Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kedi Sütünü İçti

Öğretmen tahtaya"KEDİ SÜTÜNÜ İÇTİ" yazdı.ve Ali'yi tahtaya kaldırdı.Ali peltek konuşuyodu.
- Oku bakayım.dedi.
Ali:
- Tedi tütünü itti.
Öğretmen:
- Düzgün oku.
- Tedi tütünü itti.
- Düzgün oku!!!!!
- Tedi tütünü ittiiiiii.
- Ağzına sıçtımının çocuğu düzgün okusanaaaa!!!
- Ağzına tıttımının tediti tütünü itteneeeee!!!!

lk Başlamanın Cezası

birgün aslan ve kanarya ormana yolculuk ediyorlarmış.Hava aniden soğumaya başlamış.Aslan ve kanarya çok üşümüşler.Aslanın
aklına bir fikir gelmiş, aslan kanaryaya gel senle sikişelim o zaman ısınırız demiş 1 saat ben 1 saat sen kanarya kabul etmiş.Kanarya demişki ilk ben yapacağım aslan kabul etmiş kanarya aslanın üstüne çıkmış ve 1 saat sikmiş sıra aslana gelmiş aslan 1 saat 2 saat 3 saat derkerken yaklaşık 7 saati geçmiş ve aslan demişki yeter kanarya kardeş ısnıdım demiş ve kanarya alçak sestonuyla ulan *** bizkutuptamı yaşıyoruzda o kadar dondun.

Gerisine Karışmam

Horoza sormuslar tavukmu yumurtadan cıkar,yumurtamı tavuktan cıkar diye. Horozda ben koyarım gerisine karışmam demiş....

Eşek Borsası

bizim koylu Ahmet esegini satmaya karar vermis. Kiymeti tas catlasa 50 milyon lira eden esek icin pazarlik payini da ekleyerek 100 milyon lira fiyat koymus. Komsu koyden acilen esege ihtiyaci olan Mehmet 100 milyon odeyip almaya razi olmus. Koylu Ahmet esegini satmis ama aksam da uykusu kacmis. Dusunup durmus,
- "Mehmet 50 milyon liralik esege niye 100 milyon lira verdi?" diye. ici rahat etmeyince ertesi gun esegini geri almaya karar vermis. Pazara gittiginde Mehmet'in esegi 200 milyon liradan satisa cikardigini gormus. Sonunda 200 milyon liraya almak zorunda kalmis. ayni olay bu kez Mehmet'in basina gelmis.
O da ertesi gun esegi geri almaya karar vermis. Bu alisveris hergun fiyat arta arta devam etmis. birkac gun sonra pazara bir baska koyden Huseyin gelmis. Huseyin pazardaki kalabaligin arasina dalinca bir de ne gorsun:
- "Al, al, al, sat, sat , sat" bagrismalari arasinda bir yasli esek ve bu esegin 1 milyar liralik satis fiyati....!
Yanindakine sormus
- "Hemserim, bu yasli esek 1 milyar lira eder mi yahu?"
Adam hemen yanitlamis;
- "Valla grafikler ortada. Bu esegin fiyati 50 milyon liradan basladi, 950 milyon liraya geldi. Soyle bir teknigine bakarsan gorursun. Esegin fiyati 1 milyardaki direncini kirarsa, 1.5 milyara kadar yolu var. "

Eşeğin Makbuzu

Nuhun gemisinde, tufan cok surmus ve gemideki hayvanlarin sayisi artmaya baslamis. bunun uzerine nuh butun erkeklerin seyini makbuz karsiligi toplamis,daha sonra tekrar verecem demis Daha sonra disi maymun erkek maymunla dalga gecmeye baslamis. Surekli hadi gel seviselim diyormus 1 gun 2 gun surekli boyle, ve buna erkek maymun cok bozuluyormus yine bir gun disi maymun hadi gel seviselim demis bunun uzerine Erkek Maymun Nuh seylerimizi verince ben sana soracagim demis Disi maymunda niye diye sormus, erkek maymunda cebinden bir makbuz cikarip, "bak demis Esegin Makbuzunu caldim"

Ekmek Varmı ?

Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mi
- yok
- ekmek var mi
- yok
- ekmek var mi
- yok
- ekmek var mi
- yok dedik ya
- ekmek var mi
- eger bir daha sorarsan seni duvara civilerim
- civi var mi
- yok
- ekmek var mi

Devlet Memuru Boğa

Çok güçlü, damizlik bir boga köyündeki tüm ineklerle çiftlesmis. Inekler yetmeyince diger hayvanlara ve hatta köyün kadinlarina yan gözle bakmaya baslamis. Bu durumdan rahatsiz olan köy ahalisi ne yapsak diye düsünmeye baslamis. Köy ihtiyarheyeti toplanmis ve ünü tüm ülkeye yayilan bogayi devlet üretme çiftligine satmaya karar vermis. Bakicilari devlet üretme çiftligine satilan bogayi ineklerin arasina salmis, aradan birkaç gün geçmis ancak bogada hiç bir haraket olmamis. Agacin altinda gevis getiren boganin bakicisi yanina gitmis ve :
- Boga kardes, köydeyken seni kimse tutamazdi, ne oldu hastamisin?
diye sormus. Boga, bakicisina yavasça dönerek :
- Eeee ne yapalim? Artik devlet memuru olduk, demis...

Devekuşu Ile Aslan

Devekuşu bir aslanın geldiğini görünce çok korkmuş. Hemen kafasını kuma sokmuş. Aslan devekuşunun yanına gelmiş, çevresinde bir iki tur atmış. Karnı tokmuş aslanın konuşacak arkadaş arıyormuş. Devekuşunun arkasında durmuş. Pençesiyle devekuşunun ayağına şöyle bir dokunmuş.
“ Arkadaş, bakar mısın? biraz sohbet edelim, canım sıkılıyor da ” diyecekmiş ki burnunun üstüne
yediği tekme ile sırtüstü yere yığılmış. Devekuşu şaşkın bir halde ne oldu, kime vurdum, diyerek kafasını kumdan çıkarmış. Bakmış aslan boylu boyunca yatıyor. Öldüğünü zannetmiş. Çevrede ne kadar devekuşu varsa toplayıp getirmiş. Başlamış palavra atmaya: “ Yok işte aslan gelip ona sataşmış. Bu da demiş ki: Bak aslan git sonra canını yakarım. Aslan hakaret etmiş, bunu itelemiş. Bu da aslanı ayağının altına almış, çiğnemiş, yerlerde sürüklemiş. “ Diğerleri de devekuşuna katılmışlar. Atmışlar, tutmuşlar. biz olsaydık şöyle yapardık, böyle yapardık diye. Baygın aslan kendine gelince bakmış herkes atıp tutuyor. bir kükremiş, yer gök inlemiş. Bütün devekuşları kafalarını kuma sokmuş. Aslan orada fazla eğlenmemiş, kaçıp gitmiş.

Delikanlı Maymun

Maymun kurmus çilingir sofrasini ormanin orta yerine, kulhanbeyligi yapiyor.

O sirada zurafa ordan geciyormus, sormus:

- "Vay maymun Kardes, nasilsin?"
- "İyiyim be anam, iciyorum iciyorum aslani dovuyorum."

Zürafa tirsmis ve uzaklasmis. Derken Zebra gecmis, o da sormus:

- "Selam maymun abi, ne var ne yok?"
- "N'olsun be gulum hep ayni; iciyorum iciyorum aslani marizliyorum."

Zebra da uzaklasmis ordan. Bu kez kostebek, gecerken sormus:

- "Maymun ya naber?"
- "iyilik kocum iciyorum iciyorum Allah ne verdiyse girisiyorum aslana!"

Kostebek de sivismis.

ancak boyle boyle derken, olanlar aslanin kulagina gitmis ve aslan o tarafa dogru yola koyulmus. Cikmis maymunun karsisina:

- "Eee anlat bakalim maymun efendi, ne var ne yok?"

Maymun hemen kendine ceki duzen vererek yanitlamis:

- "N'olsun be abi, içiyorum içiyorum abuk subuk konusuyorum."

Çakal

Çakalın biri ormanda gezerken bir tüfek bulmuş. Bakmış tüfekte iki fişek var, hemen soygunlara başlamış. Malı çalınan, tehdit edilen orman hayvanları toplanıp aslanın huzuruna çıkmışlar. Durumu öğrenen aslan çok kızmış, çakalın peşine düşmüş. Çakalı ilerde giderken gören aslan kükremiş.Çakal aslanın geldiğini görünce tüfeğini doğrultmuş, tam ateş edecekken aslan korkmuş, kaçmaya başlamış. Çakal da aslanı kovalamış.
Derken, önlerine bir ırmak çıkmış. İkisi de yüzerek karşıya geçmiş. Aslan biraz daha koşmuş, sonra aniden duruvermiş. Çakal da durmuş. Aslan geri dönüp çakalın üstüne yürümüş. Çakal ıslanan tüfeğin ateş etmediğini görünce tüfeği atıp ırmaktan karşıya geçmiş, aslan da peşinden gelmiş.
Aslan çakalı ormanda uzun süre kovalamış, yetiştiği yerde vurmuş.
Çakal güçbela canını kurtarmış. bir daha onu oralarda gören olmamış.

