lan bebe ben eskıden berı varım cok nıck degıstım yenı turemıs dıo bot herıfe bak bı kere ben konusmadım adamı dınden ımandan ckarmayın
ya şu velet bile yeni türedin diyor bize abi ne günlere kaldık ya makul fiyatlara skin yapılır imzalı bir çocukla uğraşıyorum şuanda kendimden utanmam gerekiyor![]()
sen de yuz yokkı bulafları yedın dha yorum atıosun lan velet asıl sesınsınkı dha yorumlarla ugrasıosun kapat gıt yoluna
farkındaysan sxe cıktı banladılar dıe koydum gozlerın bozuk heralde bı doktora gorundoğru kanka pubdan ban yiyip ss koymadım diye böyle yapıyorsun değil mi![]()
farkındaysan sxe cıktı banladılar dıe koydum gozlerın bozuk heralde bı doktora gorun
çok fark etti kanka , pub kasmaya devam et skin yap sat hadi uğraşamıycam seninle
ahhha sankı 24 saat pub kasıoz salak herıf ben maclardayım hep pub arada gırıyorm sen uydurma bıyerlerınden qq
Göktuğ sen ne zaman bu hale geldin??Anlamıyorum NetBilgini'ni tanıyınca niye bu 1 yıllık oyuncular 10 yıllık oluyor? Cfg indirince yaşın yada şanın mı büyüyor? Cfg istediğin zamanları bilirim.Bide burada kendini yüksek göstermeye çalışma.Şimdi dersin "ben mi istedim senden ?!?!" evet sen istedin. Yaşın 15 neyin tribi bu?
![]()
Offf gresto kanka bunlara aldırma sen hepsi çocuk bunların arkandayım fena bozmuşsun, velet hepsi ya ne bilsinler sen bunları takma kanka go GRESTO go!
sen bilirsin kardeşim doğruca söyledim sana kalmışinanymmı ?