- Le[x]por`s.! Frag Actions -

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeX +
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oha çok popülerim lan :D Bebeğim yani ben yorum yapmasam olur mu hiç? Yeni türedim off. Neyse movieye 5/5 verdim edit için başvuru yapacağım mucuk başarılar.

tamam hepiniz kralsınız. O değilde 3kill süpermiş. Nasıl koydun onu utanmadan.

lan bebe ben eskıden berı varım cok nıck degıstım yenı turemıs dıo bot herıfe bak bı kere ben konusmadım adamı dınden ımandan ckarmayın

ya şu velet bile yeni türedin diyor bize abi ne günlere kaldık ya makul fiyatlara skin yapılır imzalı bir çocukla uğraşıyorum şuanda kendimden utanmam gerekiyor :(

ya şu velet bile yeni türedin diyor bize abi ne günlere kaldık ya makul fiyatlara skin yapılır imzalı bir çocukla uğraşıyorum şuanda kendimden utanmam gerekiyor :(

sen de yuz yokkı bulafları yedın dha yorum atıosun lan velet asıl sesınsınkı dha yorumlarla ugrasıosun kapat gıt yoluna

sen de yuz yokkı bulafları yedın dha yorum atıosun lan velet asıl sesınsınkı dha yorumlarla ugrasıosun kapat gıt yoluna

doğru kanka pubdan ban yiyip ss koymadım diye böyle yapıyorsun değil mi :(:confused:

çok fark etti kanka , pub kasmaya devam et skin yap sat hadi uğraşamıycam seninle

ahhha sankı 24 saat pub kasıoz salak herıf ben maclardayım hep pub arada gırıyorm sen uydurma bıyerlerınden qq

ahhha sankı 24 saat pub kasıoz salak herıf ben maclardayım hep pub arada gırıyorm sen uydurma bıyerlerınden qq

la abi şu tipe bi bak keşke ilişki sırasında bi cins başım ağrıyo deseymiş seni yaptıkları gece ya

Smdı senı kım alkıslıcak ya yokmu alkıslayan :) GERIZEKALı ozurlu bebe gıt aksam aksam hadı qq

gresto çok saçma yorumlar atıyosun

Sakin olun gençler hepiniz 10 yıllık playersiniz.
Fraglarda 10 numara 5 yıldız.

Göktuğ sen ne zaman bu hale geldin?? o_O Anlamıyorum NetBilgini'ni tanıyınca niye bu 1 yıllık oyuncular 10 yıllık oluyor? Cfg indirince yaşın yada şanın mı büyüyor? Cfg istediğin zamanları bilirim.Bide burada kendini yüksek göstermeye çalışma.Şimdi dersin "ben mi istedim senden ?!?!" evet sen istedin. Yaşın 15 neyin tribi bu? :eek:

Göktuğ sen ne zaman bu hale geldin?? o_O Anlamıyorum NetBilgini'ni tanıyınca niye bu 1 yıllık oyuncular 10 yıllık oluyor? Cfg indirince yaşın yada şanın mı büyüyor? Cfg istediğin zamanları bilirim.Bide burada kendini yüksek göstermeye çalışma.Şimdi dersin "ben mi istedim senden ?!?!" evet sen istedin. Yaşın 15 neyin tribi bu? :eek:

Siz kendınızı begenmıssınız lan senın 1 tane cfgnı kulandımmı ezık senı adam olmus smdı bı kere ıstedık dıe

Offf gresto kanka bunlara aldırma sen hepsi çocuk bunların arkandayım fena bozmuşsun, velet hepsi ya ne bilsinler sen bunları takma kanka go GRESTO go!

inanıyım mı :D :D adasdasdas

hakkınla oynuyosan başarılar .

Geri