Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş cfg mükemmel valla şimdiye kadar kullandığım en iyi cfg diyebilirm fakat bi kaç sorun var düzeltirsen sevinirm 1.cisi ping fazla 40larda onu 10-25 arasi bişey yapabilrmisn 2.cisi mermi çok sekiyo onu düzeltebilrmsn eğer bunları düzeltebilrsen cfg mükkemmel olr Paylaşım için saol
Kardeş bi gün swde adam vardı 3d dediler adam dediki nbden kesha cfq var onu indirdim yukarda sayılar var artınca yaklaştım demekmiş adama ondan sxe engelledi diye biliyorum ? indirdim sizin cfq de yok öyle bişi ayrıca çok kötü olmuş bence cfq özellikler iyide sürekli sağ sol el alıyo yazılar değişip duruyo :S örnek tam adam çıkcak diger ele geçiyo vuramıyon bence değiştirin link yenileyin