Büyük Yumurta

İki tavuk alışveriş merkezinde gezerlerken yumurta reyonuna gelmişler. birinci tavuk otuzbin liralık yumurtaları göstererek;

- "Bak bunları ben yaptım demiş."
birkaç reyon sonra kırk bin liralık çok iri olan yumurtaların yanına gelmişler. İkinci tavuk atılmış hemen;
- Bak şekerim bunları da ben yaptım demiş.
birinci cevap vermiş;

- "Valla bende bu kadar büyük yapardım ama kocam 10 bin lira icin dötünü yırtmaya değmez dedi!"

Ben Direği Göremedim

3 YARASA VARMIŞ.AHIRDAKİ İNEĞİN KANINI EMİCEKLERMİŞ.BİRİ GİTMİŞ DİREĞİN ORTASINDAN GEÇMİŞ.AHIRA GİRİP İNEĞİN KANINI EMMİŞ.1.GELMİŞ DİĞER YARASayA DEMİŞKİ:ŞURADAKİ DİREĞİ GÖRÜYORSUN DİMİ.İŞTE ONUN ORTASINDAN GEÇİP AHIRIN İÇİNE GİR İNEĞİN KANINI EM,DEMİŞ.2.YARASA GİTMİŞ DİREĞİN ORTASINDAN GEÇMİŞ AHIRA GİRİP İNEĞİN KANINI EMMİŞ.GERİ GELİNDE DİĞER YARASayA DEMİŞKİ:ŞURADAKİ DİREĞİ GÖRÜYORSUN DİMİ.İŞTE ONUN ORTASINDAN GEÇ.AHIRA GİR İNEĞİN KANINI EM,DEMİŞ.3. YARASA GİTMİŞ.GERİ GELDİĞİNDE DİĞER YARASALAR SORMUŞ:NE OLDU NE YAPTIN DEMİŞLER.ODA DEMİŞKİ:ben DİREĞİ GÖREMEDİM ONA YAPIŞTIM GERİ GELDİM DEMİŞ..(YARASALAR KÖR):)))

Aslan Ve Tilki

bir gün Ormanların kralı aslan dinlenirken tavşan ağlayarak yanından geçiyormuş.Tavşana neden ağladığını sormuş.O da "Tilkiyle kavga ettiğini ve kendisini dövdüğünü" söylemiş. Aslan "iyide benim bu konuda ne yapmamı istersin ?" demiş.
Tavşan "Git sende onu döv ama bahaneiz olmaz bu iş.benim sana şikayet ettiğimi bilmesin.Ona - senin neden şapkan yok ? diye sor sonrada döv demiş. Bu fikri benimseyen aslan yine bi gün dinlenirken o sırada tilkinin geçtiğini görmüş.
"şşşt Tilki gel bakiim buraya! " diye seslenmiş.
Tilki "efendim!" diyerek gitmiş aslanın yanına.tam o sırada aslan "senin niye şapkan yok lan! diyerek tilkinin gözüne yumruğu yerleştirmiş.Durumu anlayan tilki hemen tavşanı bulup iyice benzetmiş.
tekrar Aslanın yanına koşan tavşan bu kez yine ağlayarak tikinin kendisini dövdüğünü ve on daha kötü bir ceza vermesini isediğini söylemiş. Aslanda
"olur ama bu kez bahanem yok" demiş. Tavşan
"Ondan kolay ne var? sigara iste, filtreli verirse niye filtresiz vermedin dersin,filtresiz erirse niye filtreli vermedin iye döversin " demiş.Bu fikride benimsemiş aslan.Yine bir gün tilkiye rastlamış ve yanına çağırmış. "Tilki! bana bi sigara.. demiş.
Uyanık tilki "Filtreli mi filtresiz mi abi .. demiş.
bir anda neye uğradığını şaşıran aslan bir an duraksamış veeeeee

"senin niye şapkan yok?" gümmmmmm!!

