Khardesh`s (Ahmet) msn konusması :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan #MiRacLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyundan büyük işlere karışmasana lan! bebe justice miş lemonade yazaydın.

BanlayamazLar aga sorun sizde 3 kişi birleşip forumu aldınız sanıyosunuz :)

atsan atılmaz satsan satılmaz vursan 1 mermi kadar değer etmz 1 mermi 1lira bu adam bedeva :) ee bi forumumuz yok millete ana bacı küfür edemiyoz saygımızdan böle takılıyoz kardeş naparsın :)

senin saygın ne kadar lan gavur sen 5 yaşında bir bebesin bunun farkında da değilsin ki ahmet abiye laf yapıyosun...tek forum burası mı var ? biz neden burda takılıyoruz senin gibi ameleleri eğitmek için merak etme sana istersek 200 kişi msn topluya alır ana avrat söveriz foruma ne gerek var.ikinizde taksim meydanda gece 4.30 da olmazsan adam değilsiniz abicim :) yaşa bakmaz adama bakar cok konuşma bliyoruz alayınızı klavye artistleri

ReziL senin ananı sikerim bak çok oluyonuz siz görceksiniz. Bana msn gelmiş niye maç almıyon ananı sikerim yazdın saLak koysana onu ?

Benmi oLe demişim tmm sen hakLısın :D yuh yasının adamı oL reziL sana anca boLe guLerim ben :D :D :D

öLesin niye almadım bilion mu çünkü b0tsun önündeki adamı vramyosun ondan :)

Diyo bana küçük bu lan hıyar cLan diye yalvardın aldık. Maç attık biriyle niye beni almıyosun diye ana avrat girdin dedim sana hesap mı vercem fişlicen mi beni. Yazdın ibo ya bana diyo sana fiş mi kescem. Kültür seviyen düşük canım git bişiler öğren gel :)

Ana bacıı :D tmm tmm bişi demiom sana kjnqsin sen :) Ama Sana tavsiyem yawas sık biraz iftiraLarını biraz yawas at bu kadar sık iftira atınca beLLi oLur Nese hade yoL aL ! Ok By # :D :D

sen yırtık dondan cıkar gibi fırlama her konuyo siz 1oluk botsanız ahmet abi 1000000000 lük player ok by3.#

zuhaha xD ahmet abi alayınızı ezer la ezmeler. bulaşmayın ona sizin için iyi olmaz onu tanıyan tanıyo :)

4 buçukta taksim meydanın da :) özel ucagıma atlayıp geliyorum :) mert gecerken senide alırım :) msnden küfür edecekmiş asasdasd :) la size hll yaa acayip güldüm çatlicam :D ben hayatımda böle bişe görmedim :)

Ahmet bu forumda bulabileceğiniz en iyi insanlardan biridir ona çamur atmayın :) adam olmayan sizsiniz. bana da açtı cam bak bakiyim üyelik tarihime bu forum daki herkesi bilirim. Bazıları ********dir ama ahmet bulabilceğiniz en iyi insan.

KartaLolsn konusuon anca :D csde kjnq oLsun oLmasın beni tınLamaz Kardesim. Adam gibi adam deiL ! :) Adam oLmayı ogrensin ilk once

siz adam deilsiniz zuhaah klekeekek xD ahmet yürü be knk herkesin derdi olmuşsun

Ahmet bu forumda bulabileceğiniz en iyi insanlardan biridir ona çamur atmayın :) adam olmayan sizsiniz. bana da açtı cam bak bakiyim üyelik tarihime bu forum daki herkesi bilirim. Bazıları ********dir ama ahmet bulabilceğiniz en iyi insan.

CtrL+C bari yapma :D

bakın bu saatte bile kaç tane arkadaşım çıktı :) sizin 1 tane yok 3 kişi kendi aranızda grup yapıyosunuz. 9 ay bekleyin 5-1o çocuğunuz olur onLara yazdırırsınız xD

üyeliklere bak :) yeni açılmış adam gibi adam ziya dogan başka tanımam :) hehehe kardeşim özeline gir bizim özele gir msn konuşmalarını atalım bak adam gibi adama :)

üyeliklere bak :) yeni açılmış adam gibi adam ziya dogan başka tanımam :) hehehe kardeşim özeline gir bizim özele gir msn konuşmalarını atalım bak adam gibi adama :)

Evet hepsi arkadaşım hepsine söyLedim ve girdiLer yeni üyeLik açtım 5 dk de hepsine 1oo post kastım dimi 0k by3.#

:D üyeliklere bak yeni açılmış diyo ezmeye bak
bizi herkez csden bilir gidin sorun!biz sizin gibi king olmak için forum adminlerinin ayaklarını yalamıyoruz böyle forumlarda zaman öldürmüyoruz icraat gösterin kingseniz ki kime sorarsan sor king biziz siz bir toz zerresi değilsiniz ;)

sizi takan mı var sanıyosunuz :) gece değil sabah açsaydınız ban yerdiniz de neyse 0k by3.# nabs :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri