde bu dönemdeki kadar puan alınamadı. Biz yönetim kurulumuz ile kendi yağında kavrulan bir ekibiz. Takıma biraz yatırım olursa, bu takım bu yatırımlara çok güzel cevaplar verecek"

Manisaspor Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklama şöyle:
"Manisaspor Kulübü tarafından geçtiğimiz günlerde satışına başlanan 2011-2012 Manisaspor kombine kart fiyatları ile ilgili olarak Tarzan Tribünü Kombine kart fiyatı 125 TL olarak açıklanmıştır. Bazı sosyal paylaşım siteleri ve yerel haber kaynaklarında, kulübümüz taraftarları tarafından 85 TL’ye satıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Bahsi edilen 85 TL’lik kombine satışı, kulübümüz tarafından, MASTAD'a (Manisaspor Taraftarlar Derneği) üye olan öğrenci taraftarlarımıza satılmak üzere, sınırlı sayıda verilen kombine kartlardır. Kulübümüz tarafından, taraftar derneği üyelerine yapılan indirimin amacı, sezon boyu takımımızı destekleyen cefakar Manisasporlu taraftarlarımızı aynı tribünde toplayıp, takımıza verdikleri desteği artırmaktır. Dernek üyesi olan gençler ve öğrenci taraftarlar, kimlik kartları ve üyelik bilgilerini ibraz ederek yaptıkları peşin ödemelerde 85 TL karşılığında Tarzan Tribünü kombine kartı satın alabilmişlerdir. Saygılarımızla bilgilerinize sunulur."

kenanyarali_emniyet_cicek.jpg

Yaralı, Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Manisaspor olarak tüm planlarını ligin 5 Ağustos'ta başlaması üzerine kurduklarını ancak erteleme kararı alındığını hatırlatan Yaralı, şöyle konuştu:

''Liglerin ertelenmesinin tek avantajı sıcakta maç yapmayacak olmak. Her sene futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar sıcaklardan yakınıyordu. Takımların hazırlık kamplarının başladığı dönemde, futbolda ciddi bir deprem oldu. Ne olacağı hala belirsiz. Gelişen bu olaylardan futbolcular da dahil olmak üzere, teknik direktörler, taraftarlar yani futbol camiasının içinde olan herkesin keyfi kaçtı. Çünkü bu sıkıntılı bir süreç. Ne olacağı henüz hali hazırda belli değil.''

Kenan Yaralı, konunun bir maddi bir de manevi boyutu bulunduğunu anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Maddi boyutunda herkes, 'bir sıkıntı olur mu yayın gelirlerinde ne olur?' diye soruyor. Bununla ilgili de henüz hiçbir açıklama olmadı ama yayınlarla ilgili bir anlaşma, sözleşme var. TFF kendisine gelen belgelerle ilgili nasıl bir karar alacak? Bu konuda bir araştırma var. Bunlar bekleniyor.

Bu süreçte kulüplere ekstra maliyetler çıktı. Bu paralar nasıl ödenir? Ligin ertelenmesi ile bir ay daha ekstra bir süreç açıldı. Türkiye'de takımların kamp dönemlerinde ekstra masrafları var.''

-''FEDERASYONUN KARARI BEKLENMELİ''-
Spor Toto Süper Lig ile Bank Asya 1. Lig'den bazı takımların düşürüleceği, bazı takımların çıkarılacağı yönündeki iddiaların ''tamamen senaryodan ibaret olduğunu'' belirten Yaralı, şöyle devam etti:

''Federasyonun kararı beklenmeden yapılan bu tür yorumlar doğru değil. Federasyonun kararının beklenmesi yönünde Kulüpler Birliği'nin ortak görüşü var. Orada ne gibi belgeler var, neler olmuş, neler bitmiş onları bilmiyoruz. Ama bu süreçte Bank Asya'dan şu takımlar gidecek, şunlar gelecek söylentileri şu an için bir senaryodur. Biz de medyadan takip ediyoruz.''

Yaralı, Federasyonun cezaları, kulüplere mi kişilere mi vereceğinin henüz belli olmadığını, bunun için beklemek gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Burada eğer bir şaibe varsa Federasyon onunla ilgili bir karar alacak. Buna karışan insanlar varsa bununla ilgili bir karar alacak. Herkes takımları düşürüyor, çıkarıyor Bunlar doğru şeyler değil. Çünkü biz hep aynı camianın insanlarıyız. Burada hata, kusur var mı bunları bilemeyiz. Bu konu şu anda yargıdadır. Yargının vereceği kararlar önemli. Öyle sıkıntılı bir durum ki ligler başlıyordu, böyle bir durum ortaya çıktı. Şimdi bu iş bir yandan yargıda devam ediyor, bir yandan Federasyon nezdinde hukuki yönden inceleniyor. Muhakkak sonunda eğri gemi, doğru gemi ortaya çıkacak. İnşallah bu en kısa zamanda ortaya çıkar. Hepimiz de rahatlarız.''

862824714516.jpg

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Manisaspor'da Hikmet Karaman görevi bıraktı. Ege takımı yöneticilerinin, liglerin durumunun belirsizliği nedeniyle teknik direktör Hikmet Karaman ile yeniden bir araya geldiği ve bu görüşmede tecrübeli hocanın alacağı ücrette indirime gidilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu talebin Hikmet Karaman tarafından olumsuz karşılanması nedeniyle yollar ayrıldı.

Şartlarda anlaşma sağlanamadı
Manisasporlu yöneticiler ise konuyu değerlendireceklerini belirterek, "Lig başlayana kadar mutlaka iyi bir hocayla anlaşacağız. Güçlü bir kadromuz var. Bu sene ligde büyük işler başarabiliriz. Hikmet hoca ile devam etmek isterdik ama şartlarda anlaşamadık" dedi. Böylece Süper Lig başlamadan önce Giray Bulak'tan sonra Hikmet Karaman da istifa etmiş oldu. Karaman konuyla ilgili açıklama yapmadı.

fft1mm1487843.jpg

Siyah-Beyazlılar ilk etapte boşta olan Samet Aybaba ve Bülent Korkmaz ile görüşecek. İki hocadan biriyle anlaşılamaması durumunda rota Reha Erginer ile U-19 Milli Takım Teknik Direktörü Kemal Özdeş’e dönecek.

Altyapı Gençlik Geliştirme Programı teknik ve idari kadromuz bugün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Altyapı Gençlik Geliştirme Programı Teknik Koordinatörü Mümin Özkasap, İdari Koordinatörü Haşim Elmalı, A2 Takımı Antrenörümüz Hakan Şapçı , altyapı teknik ve idari kadromuz bugün Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş’e “Hoşgeldiniz” ziyaretinde bulundular.

Altyapı Gençlik Geliştirme Programı Teknik Koordinatörü Mümin Özkasap ziyarette, Kemal Özdeş gibi Manisalı bir ismi Manisaspor’da Teknik Direktör olarak görmekten büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek Özdeş’e yeni görevinde başarılar diledi. Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş ise ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Manisaspor’un bütün birimleri birlik beraberlik ve koordinasyon içinde olacak. Hep birlikte Manisaspor’u daha da iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Başarıları Dilerim...!

Manisaspor Kulübünden yapılan açıklamada, Kahe'nin 29. yaşının kutlandığı bildirildi.

Manisaspor Kulübünden yapılan açıklamada, Kahe'nin 29. yaşının kutlandığı bildirildi.

Açıklamada, "Bugün Balıkesirspor ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde Tarık Almış Tesislerinde Breziyalı futbolcu Carloıs Eduardo de Souza Floresta Kahe için, doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kutlamada Teknik Direktör Kemal Özdeş, teknik heyet ve futbolcular Kahe'nin 29. yaşını tebrik ettiler" ifadesi kaydedildi.

Manisasporumuz yeni sezon hazırlıklarını 28 Ağustos Pazar günü Spor Toto 2. Lig ekibi Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşmayla sürdürecek. Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 17:30’da başlayacak.

270820112ic1.jpg

Takımımız bugün Arkas Sporcu Rehabilitasyon Merkezi'nde cybex (İzokinetik Kas Kuvvet) testinden geçti. Sabah saatlerinde başlayan testleri yardımcı antrenörlerimiz Murat Duman, İbrahim Özdoğan, Hayrettin Demirbaş ve Kulüp Doktorumuz Cengizhan Özgürbüz yakından takip ederken, testler altışarlı gruplar halinde gerçekleştirildi. Cybex testi sonuçlarına göre ise futbolcularımızın kişisel kuvvet antrenmanı programları hazırlanacak.

270820111ic1.jpg

270820111ic2.jpg

270820111ic3.jpg

270820111ic4.jpg

270820111ic6.jpg

270820111ic7.jpg

270820111ic8.jpg

270820111ic9.jpg

270820111ic10.jpg

Manisaspor'un Brezilyalı futbolcusu Kahe, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen haftalık basın toplantısında her maçta olduğu gibi Mersin İdman Yurdu maçında da kazanmak için oynayacaklarını söyledi, kendi performansını değerlendirdi..

Kahe, rakiplerin geçirdikleri başarılı sürecin ardından kendilerine ayrı bir gözle bakacaklarını belirterek, “Artık biz onlar için hedef bir takım haline geldik. Herkes bizi yenmek isteyecektir. Mersin maçı da zorlu bir maç olacak. Mersin İdman Yurdu’nun kadrosuna baktığımızda çok tecrübeli ve kaliteli oyuncular var. Ama biz her maçta nasıl oynadıysak bu maçta da kazanmak için oynayacağız.” dedi.

Kahe, bir basın mensubunun, geçen sezonki performansından uzak kaldığı yönündeki soruya ise “Ben de böyle olmasını istemezdim. Sezona çok iyi başlamak isterdim. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Sonrasında oluşan arada ise belli bir grupta ritim kaybı oldu. Bende bu grubun içinde oldum. Gelen şansları da çok iyi değerlendiremedim. Şu anda benim yerime oynayan arkadaşlarımda çok iyi iş yapıyorlar. Bende onları destekliyorum. Şimdi fırsat gelmesini bekliyorum. Geldiğinde elimde gelen her şeyi yapmaya çalışacağım.” yanıtını verdi.

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu..

Kemal Özdeş, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Özdeş ligde dört büyükler ile yarışmadıklarını ve Türkiye liginde yer edinmeye çalışan bir takım olduklarını belirterek, “Bunu da geçtiğimiz 8 haftada hem oyunlarla hem de skorlarla bir standart haline getirdik. Bir amacımız var bunu unutmuyoruz. İlk 8 içinde olma hedefimiz var. Geliştirdiğimiz her maçı kazanacak tutumu sergilemek ve her maça ayrı hazırlanmak gibi bir amacımız var. Bunu 8 hafta iyi değerlendirdik. Hem sonuç hem oyun olarak karşılığını aldık” dedi.

“Taraftarımız kombine almaya çağırıyorum”
Kayseri maçında tribünlerin çok güzel olduğunu ifade eden Özdeş, “Çok coşkulu bir taraftarımız vardı. Biz de onları mahcup etmedik. Hem iyi bir oyun seyrettirdik hem de güzel bir galibiyet hediye ettik. Bugün kombine kartların satışının son günü. Taraftarımız kombine almaya çağırıyorum. Play-off mücadelesin de onları yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

“Yine kazanacak tutumu sergilemek istiyoruz”
Sözlerinin devamında bu hafta zor bir maç oynayacaklarını kaydeden Özdeş, “Her hafta gittikçe daha da zorlaşıyor. Ligin bu haftalarında takımlarımızın kondisyonel seviyeleri en üst seviyelere çıkar. Zorlu bir deplasmanda iyi bir takıma karşı oynayacağız. Ancak bizde son haftaların iyi takımıyız. Yine kazanacak tutumu sergilemek istiyoruz. Kazanmak için oraya gideceğiz. Bunu mücadelesini vereceğiz. Umarım bunda da başarılı oluruz” dedi.

Kemal Özdeş bir basın mensubunun 'Hedeflediğiniz puan geçtiğimiz yıllarda toplanan puanların üzerine çıkmak mıdır?' sorusuna şu cevabı verdi:
“Kulüplerde geçtiğimiz yılda elde edilen başarı ya da başarısızlıkların üzerinde bir puan toplamak hedef olmamalı. Ben bunu geldiğimde oyuncularımla da konuşmuştum. Örnek olarak yardımcı antrenörlük yaptığım dönemde sanırım 10 haftada 23 maç toplamıştık, daha sonrada 15 haftada bir galibiyet üç beraberlik aldık. Her maça tek tek hazırlanmak işi daha kolay hale getiriyor. Yılın sonundaki bir puandan bahsetmek istemiyorum. Önümüzdeki maçı kazanmaktan bahsetmek istiyorum. Oyuncularımızla da böyle planlıyoruz. Örnek bu hafta sadece Mersin maçı var. Sadece Mersin maçına odaklanmak istiyoruz. Ama play-off gibi nihai bir hedef belirlediğimiz için umarım bu puan bize avantaj sağlayacak bir puan olur” cevabını verdi.

