ManisaspoR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İNŞ yener manisa tarzanları ne diyek =)

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Manisaspor, bu sezon kendi evinde oynadığı 13. maçta ilk beraberliğini aldı.

Ligde 25. haftaya kadar sadece deplasmanda Bucaspor'la berabere kalan Manisaspor, ligdeki ikinci beraberliğini dün Beşiktaş karşısında Manisa'da aldı. 25. haftayı 35 puanla tamamlayan Manisaspor, 2 beraberlikle şu ana kadar ligin en az berabere kalan takımı oldu.

-GOLCÜLER SUSTU-
Ligde 12 hafta sonra bir müsabakayı gol atamadan tamamlayan Ege temsilcisi, en son ligin 13. haftasında Bursaspor'a 2-0 yenildiği müsabakada gol atamamıştı.

Beşiktaş maçıyla bu sezon 6. kez bir müsabakayı gol atmadan tamamlayan Manisaspor, daha önce Ankaragücü, Kayserispor, Gençlerbirliği, Konyaspor ve Bursaspor maçlarında gol sevinci yaşamamıştı.

-GOL DA YEMEDİ-
6. haftada Sivasspor, 12. haftada Galatasaray, 15. haftada Gaziantepspor ve 17. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında kalesini gole kapatan Ege temsilcisi, ligin ikinci devresinde ilk kez Beşiktaş maçında kalesinde gol görmedi.

Manisaspor'un ligde en son golsüz berabere biten müsabakası geçen sezonun son haftasında Manisa'da oynanan Kasımpaşa maçı olmuştu.

Hakem Barış Şimşek'in bu sezon 3. kez görev yaptığı Manisaspor maçlarında, Ege temsilcisi 2. beraberliğini aldı. Ligin ilk devresinde Barış Şimşek'in yönettiği müsabakada Beşiktaş'ı yenmeyi başaran Manisaspor, Bucaspor ile İzmir'de 1-1 berabere kalmıştı.

Lig tarihinde 10. kez oynanan Manisaspor-Beşiktaş mücadelesi ilk kez golsüz tamamlanırken, ligde 5. sezonunu geçiren Manisaspor, 25. haftada yine galip gelemedi. Ege temsilcisi, daha önceki 25. hafta maçlarında 4 mağlubiyet almıştı.

Gelecek hafta Kasımpaşa'ya konuk olacak Manisaspor, daha sonra Gençlerbirliği'ni misafir edecek.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kasımpaşa karşısında iyi oynamadıklarını ve yenildiklerini söyledi.

Karaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ikinci yarıda hatalı bir gol yediklerini belirterek, ''Vasat oynayıp, kaybettiğimiz bir maç oldu. İkinci yarıda hatalı bir gol yedik. Bizim gibi gelişmekte olan bir takımın oradan gol yememesi lazım'' dedi.

İkinci yarı 5-6 oyuncusunun çok pas hatası yapması nedeniyle oyuna ağırlıklarını koyamadıklarını anlatan Karaman, şöyle konuştu:
''Kaybetmemizde diğer etken de hedefine ulaşmış bir takım görüntüsünde olmamız. Fakat hala ilk 6 gibi hedeflerde koşabiliriz. Maç öncesi takımı motive etmeye çalıştık, ama ondan uzak bir görüntü çizdik. Kalan 8 maçta maksimum puanları almak zorundayız. Belki A2 takımından aldığımız oyuncuları oynatarak, onları gelecek sezona hazırlayabiliriz. Bugünkü maçta deneyimli oyuncuların oyuna ağırlığını koyması gerekiyordu. Eğer bir motivasyonları yoksa, o zaman hiç olmazsa birkaç genç oyuncumuzu önümüzdeki sezona hazırlayabiliriz. Bu düşüncemi maçtan sonra soyunma odasında oyuncularımla paylaştım.''

Bu arada, Manisasporlu futbolcular, basın toplantısına gelmedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle CBÜ Hastanesi’nde tedavi altına alınan Martı Zeki lakaplı Manisaspor taraftarı Zekir Deşat'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu..

Yönetim kurulu üyeleri Özcan Nalbantlar ve Emre Hasgör ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Karaman, Deşat’a Manisaspor forması hediye etti.

Hikmet Karaman, Deşat’a acil şifa dileğinde bulunarak moral verirken, Deşat ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.
Karaman ziyaret sonrasında Deşat’ın durumuyla ilgili doktorundan detaylı bildi aldı

Hikmet Karaman'dan bombalar.. Tesisleri eleştirdi, takıma nasıl yıldız oyuncu katılacağını açıkladı, Makukula'nın oynamama nedenini yorumladı, sözleşmesi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı..

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye'de en vasat tesislerde çalıştıklarını belirterek, "Bana diyorlar ki 'UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağız', nerede oynayacaksın ? UEFA Avrupa Ligi'nde böyle saha ile oynayamazsın, Şampiyonlar Ligi'nde oynayamazsın, Türkiye'de bile ilk 5'e oynayamazsın" dedi.

Karaman, Manisa'daki ulusal ve yerel medya kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaman, Manisaspor'un Avrupa'da oynamasıyla Manisa'nın, fabrikalarının da isimlerinin dünyada gündeme gelmesini sağlayacağını söyledi.

Karaman, sözlerine şöyle devam etti:
"Ben bugün varım, yarın yokum. Manisa'da müthiş fabrikalar var, onların cirolar ne kadardır biliyor musunuz ? Bir futbolcu alabilirler bize. Fabrika başı en fazla 20 bin dolar verseler, Manisaspor'a 1 buçuk milyon dolara süper bir yıldız getirilebilir ve o stadyum tam dolu oynar. Bir tane de Ahmet Nazif Zorlu başkanımız alırsa alır. Bizden önceki dönem 70-80 trilyon harcamış. Bıraksınlar da buradaki garibana bir tane de futbolcu onlar alsınlar, başka bir şey istemiyorum ki."

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı da çok beğendiğini dile getiren Karaman, "Biz partici değiliz. Türkiye'de partiyi bir kenara bırakalım. Kişi olarak, insan olarak, benim fevkalade hayran kaldığım bir insan. Kendisi de bize tesis konusunda yardımcı olabilir. Bu tesis konusunda kırgınlıklar aradan çıkarılmalı, pozitif adımlar atılmalı. Ölümlü dünya bu. Manisaspor bunun cezasını çekiyor. Manisa'dan kaç tane futbolcu var Manisaspor'da oynayan ? Niye yok ? Tesis olmadan olur mu ? Bizim alt yapı hocalarımız nerede çalışıyor ? Gerçekten ayıptır, günahtır. Özellikle takımı birer hafta Sivas ve Kayseri'de bıraktım ki saha kendisini toparlasın. O da anca toparlandı. Eğer idmanlarımızı tesislerde yapsaydık, saha şuanda kel olurdu. Şimdi burada nasıl tesis olmaz. Her yer dümdüz ve boş arazi. Medya olarak size de görev düşüyor. Yazın herkesi eleştirin. Tesis nasıl olmaz ? En vasat tesiste çalışıyoruz. Bana diyorlar ki 'UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağız', nerede oynayacaksın ? UEFA Avrupa Ligi'nde böyle saha ile oynayamazsın, Şampiyonlar Ligi'nde oynayamazsın, Türkiye'de bile ilk 5'e oynayamazsın. Sen vasat bir tesiste çalıştığın müddetçe oynasan dahi Malatyaspor gibi bir kere oynarsın ondan sonra bakın bugün nerede Malatyaspor. Bütün takımların tesisleri mükemmel. Ben kulübümü kötülemek için söylemiyorum, bunlar bize yakışmaz" diye konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI
Bu hafta sonu Manisaspor'un Gençlerbirliği ile kendi evinde oynayacağı maçı da değerlendiren Karaman, "Oyuncularıma dün şunu söyledim; ikili bütün maçlarımıza bakacağız. Örneğin birine yenilmişiz, diğerini yenmek zorundayız. Gençlerbirliği'ne ilk maçı kaybettik, şimdi almak zorundayız. Karneye böyle bakacağız. Biz rövanşı almak zorundayız. Gençlerbirliği son maçında Trabzonspor'dan 90. dakikada gol yedi. Hücum gücü iyi ve dış sahalarda çabuk kapanıp, kontra atağa çıkan bir ekip. Gençlerbirliği maçında ben tüm şehrin statta olmasını istiyorum. Maçtan önce takımı alkışlamasını istiyorum. Futbolcularım bunu hak etti. Benim antrenörlük felsefemde 3 tane temel nokta var. Bir puanı taraftar alacak, bir puanı takım alacak, bir puanı da teknik heyet alacak. Böyle bir atmosferde maçı oynarsak, kalan 8 haftada ligi çok iyi bir yerde bitirebiliriz. Bir de maçlardan gelen gelirler var. 3 puan büyük bir para. Kulüpler bütçelerini kazanacağı maçlara göre ayarlıyorlar" dedi.