Allahın Belası

Edirne'ye yeni atanan Osmanlı valisi, kesesini doldurmak ister. bunun icin bir kurnazlık düşünür. kendisini kutlamaya gelen topluluklar temsilcilerini makamında kabul ettikçe, odanın ortasına bağlattığı keçiyi göstererek sorar:
- Bu nedir?
- Keçi, efendimiz.
- Bilemediniz. Beşyüz altın ceza vereceksiniz.
Ermeni topluluğu temsilcileri, Rum topluluğu temsilcileri !!bilemedikleri!! gerekçesiyle beşer yüz altın cezaya çarptırıldıktan sonra Musevi temsilcisi girer.
- Bu nedir haham efendi?
Haham neşeyle gülümseyerek cevap verir:
- Paşa hazretleri, bu ne keçidir, ne tekedir, ne koyundur. Bu, Allah'ın bir belasıdır. Emir buyurun, ne kadar uygun görürseniz verip çıkalım.

Rakı Içen Maymun

Maymun kurmus çilingir sofrasini
ormanin ortasina, külhanbeylik yapiyormus. O sirada zürafa ordan geçiyormus, sormus: - "Vay maymun Kardes, nasilsin?" - "iyiyim be anam, içiyorum içiyorum aslani dövüyorum." Zürafa tirsmis ve uzaklasmis.

Derken Zebra gecmis, o da sormus:
- "Selam maymun abi, ne var ne yok?"
- "N'olsun be gülüm hep ayni; içiyorum içiyorum aslani marizliyorum." Zebra da uzaklasmis ordan.

Bu kez köstebek, geçerken sormus: "Maymun ya naber?" "iyilik koçum içyorum içyorum Allah ne verdiyse girisiyorum aslana!" Köstebek de sivismis

ancak böyle böyle derken, olanlar aslanin kulagina gitmis ve aslan o tarafa dogru yola koyulmus.
Çikmis maymunun karsisina:
- "Eee anlat bakalim maymun efendi, ne var ne yok?"
Maymun hemen kendine çeki düzen vererek yanitlamis:
- "N'olsun be abi, içiyorum içiyorum abuk subuk konusuyorum."

Balığın Aşkı

Balığın biri arkadaşına dert yanar:
- Kardeş benim aşkım sorunlu...
- Niye? diye sorar diğer arkadaşı.
- Çünkü ahtapota aşık oldum.
- Eeee... Nesi var bunun?
- O sarılmak istiyor, ben öpuşmek.

eşşeklik

Kasabanin semercisi ölmüs. Kasabaya yeni bir semerci gelmis. yeni gelen
semerci isin acemisiymis. Yaptigi kötü semerler yüzünden bütün eseklerin sirti
yara olmus. Esekler baslamis semercinin ölmesi icin dua etmeye. Sonunda
dualar kabul olmus. Semerci ölmüs. Ne var ki yerine gelen daha da acemiymis.
Esekler gene yara bere içerisinde kalmislar. Esekler yeniden duaya baslarken
biri demis ki :
- Yahu arkadaslar anlasildi ki semercinin iyisi gelmeyecek... Semerci ölsün diye
dua etmenin anlami yok...
- Peki ne yapalim?
- Allah a bizi eseklikten kurtarmasi icin dua edelim!..

Benzin Bitince

Kadinin birinin güzel bir kedisi varmis. Kadin ne zaman disari çiksa mahallenin
erkek kedileri, disi kediye tacavüz ediyormus. Disi kedinin sahibi bunun üzerine
bir büyücüye gitmis. Büyücü :
- Erkek kedilerin saldirmamasi icin kedinin üzerine benzin dök.
Kadin büyücünün dedigini yapmis ve ise yaramis. ilk iki gün kediye saldiran
olmamis. Üçüncü gün kedi eve gelmemis. Telaslanan kadin komsususuna
kedisini görüp görmedigini sormus. Komsu :
- senin kedinin benzinini sanirimrampada bitmis, erkek kediler onu arkadan
sirayla itiyorlardi...

Ana Fikir

bir karga bir gün dalda oturuyormus. bir tavsan yanina gelmis ve sormus :
- Karga kardes ben de senin gibi bütün gün oturup hiçbir sey yapmasam olmaz
mi?
Karga :
- Tabii olur... Neden olmasin, demis...
bunun üzerine tavsan karganin bulundugu agacin altina oturmus, dinlenmis.
Sonra bir tilki gelmis ve tavsani yemis...
Anafikir : Hiçbir sey yapmadan oturabilmek icin; OLDUKÇA YÜKSEKTE
OTURUYOR OLMALISINIZ...

Meraklı Civciv

Merakli civciv annesi olan tavuga sorar :
- Anne babam niye yumurtlamiyor?
Annesi cevaplar :
- Anotomisi izin vermiyor...
Civciv düsünür ve :
- Bu anatomi de kim ki? Neden izin vermiyor babama?

Geri