küçük bi fraq ~ mjAaa ` aqaiN ~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqaiN `
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben csyi bıraktım ama bi açıklık vericem aqain kendine çok güvenme anca rc ve cfgle kasarsın git bakim senoynada güzel swye eline versinler sonra görürüm halini senin bot kingofcsde kasılmaz bir kere millete burda artistlenme...!

ben csyi bıraktım ama bi açıklık vericem aqain kendine çok güvenme anca rc ve cfgle kasarsın git bakim senoynada güzel swye eline versinler sonra görürüm halini senin bot kingofcsde kasılmaz bir kere millete burda artistlenme...![/QU

bot dediğin seni scol sw de ezmesse cs bırakcak oq ? !!!

ben csyi bıraktım ama bi açıklık vericem aqain kendine çok güvenme anca rc ve cfgle kasarsın git bakim senoynada güzel swye eline versinler sonra görürüm halini senin bot kingofcsde kasılmaz bir kere millete burda artistlenme...![/QU

bot dediğin seni scol sw de ezmesse cs bırakcak oq ? !!!
bot sana ne dıyorum ben csyı bırakalı kac ay oldu ama sen tam bi ezmesin tam bi botsun (pardon botlara hakaret oluyor onlar senden daha iyi kasarlar) sen git 3dni yada scol geçiren cfg ni aç ole kas anca ezme..!

senin saten kastıgın swler baksana aq kingofcs senoynanın en boktan swsi onlarda kasarsın anca sonra kingim diye gezersin kardeş herşey kasmakla olmuyor...! Seni iyi Oynuyanların vsinde görücez..! Sen git Kingofcs 5 de kas eziqlerle kinq gibi davran aq ezmesi..1

Geri