Manisaspor'u ligde bırakmak için Manisa'ya gelmediğini ifade eden Karaman, "'Beni kümede bırak' teknik direktörlüğü için buraya getirilmedim ve ben zaten böyle çalışmam. Futbolu geliştirecek bir takım, oynadığı futbolla alkış alacak. Ben geleceği yönelik sistemi ön planda gösteren bir takım oluşturmak için geldim. Manisaspor takımı şuanda yüzde 80'e yakın oynadığı futbolla örnek takım haline geldi. Kalan 8 maçta da bunun üstüne çıkması gerekiyor oyuncularım. Dün milli takımımızı seyrettik. Tam anlamıyla bir takım vardı sahada. İki, üç kişinin hegemonyası altında mücadele eden değil, oynayan 11 ve kulübesi ile oynayan bir takım vardı sahada. Manisaspor da buna yakın oynamaya çalıştı. Bizim takımımızda takımı taşıyan oyuncudan çok, takım takımı taşıyor. Yani bir kişinin starlaşmasından çok takımı ön plana çıkardık" şeklinde konuştu.

"SÖZ GİDER YAZI KALIR"
Gazetecilerin bu sezon sonunda biten sözleşmesini yenileyip yenilemeyeceği konusundaki sorularını yanıtlayan Karaman "Ben gelirken inanılmaz fedakarlıklar yaptım. Hiçbir şeylerine hayır demedim. Onun için benim bir problem çıkarmam söz konusu değil. Tabi ki başkanımın ve kulübümün bu sene buna yaklaşmasını bekliyorum. Dolayısı ile tercih hakkım, ben bir emek sarf ettim. Tabii sadece ben değil teknik ekibim bir emek sarf etti. Bu emeğin daha üst mesafelere çıkmasını isterim devamında. Bu kulübün başkanı ve yönetim kurulu var. Sanırım onlarla 2-3 hafta sonra oturacağız. Zaten oturmazsak da bende kendime göre bir planlama yapacağım. Biliyorsunuz söz gider, yazı kalır." diye konuştu.

Manisaspor'da yabancı oyuncuların ve özellikle Makukula'nın form düşüklüğü konusunda da konuşan Karaman, "Yabancı oyuncular yıl başında, yani bayramlarında 10-15 gün çekip gitmek istiyor. Kahe 'Ben gitmeyeceğim' dedi, kaldı ve çalıştı. Kahe ile başladık adam golleri attı. Burada benim yapabileceğim farklı bir şey yok. Biz teknik ekip olarak adaletli davranma düşüncesi içerisindeyiz. Makukula 107 kiloydu ve bu hafta içi antrenmanlarda attığı şık gollerle eski Makukula'ya bir dönüş sinyali vermeye başladı. Şuanda da zaten 100 kiloya düştü. Doğaldır yani o bocalama dönemi. Ben kendisinden son derece memnunum" ifadelerini kullandı.

Manisaspor Başkan Kenan Yaralı, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Selami Delan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gürkan Koyuncu, Atilla Efendioğlu, Emre Hasgör, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. Kuruluş Yıl Dönümü nedeni ile Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir'i ziyaret etti..

Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Önümüzdeki maçtan puan almamız gerekiyor. Çok zor maçlar kazandık, kolay görünen maçlarda puan verdik. Önümüzdeki maç iyi bir mücadele ve güzel bir sonuç bekliyoruz" dedi.

