Khardesh`s (Ahmet) msn konusması :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan #MiRacLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizi takmayın bi tane öanak takın g...za daha iyi çekersiniz :)

gameover tmm ama çoğul konuşma ;) Tekil konuş ! YorumLarın Saygılı & Seviyeli OLSUN !

[B]* Khardesh`s[/B] heal aga geldin savunmanı yaptın postanı koydun .
Diğer 3 arkadaş sizde cevap veremeyince hemen geçiştirmeye çalıştınız bi konu açcakken adaletli olunda sonradan rezil olmayın .
Konuşmadan bi yerin SS'sini almışsınz gelmiş burda adamı karalamaya çalışıyosunuz ayıp yaptığınız .
Hadi ßß

bizim yaptıgımız ayıpsa burda ana bacı sövmek ayıp deilse daha başka bişe sölemiyorum nasıl bi insan oldugunuzu düşünemiyorum.(NOKTA)

sen ne diyorsun ?

La tamam susun kendi konunuzda reziL oLdunuz :)

hahah nerde rezil olduk:D sen adam cagır biraz daha fakat yaş ortalaması biraz yukarıda olsun 15.16 yaş belli ediyon kendi yaşını :P

yarası olan gocunur koçum :)

:D yaşa vurma ibo senden büyük ona bakıyosan dediğim gibi taksim gelmediniz...ibonun mahallesinde yazlıgımız var :) taksimde oturuyorum ve dışarıdaydım bi tel no isteyeydin iyiydi...

Nane şekeri bu ne bahane
Şahaneyim şahane bundan sana ne

Size bu sözler yeter :)

way be tmm nickini sölesene kardeş merak ettim snn reali biraz ders verirsin bize biz daha acemiyiz :P bide sen attgın bu yorumla kendi ahmet abini ele werdin burda adminlere güvenen ve onları arkasına alacagını söliyen biz deiliz ahmet abin :) burdan da anlaşıldıgı gibi kimin ne yi yaladıgı belli hadi hayırlı sabahlar...
:D üyeliklere bak yeni açılmış diyo ezmeye bak
bizi herkez csden bilir gidin sorun!biz sizin gibi king olmak için forum adminlerinin ayaklarını yalamıyoruz böyle forumlarda zaman öldürmüyoruz icraat gösterin kingseniz ki kime sorarsan sor king biziz siz bir toz zerresi değilsiniz ;)

way be tmm nickini sölesene kardeş merak ettim snn reali biraz ders verirsin bize biz daha acemiyiz :P bide sen attgın bu yorumla kendi ahmet abini ele werdin burda adminlere güvenen ve onları arkasına alacagını söliyen biz deiliz ahmet abin :) burdan da anlaşıldıgı gibi kimin ne yi yaladıgı belli hadi hayırlı sabahlar...
bırak burak bırak - coluk cocuk yazma daha post kasıyolar aklınca .. bu arada cocuk sen kimsin tanıyamadım. ? alijfull her lafa atlama okey. belli ahmet abisinin yalakası bılmıyoki kendinden kücük :D

Yav arkadas olgun diyo ya lan sen buyuk insanin kufur ettigini duymazmisin bole atip tutuyosun milleti karalamak icin afedersiniz her b*ku yaparsnz..Adamin kufur etmesi icin elinizden geleni ardiniza koymayin sonra kufur edince bebe oLsun , veled olsn dmi o veled size cok koymus ki bole gocunuyonuz :]

ne yaptık küfür etmesi ve iftira etmesi için ? söle bidahada hiç biyere yorum atmicam ?
Yav arkadas olgun diyo ya lan sen buyuk insanin kufur ettigini duymazmisin bole atip tutuyosun milleti karalamak icin afedersiniz her b*ku yaparsnz..Adamin kufur etmesi icin elinizden geleni ardiniza koymayin sonra kufur edince bebe oLsun , veled olsn dmi o veled size cok koymus ki bole gocunuyonuz :]

la şu olayı bılmıyen gerzek herifler sussun :@

yaw bebe oLdugun bir kere msn de direk kufur yerini koymussun ? adami kotulemek icin yaptigini senin gibi aptallar bile anlar yani.

sende aptalsın yani anladın ölemi :) tm tam***** koyarız yarın şimdi geç oldu yatalım biraz :)

Bak burak iLk defa dogru konustun niye diye sorarsan aciklamsini yapayim ; evet dogru soyluosun bende birazlik aptallik var yada suna soyLe desek her insanda yokmudur o ? :] Tesekkur ettim iLtifat icin ama senin kadar aptal degiLim seviyen baya iLeride :]

qewqwe DAha yeni mi ogrendiniz bunun 16 yasında oldugunu qweqwe :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri