Ke$ha AiM CodeC (1) ~`Dynac|`x,ByNapolyon,Karman ALL WEAPONS HACK SOCL ALİAS HACK

Ke$ha AiM CodeC serisine Tama mmı ? Deva-m mı ?

• Kullanılan toplam oy
    77
  • Anket kapatılmış .
`Gercekten cok super bir cfg...! ELLerinize sagLik ..! Tesekkuru basmayan utansin bence..!

TeşekkürLeR :) görevimiz

Teşekkürşer :)

socl 3.7 3.8 geçiyormu arkadaşlar ???? lütfen cevap

geçer arkadaşım geçer saolun ;)

verk yapıor xD

berk niye msn de soruları mı cvp vermiyon la artist :D

:D cevap veriyoruz ya sende :D

adam vuramayınca cfg ye suc atmaın iş cfg de deil bilekte biteR....
~`Dynac|`x cfgleride süperdir.. oynamayı bilen için

EsEs`Lee <Tk>

eywallah teşekkürler :)

Paylaşım İçin Teşekkürler.Denedim Süper Cfg Eline Koluna Sağlık. :D

Oww adamlar kınk karmanla beraber yapmıslar asdas acaba ıngılızce bılıonmu sen :D karmanın ısı yok sızle cfg yapıcak yola devam genc :)

Nedense marginal.cfg nın yarısı ıle bu cfg aynı ve dll ler aynı ?? neden acaba karman mı yaptı onuda ;)

Oww adamlar kınk karmanla beraber yapmıslar asdas acaba ıngılızce bılıonmu sen :D karmanın ısı yok sızle cfg yapıcak yola devam genc :)

işte senin gibi ezikler botlar oldugu için bu ülke adam olamıyo. Kendin çok mu zekisin bilmişlik taslıosn emin ol ingilizcem senden kat kat iyi. Karman denen adam da senn benim gibi bir insan ulaşılması zor deil. Ayriyetten o cfg burdan alıntı. Forumu araştır.bilmişlik taslama bana.benim işimi bana ögretme

nedense marginal.cfg nın yarısı ıle bu cfg aynı ve dll ler aynı ?? Neden acaba karman mı yaptı onuda ;)

marginal cfg ile aynıysa marginal bizim cfgden copy paste yapmıştır ve ingilizcen varmı diosun ingilizcem sende 10 bin kat iyi !!

hiç görmediğim komutlar war deniycem saol paylaşım için

Geri