Vatandaşın huzurunu, güvenliğini sağlamak için canını hiçe sayarak büyük bir özveriyle çalışan Türk Polisi’nin çok kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirten Kenan Yaralı ise, "Kulübümüze de büyük destek veren Türk Polis Teşkilatı’nın 166. yılını Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir’in nezdinde kutlarım" diye konuştu.

Kenan Yaralı sözlerinin devamında, "Geçen yıla baktığımızda daha iyi bir konumdayız. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar olmasa çok iyi bir çizgide ilerleyecektik. Yine de ligin ortalarında güvende olmak bizim için önemli" dedi.

Başkan Kenan Yaralı Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir’e adının yazılı olduğu 45 numaralı Manisaspor forması hediye etti.

Tedavi gördüğü CBÜ Hastanesi’nde vefat eden Manisaspor taraftarının sevilen isimlerinden Martı Zeki lakaplı Zekir Deşat, bugün ikindi namazına müteakiben Malta Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı..

Zekir Deşat için düzenlenen cenaze törenine Deşat’ın yakınları, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisaspor Asbaşkan Basın Sözcüsü Selami Delan, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Hikmet Karaman, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Deşat’ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı’na defnedildi.

Tedavi gördüğü CBÜ Hastanesi’nde vefat eden Manisaspor taraftarının sevilen isimlerinden Martı Zeki lakaplı Zekir Deşat, bugün ikindi namazına müteakiben Malta Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı..

Zekir Deşat için düzenlenen cenaze törenine Deşat’ın yakınları, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisaspor Asbaşkan Basın Sözcüsü Selami Delan, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Hikmet Karaman, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Deşat’ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı’na defnedildi.

Allah rahmet eylesin şöyle 10 sene öncesine gidiyorum martı zeki saha ortasında kollarını açarak martı gibi gidiyordu sahanın ortasında

MEKANIN CENNET OLSUN

Golcüler sustu, Manisa durdu..
Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor ile golsüz berabere kalan Manisaspor, son 4 maçta gol atmayı başaramayınca, sadece 2 puan alabildi..
Ligin 24. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yenen Manisaspor, daha sonra oynadığı Beşiktaş (0-0), Kasımpaşa (0-1), Gençlerbirliği (0-3) ve Konyaspor (0-0) maçlarında gol atamadı.

Son 4 haftada 2 puan alabilen Manisaspor, Konyaspor beraberliğiyle 3. beraberliğine ulaştı. Ligin en az berabere kalan takımı olan Ege temsilcisi, daha önce Beşiktaş ve Bucaspor ile berabere kalmıştı.

-MAKUKULA'DAN SES YOK-
Geçen sezon Süper Lig'de Kayserispor formasıyla 21 gole imza atan ve gol kralı olan Makukula, bu sezon Manisaspor formasıyla sadece 4 gol atabildi. Portekizli futbolcu, bu sezon en son golünü 12. haftada Galatasaray'a attı.

Manisaspor'da şu ana kadar kaydettiği 11 golle ligde 5. sezonunu geçiren Manisaspor'da bir sezonda en fazla gol atan oyuncu unvanını elinde bulandıran Simpson, en son golünü 23. haftada Sivasspor'a karşı atmıştı.

-RAKİP GALATASARAY-
Ligde 28. haftayı 36 puanla tamamlayan Manisaspor, gelecek hafta ligin ilk devresinde 2-0 mağlup ettiği Galatasaray'ı konuk edecek. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Manisaspor-Galatasaray maçı 18 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kalan Manisaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta 20 puan toplarken, Manisa'daki müsabakalarda ise 16 puan alabildi..

Ligde 28. haftayı 36 puan ve averajla 10. sırada tamamlayan Manisaspor, bu sezon şu ana kadar deplasmanda oynadığı müsabakalarda daha başarılı sonuçlar elde etti.

Deplasmanda 14 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi alan Ege temsilcisi, topladığı 20 puanla şu ana kadar deplasmanda en başarılı 5. takım oldu.

Ege temsilcisi deplasmanda elde ettiği 20 puana rağmen iç sahada oynadığı 14 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 16 puan topladı ve ligde şu ana kadar en başarısız 3. takım oldu.

