Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lan oc benim nickimLe foto mu koyuyon sen *** lan oç sil şu kaydını amq fake bu *** 3d açmış amq dum bide frag koyuyo benim nickLe silin şunun kaydını faqe bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lan siz gerizekalımısınız ben değilim o oç fake girmiş ws de ezdiğim biridir kesin böle oç lugumu olur allahın belası nıckımı kotulemek için oç luğu yapmış kafayı yicem sınırden amq ((
benim fps M herzman 99 olur orda fps 76 , ben kolay kolay taq almadan oyun oynamam , pezewenk sol elle oynadıgımı blıo sol ele almış sılahı , ben cfg kullanmam rc kullanırım orda cfg war , adamın nicke bakın yeni qördüm onuda nicki katherina yKen aqaiN yapmış insaf beyLer daha ne diim