“Makukula ve Kahe oynamaya başladığında gol sayımız artacak”
Bir basın mensubunun, atılan goller orta saha özellikli oyuncularından geldiği, Makukula ve Kahe’nin gol atamamasıyla ilgili sorusuna yönelik Özdeş, “Makukula ve Kahe’nin görev aldığı sürelere bakarsanız, az süre görev aldıkları için gol atma şansları daha az. Ancak geçtiğimiz yıla göre top bizdeyken daha farklı oynuyoruz. Bir takımda farklı pozisyonlardaki oyuncuların gol atması avantajdır. Ben ayrı bir avantajın Makukula ve Kahe oynamaya başladığında da olacağını ve gol sayımızın artacağını düşünüyorum. Onların hazır olması beni memnun ediyor. Önümüzdeki haftalarda onlara da çok ihtiyacımız olacak. İkisi de çok kaliteli forvet oyuncuları” yanıtını verdi.

“Manisaspor sevgisi oluşturmamız gerekiyor”
Özdeş toplantıda “Manisaspor, Bursa ve Eskişehir gibi şehir takımlarına göre Manisa’da az destek görüyor. Yakalanan başarı destek konusunda hareketi getirir mi?” sorusuna “Bursa, Eskişehir gibi takımlar futbol kültürü olan şehirler. Bizim bu kültürü yaratmamız gerekiyor. Bizim buralara gelmemiz biraz hızlı oldu sanıyorum. Bunu doğru zeminler üzerine oturtmamız gerekiyor. İlgiyi arttırabilmek için sadece takım başarısının koşul olmaması gerekiyor. Manisaspor sevgisi oluşturmamız gerekiyor. Bu da yavaş yavaş olacak bir süreç. Elbette saha sonuçlarıyla bu süreç hızlanacaktır ama farklı şekilde önce futbolu sevdirmemiz gerekiyor. Manisa’da yaşayan insanları diğer takımları değil Manisaspor’u sevmesini sağlamamız gerekiyor. Bunu sağladığımızda Bursaspor, Eskişehir, Ankaragücü, Göztepe gibi futbol kültürü olan bir takım olabiliriz. Bunu içinde hepimize görev düşüyor” cevabını verdi.

“Sanayiciler Manisaspor’a Avrupa standartlarında bir tesis kazandırabilir”
Toplantıda bir basın mensubunu “Manisa’da ki sanayicilere ise maddi bir destek vermeleri için çağrınız var mı?” sorusuna yönelik Özdeş şunları söyledi: “Böyle bir çağrım yok. Diğer şehirlerde şehrin takımlarına normal bir destek vardır. Şu anda Manisaspor’un böyle desteğe de ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü her şey planlı ve programlı gidiyor. Ödeme dengesi de planlı ve programlı gidiyor. Sanayiciler nasıl bir yardım edebilirler? Bu şehre çok güzel bir tesis kazandırabilirler. Çünkü bu şehirde yatırım yapıyorlar, bu şehirde geleceklerini sağlıyorlar. Manisaspor’a karşı onların en büyük sosyal sorumluğu Avrupa düzeyinde bir tesis yapmak olabilir.”

“Ben bu takıma çok inanıyor ve güveniyorum”
Özdeş toplantının devamında Yiğit Gökoğlan ve Yiğit İncedemir’e yönelik transfer iddialarıyla ilgili olarak, “Bu konuda gelen teklif olup olmadığını bilmiyorum. Takımımızda ki oyuncuları büyük takımların istemesi beni mutlu eder. Bu da takımımızın kalitesini, oyuncularımızın da bir değer olduklarını gösterir. Zaten Gelecekte Manisaspor için amaç bu olmalı. Takımınızda bulundurduğunuz oyuncular hem size hem de ülke futboluna hizmet etmeli. Transferler kulüp politikasıyla doğru orantılıdır. Ben bu takımda ki her oyuncunun bu takımda kalmasını isterim. Çünkü ben bu takıma çok inanıyor ve güveniyorum.” dedi.

“Ben bu şehre gönül bağıyla bağlıyım”
Özdeş bir basın mensubunun “Sene sonunda sözleşme uzatacak mısınız? “sorusuna şu yanıtı verdi:
“Ben bu şehre gönül bağıyla bağlıyım. Benim sözleşmem Manisaspor istediği sürecedir. Bunun kağıda atılan imzayla ilgisi yoktur.”

Manisaspor'da dün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, Ahmet İlhan ile girdiği ikili mücadele sonrasında antrenmana devam edemeyen tecrübeli futbolcu Ömer Aysan Barış’ın dün Özel 8 Eylül Hastanesi’nde MR’ı çekildi.

Sol diz iç yan bağlarında 2. derecede yırtık tespit edilen futbolcunun tedavisine başlandığı belirtildi.

Geri