Süper Lig'de 5. sezonunda mücadele eden Manisaspor, deplasmanda şu ana kadar en başarılı sezonunu geçiriyor. Manisaspor, en son 2005-2006'da deplasmanda oynadığı 17 maçta 16 puan almıştı.

Ligde deplasmanda en fazla puan toplayan lider Trabzonspor'un (35) yanı sıra Bursaspor da (27) şu ana kadar oynanan müsabakalarda iç sahaya oranla deplasmanda daha fazla puan almayı başardı.

Manisaspor, 18 Nisan Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek.

Manisasporumuzun 18 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda Galatasaray ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 29. hafta karşılaşmasının biletleri 13 Nisan Çarşamba günü saat 11:00’den itibaren Manisaspor Store Çarşı Şubesi’nde, Biletix internet sitesinde ve Biletix Çağrı Merkezi’nde satışa çıktı. Biletlerin satışı maç günü Biletix stat gişelerinde devam edecektir.

Galatasaray maçı bilet fiyatları:
TRİBÜN FİYAT
VIP A TRIBUN 70,00 TL
VIP B TRIBUN 60,00 TL
VIP C TRIBUN 50,00 TL
VIP D TRIBUN 40,00 TL
KAPALI ÜST TRİBÜN 30,00 TL
KAPALI A-C TRIBUN 25,00 TL
AÇIK TRIBUN 15,00 TL
SPIL KALE ARKASI 15,00 TL
RAKIP TAKIM ( GEDİZ KALE ARKASI ) 15,00 TL

Galatasaray maçı loca satışları

Galatasaray ile oynanacak karşılaşma için 1-10-12 ve13 nolu localar satışa çıktı.
Galatasaray maçını locadan izlemek isteyen taraftarlarımız loca biletlerini 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nden temin edebilecekler.
Loca satışlarında kişi başına düşen parayı verip locadan tek kişilik yer alınamayacak. Satın almak isteyen (tek kişi dahil olsa) locanın tama mının ücretini ödemesi gerekecek. Maç günü satışı yapılmayacak.

Galatasaray maçı için localar ve fiyatları şöyle;

Loca 1 - 8 kişi - 500 TL
Loca 10 - 8 kişi - 500 TL
Loca 12 - 14 kişi - 875 TL
Loca 13 - 8 kişi - 500 TL

Manisaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta 20 puan toplarken, Manisa'daki müsabakalarda ise 16 puan alabildi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kalan Manisaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta 20 puan toplarken, Manisa'daki müsabakalarda ise 16 puan alabildi.
Ligde 28. haftayı 36 puan ve averajla 10. sırada tamamlayan Manisaspor, bu sezon şu ana kadar deplasmanda oynadığı müsabakalarda daha başarılı sonuçlar elde etti.

Deplasmanda 14 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi alan Ege temsilcisi, topladığı 20 puanla şu ana kadar deplasmanda en başarılı 5. takım oldu.

Ege temsilcisi deplasmanda elde ettiği 20 puana rağmen iç sahada oynadığı 14 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 16 puan topladı ve ligde şu ana kadar en başarısız 3. takım oldu.

Süper Lig'de 5. sezonunda mücadele eden Manisaspor, deplasmanda şu ana kadar en başarılı sezonunu geçiriyor. Manisaspor, en son 2005-2006'da deplasmanda oynadığı 17 maçta 16 puan almıştı.

Ligde deplasmanda en fazla puan toplayan lider Trabzonspor'un (35) yanı sıra Bursaspor da (27) şu ana kadar oynanan müsabakalarda iç sahaya oranla deplasmanda daha fazla puan almayı başardı.

Manisaspor, 18 Nisan Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek.

Manisaspor, Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Bucaspor'u ağırladı. Son dakikasına kadar nefesleri kesen karşılaşma sonunda, ev sahibi ekip, 3 puana uzandı..

-MANİSASPOR: 4 - BUCASPOR: 2

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu xxx, Mustafa Sönmez xxx, Muharrem Yılmaz xxx

Manisaspor: İlker xxx, Dixon xxx, Ömer Aysan xxx, Kalabane xx (Dk. 63 Kahe xx), Bekir xx, Yiğit Gökoğlan xxx, Eren Aydın xx (Dk. 75 Makukula xx), Murat xxx, Manucho xx, İsaac xx (Dk. 68 Mehmet Güven x), Simpson xxx

Bucaspor: Ömer xx, Musa xx, Victor Mendy xx (Dk. 60 Mehmet x), Torric Jebrin xx, Zafer xx, Abdülkadir xxx (Dk. 73 Leko x), Erman x, Kamil Ahmet xx, Ragıp xxx, Onur xx, Ali xx (Dk. 64 Ediz x)

Goller: Dk. 23 Mendy, Dk.72 Musa (Bucaspor), Dk. 44 Yiğit Gökoğlan, Dk. 75 Makukula, Dk. 78 Murat, Dk. 90 2 Simpson (Manisaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 49 Jebrin, Dk.83 Ragıp (Bucaspor), Dk. 63 Bekir, Dk. 89 Mehmet Güven (Manisaspor)

Kırmızı Kart: Dk. 56 Erman (Bucaspor)

::MAÇTAN DAKİKALAR::

2. dakikadaki Bucaspor atağında kaleci İlker ile karşı karşıya kalan Abdülkadir'in vuruşunda, İlker topu kontrol etmeyi başardı.

20. dakikada Bucaspor ceza alanı içindeki karambolde, Kalabane'nin aşırtma vuruşunda top direkten döndü, savunma oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırdı.

23. dakikada Bucaspor öne geçti. Abdülkadir'in pasına hareketlenen Mendy, yakın mesafeden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.

44. dakikada Manisaspor beraberliği yakaladı. Murat Erdoğan'ın pasında topla buluşan uygun durumdaki Yiğit Gökoğlan, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-1.

Müsabakanın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.

Manisa'da oynanan karşılaşma, ev sahibinin 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi..

56. dakikada Yiğit Gökoğlan, topla ceza alanına girerken Erman'ın müdahalesi sonucu yere düştü. Erman, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

72. dakikada Bucaspor yeniden öne geçti. Gelişin kontratakta Abdülkadir, sol kanattan getirdiği topu uygun durumdaki Musa'ya aktardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Musa, düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 1-2. 75. dakikada Bucaspor kalecisi Ömer'in uzaklaştırmak istediği top, Ediz'e çarparak Makukula'nın önüne düştü. Makula topu boş kaleye göndererek, skorda eşitliği sağladı: 2-2.

78. dakikada Manisaspor öne geçti. Kahe'nin ceza alanına gönderdiği topu Manucho uygun durumdaki Murat Erdoğan'a bıraktı. Murat'ın sert vuruşunda top ağlara gitti: 3-2.

90 2. dakikada Murat Erdoğan'ın şutunda kaleciden dönen topu Murat, kale önündeki Simpson'a bıraktı. Simpson, boş kaleye topu göndererek, skoru belirledi: 4-2.

Müsabaka Manisaspor'un 4-2 üstünlüğü ile bitti.

Karaman: "En büyük transferi..."
Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, mevcut kadroyu koruyarak yeni sezona başlayacak olmalarının, kendilerine önemli bir avantaj sağlayacağını ifade etti.

Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Karaman, yeni sezon için hazırlıklara erken başladıklarını söyledi.

Karaman, geçen sezon başka kulüplerde kiralık olarak forma giyen 10 futbolcunun yanı sıra denenmek üzere başvuran oyuncuların olduğunu belirterek, ''Teknik ekip olarak kendi zamanımızdan 10-15 gün fedakarlık yapıyoruz. 10 gün denediğimiz oyuncuların ve kiralık oyuncularımızın kalitesini gördükten sonra bir karar vereceğiz'' dedi.

Kulüplerin hedeflerini bütçelerine göre belirlediğini, Manisaspor'un ''kalkınmakta ve gelişmekte olan bir kulüp'' olduğunu ifade eden Karaman, şöyle devam etti:
''Gelişme birden bire olmuyor. Palavraya, atıp tutmaya gerek yok. Objektif, gerçekçi olarak diğer takımların bütçelerine ve hamlelerine bakacağız. Teknik ekip olarak mutlaka biz de kalitemizi ortaya koyacağız. Mutlaka futbolcularımız da geçen sezondaki başarılarının üstüne çıkacaktır. Buna inancımız sonsuz. En büyük transferi geçen sezonun kadrosunu korumakla yaptık.''

