küçük bi fraq ~ mjAaa ` aqaiN ~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqaiN `
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

aqaiN `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
aqaiN `
Nei qzl adam 3d fotoyu yakınlastırın elıne bakın :D anlarsnz :S qit babanı kekle k0c ;)

Lan oc benim nickimLe foto mu koyuyon sen *** :( lan oç sil şu kaydını amq fake bu *** 3d açmış amq dum bide frag koyuyo benim nickLe silin şunun kaydını faqe bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

qeRcek biR fraq oLduguna İnanmak zoR adamın eLi biRaz gaRip Bi acıkLama ? :S

üç de :d + BENİM CFG :D

Cfg Kullanmıyorum Ama Cfg İle Army Clan sw Ye Girersem Direk Ban Yerim Bunu Biliyorum Onun İçin King Of Da Yapılan Fraglardan Hayır Gelmez. (Bence)

cfq né oLup oLmamasına bişé dedigm yok Sadece Su adamın eLine biR acıkLama ? :S

3D yha sen kımı kekLıyon

saLLa Anca 3d Le kasarLar :) ¨{Eziq}¨

Haha swde bana artistlenıordu eziq fragıma bak adam ol dıe :D Sen anca 3D kas abısı by :D

ahahhaha hérkési kendi qibi kériz sanio bu MaLoz ;DD

zaaa bari 3d yaptığın fraqı koyma SaF herif :D

lan siz gerizekalımısınız ben değilim o oç fake girmiş ws de ezdiğim biridir kesin böle oç lugumu olur allahın belası nıckımı kotulemek için oç luğu yapmış kafayı yicem sınırden amq :(((

lAN AMQ ALAYINIZLA WS YAPAR SS SİNİ BURAYA KOYARIM FAKEMİ DEĞİLMİ OZAMAN ANLARSINIZ !!!!!

benim fps M herzman 99 olur orda fps 76 , ben kolay kolay taq almadan oyun oynamam , pezewenk sol elle oynadıgımı blıo sol ele almış sılahı , ben cfg kullanmam rc kullanırım orda cfg war , adamın nicke bakın yeni qördüm onuda nicki katherina yKen aqaiN yapmış insaf beyLer daha ne diim :(

hadı len ordan sen mılletı kendıngıbı kerız mı sanıon ? lol uza abısı by git sen botlara wall ac hs at egonu tatmın et oke ;)

Geri