Karaman, anatomi, fiziksel dayanıklılık konusunda uzman bir ABD'li uzman ile görüşme yapacağını, altyapıdaki Samet, Murat Can ve Eray gibi gençlerin gelişimine katkı sağlamak istediklerini anlatarak, '' Bir an önce takıma adapte ederek oynatmayı düşündüğümüz oyuncular için farklı bir planlama yapacağız. Bütün bunları bir araya getirerek diğer takımların üzerine çıkmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Manisaspor Genel Menajeri Öner Karalar da geçen sezon 2. ve 3. liglerde kiralık olarak oynayan futbolcularla, altyapıdan bulunan ve Avrupa'da sezon içinde tespit ettikleri bazı futbolcuları denemeye aldıklarını, buradan 4-5 futbolcuyu Manisaspor'un Avusturya kampına dahil edeceklerini kaydetti.

Karalar, teknik direktör Karaman'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, öncelikle yerli bir kaleci almayı düşündüklerini söyledi.

Kalabane'nin yurt dışında transfer görüşmeleri yaptığını bildiren Karalar, Murat Erdoğan'ın da yönetime futbolu bırakacağını söylediğini kaydetti

Manisaspor'un yeni sezon öncesinde kamp programı belli oldu.

Manisaspor, 22 Haziran Çarşamba günü 2011-2012 sezonu hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri’nde başlayacak.

Ege ekibi 26 Haziran Pazar gününe kadar hazırlıklarına burada devam edecek. Siyah-beyazlılar yurt dışındaki 1. etap çalışmalarını ise 27 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında Avusturya Innsbruck şehri Seefeld kasabasında bulunan AlpenMed Hotel Lamm’da gerçekleştirecek.

1. etabın ardından izne çıkacak olan eekip, ikinci etap için 12 Temmuz Salı günü yine AlpenMed Hotel Lamm’da toplanacak ve 25 Temmuz Pazartesi gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürec

Manisaspor'da kombine fiyatları..
Manisaspor 2011-2012 sezonu kombine kartları 22 Haziran Çarşamba günü Manisaspor Store Çarşı Şubesi Kombine Satış Ofisi'nde satışa sunulacak..

Kombine kartlara Bonus, Axess, World ve Maximum kredi kartıyla yapılacak ödemeler için 4 taksit imkanı sağlanacak.

Eski kart sahiplerine öncelik verilecek
Kombine kartlara ait koltuklar, ilk iki hafta boyunca, eski kart sahiplerine tahsis edildi. Bu iki haftalık süre zarfında, eski kart sahipleri, kendilerine tahsis edilmiş koltukları satın alabilecekler. İki haftalık süre zarfında satın alınmayan koltuklar, normal satışa açılacak.

Eski kart sahipleri, kimlik bilgilerini göstererek, geçtiğimiz sezonda sahibi oldukları koltuğu satın alabilecek. Satış işlemi, geçtiğimiz sezon adına satış yapılmış kişiye yapılabilecek.

Aynı şekilde, loca kartına sahip taraftarlar da, geçtiğimiz sezon sahibi bulundukları locaları ilk iki hafta boyunca satın alabilecekler.

Kombine kartlar, Ziraat Türkiye Kupası grup ve eleme maçlarında kullanılabilecek. Bir üst tura çıkılması durumunda ise kombine kartlar geçerli olmayacak. Bu durumda, bütün taraftarların, normal biletle stadyuma girmeleri gerekecek.

Taraftarların, stadyum girişlerinde mağdur olmamaları için, stadyuma, maç başlamasından en az 60 dakika önce gelmeleri gerekecek.

Ayrıca, maçlara çocukları ile gelecek olan taraftarların da, 6 yaşına kadar olan çocuklarından bilet istenmeyecek. 6 yaşından büyük çocuklar için, taraftarların bilet almaları gerekecek.

Kombine kart fiyatları şu şekilde belirlendi:
TRİBÜN KOMBİNE KART FİYATI VIP-A 1000 VIP-B 850 VIP-C 550 VIP-D 400 KAPALI ALT B 355 KAPALI ALT A-C 305 AÇIK 125 SPİL KALE ARKASI 65

Bilet satışları bu sezon da Biletix’ten
Manisaspor'da 2011-2012 sezonu bilet satış işlemleri, geçen sezon olduğu gibi BİLETİX firması tarafından yürütülecek.

Taraftarlar karşılaşma biletlerini, Manisaspor Store Çarşı Şubesi Biletix Satış noktasından, 19 Mayıs Stadyumu BİLETİX gişelerinden, Biletix internet sitesinden (Online Satış), telefon bazlı satışlardan temin edebilecek.

Sezon boyunca oynanacak maçlara ait bilet fiyatları, sezon başında açıklanacak ve bir daha değiştirilmeyecek.

Son bomba Ariza Makukula!
Mersin İdmanyurdu, Manisaspor'un golcü oyuncusu Ariza Makukula konusunda görüşme yaptığı, ancak Makukula'nın bonservis ücreti ve kendi aldığı yıllık ücretin fazla olmasından dolayı görüşmelerin tıkandığı kaydedildi..

Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş'tan kadrosuna kazandırdığı Mert Nobre ve Hakan Arıkan'dan sonra Süper Lig'in golcü oyuncularından Ariza Makukula ile de görüştüğü kaydedildi. Ariza Makukula'nın Manisaspor'la 2013 yılına kadar mukavelesi devam ediyor.

Transferin gerçekleşmesi konusunda kulüp yönetimi ve teknik direktör Hikmet Karaman'la da görüşen kırmızı lacivertlilerin, bonservis ücreti ve oyuncunun yıllık aldığı ücretin fazla olmasından görüşmelerin tıkandığı belirtildi. Manisaspor'dan ayrıca Adem Büyük'ün bonservisini isteyen Mersin İdmanyurdu'nun bu konuda da ısrarcı olduğu kaydedildi.

19 Mayıs Stadyumu açık tribününün ismi Manisaspor yönetim kurulunun aldığı karar ile “Tarzan Tribünü” olarak değiştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun desteğiyle 6 Aralık 2010 Pazartesi günü kapatılma çalışmaları başlayan ve 2010-2011 sezonunun 25. haftasında oynanan Beşiktaş maçıyla birlikte kapalı olarak taraftarın hizmetine giren 19 Mayıs Stadyumu eski açık tribününün ismi değişti. Manisaspor Yönetim kurulunun aldığı karar ile tribüne “Tarzan Tribünü” ismi verildi

Karaman'a "Yükselen Değerler" ödülü...
Manisaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan "Yılın Altın Enleri" ödül töreni için "Yükselen Değeler" ödülüne layık görüldü..

Hikmet Karaman’a Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bektaş tarafından gönderilen davette şu ifadelere yer verildi: “Mütevazi duruşunuz ve beyefendi kişiliğinizin Fair-Play çerçevesinde spor ahlakı ve anlayışı ile iş hayatınızdaki başarılarınızı yükseltmenin beraberinde ‘Yılın Altın Enleri’ ödül töreninde ‘Yükselen Değerler” ödülünüzü almanız için bizlerle beraber olmanızdan Sakarya halkı ve Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Yönetimi olarak onur duyarız.”

‘Yılın Altın Enleri’ ödül töreni 24 Haziran Cuma günü saat 20:30’da Sakarya AFA Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek

Manisasporlular kontrolden geçti..
Manisasporlu futbolcular, Sekiz Eylül Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi..

Genç oyuncularla yaklaşık bir hafta önce yeni sezon hazırlıklarına başlayan Manisaspor, yeni sezon çalışmalarına bugün tam kadro olarak başlayacak.

Yeni sezon hazırlıklarını 26 Hazirana kadar Tarık Almış Spor Tesislerde çalışmasını sürdürecek olan Manisaspor'un, daha sonra Avusturya'da 27 Haziran-9 Temmuz ve 12 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında iki etap halinde kamp çalışması yapması planlanıyor.

Geri