Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akılsız JaCK
JACK, avlanırken yolunu kaybetmiş ve kendisini çölde bulmuş. Günlerce yürümüş yürümüş...

JACK, avlanırken yolunu kaybetmiş ve kendisini çölde bulmuş. Günlerce yürümüş yürümüş çölden çıkamamış. Yemeği ve suyu bitmiş, açlıktan bayılmak üzereyken gaipten bir ses, Jack şeyini kesip pişir ye diye devamlı bağırıyormuş.

Jack, düşünüp taşınmış ve duyduğu sesin mantıklı olduğu, açlıktan ölürse zaten herşeyin berbat olacağı düşüncesiyle ;eyini kesip yemeğe karar vermiş. Bıçağını çıkartmış tam sikini kesecekken aynı ses, aptallık etme Jack aklını kullan diye hiddetli bir şekide çınlamış. Jack, bir anlam verememiş ve sikini kesmekten vazgeçmiş.

biraz yürüdükten sonra açlığın etkisiyle bıçağını tekrar çıkarıp sikini kesmek üzereyken aynı ses, aklını kullan Jack diye bağırmış. Jack, bir an duraklamış, ancak bıçağı vurup sikini kesmiş. Acısı geçtikten sonra sikini yemeğe hazırlanırken aynı ses, Aptal Jack, kaldırıp kesseydin bir porsiyon yerine 3 porsiyon yiyecektin.

Döner Verirsin
Adamın biri köyden kasabaya alışveriş yapmak icin gider yol bayağı uzun olunca adamda kasaba...

Adamın biri köyden kasabaya alışveriş yapmak icin gider
yol bayağı uzun olunca adamda kasabada yemek yeyip
köyüne öyle dönmek ister bi lokantaya girer garsondan
bir çorba ister ve masasına bırakıldıktan sonra afiyetle
yemeye başlar bu arada alaycı garsonda köylüyü görünce
bununla bi dalga geçeyim de ömrü boyunca anlayamasın der.
Adam çorbasını bitirince garson hemen yanında biter ;

-ehemm efendim arkadan ne alırdınız?
köylü birden kızarır ama altada kalmaz hemen cevabı yapıştırır!

-sen önümdekini kaldır sonra döner verirsin!!!

6 Sıfır
Sanık derki :"Hakimim ben anlamam öyle 6 sıfır falan... bunun bana 3 milyar borcu vardı,elime 3...

Sanık derki :
"Hakimim ben anlamam öyle 6 sıfır falan... bunun bana 3 milyar borcu vardı,elime 3.000 lira tutuşturdu, ben de vurdum onu.
Pişman değilim..."

"Ne? 30 yıl ağır hapis mi? Bari 1 sıfır atsanız...

Doğru Karar
Hız limiti 50 km. olan caddede polis sürücüyü durdurdu ve önce suçunu sıraladı:"Hızlı git...

Hız limiti 50 km. olan caddede polis sürücüyü durdurdu ve önce suçunu sıraladı:
"Hızlı gitmeniz bir yana yanlış yerde araba solladınız, farlarınızdan biri yanmıyor, lastikleriniz tümüyle aşınmış. size hayli kabarık bir ceza yazmak zorundayım."
Kalemini çıkardı, defterini açtı ve sordu:
"Adınız nedir?"
Sürücü derin bir soluk aldı ve adını söyledi:
"Schtarthewisizesky Vocgefastrlongchsclingen."
Polis bir süre düşündü ve sonra kararını verdi:
"Şeyy..." dedi. "Bu kez ceza yazmıyorum ama, lütfen daha dikkatli olun."

Kedi Insan Olunca
Kedinin biri Tanrı dan bir günlüğüne sahibinin yerine geçmek istemiş.Tanrı kedinin isteğini...

Kedinin biri Tanrı dan bir günlüğüne sahibinin yerine geçmek istemiş.
Tanrı kedinin isteğini kabul etmiş. Kedi sabah uyandığında kendini
evin erkeği olarak yatakta bulmuş ve günü insan olarak yaşamaya başlamış.

Akşam olduğunda Tanrı kediyi çağırmış. Ee günün nasıl geçti?
İnsan olmak hoşuna gitti mi? diye sormuş. Kedi yüzünü buruşturup
başlamış anlatmaya:

Sabah tam kalkıp hazırlanacaktım ki bir el bir yanlarıma uzanıp şimdi olmaz dedi. bir baktım biri zorla bana bir şeyler yaptırıyor. Oysa biz istediğimizde olur böyle şeyler. Sonra aynanın karşısında bir bıçakla
hiç gereği yokken elimi yüzümü kestim.

Bu da yetmezmiş gibi otobüste yer olmadığı icin yarım saat ayakta kaldım. Oysa kedi olsa idim bir yerlere sığışabilirdim. Sonra işyerinde patronum beni azarladı. ama hiçbir şey yapamadım. Kedi olsa idi tırmığım ile haddini bildirirdim.

Öğle yemeğinde ise haşlanmış sebze vardı. Tuvalete girmek icin dakikalarca bekledim. Halbuki köşede işimi hemen halledebilirdim.
demiş.

Tanrı şaşırmış. Pekiyi hiç beğendiğin bir şey olmadı mı? demiş.
Kedi kötü kötü gülmeye başlamış. Olmaz mı demiş ve devam etmiş
Komşunun köpeğini alıp arabaya attığım gibi kentin öteki ucuna
***ürüp bıraktım.

3kez
75 yaşlarında bir kadın check_up icin doktara gider. doktar ona,daha fazla kardiyovasküler aktiv...

75 yaşlarında bir kadın check_up icin doktara gider. doktar ona,
daha fazla kardiyovasküler aktiviteye ihtiyacı olduhunu söyler
ve haftada en azından 3 kez seksüel ilişkide bulunmasını tafsiye
eder.

bir parca mahcup olan kadın doktara: 'lütfen kocama söyleyin' der. doktor bekleme odasınja gider ve karısına haftada 3 kez seks
yapmaya ihtiyacı olduhunu söyler

80 yaşlarındaki adam sorar:'hangi günler?'
doktor yanıtlar : pazartesi. çarşanba ve cuma en ideali olur.'
adam: 'pazartesi ve carşanba günleri onu ben getirebilirim.
ancak cuma gümleri otobüsle gelmesi gerekecek.'

Katlanmak
Delikanlı kızı çok seviyordu. Evleneceklerdi. ama sorunları birdenartmıştı.. işte ve evde.....

Delikanlı kızı çok seviyordu. Evleneceklerdi. ama sorunları birden
artmıştı.. işte ve evde.. Asabileşmiş sevgilisini üzer olmuştu.
Hatta ağlatmıştı bir keresinde.. bir gün...Mutlu bir gün.. birbirlerine sarılmışken, delikanlı sordu:
- "Bana neden katlanıyorsun?..ama hemen cevap verme..iyi düşün!..

- "ben aynı soruyu senin icin kendime sordum ve cevabı buldum. Bakalım sen ne cevap bulacaksın?"

Kız düşündü ve yanıt verdi:
- "seni sevdiğim icin"
Delikanlının suratı asılır gibi oldu. Kız beklenen yanıtı

vermediğini hissetti. Bakalım doğru cevap neydi?..
O da sordu:
- "Peki sen bana neden katlanıyorsun ?.."
Delikanlı sımsıkı sarıldı kıza...
- "ben sana katlanmıyorum ki!!!.."

Uyuyamıyorum
Dursun bir kıza aşık olmuş.Aşkındandan şiir yazmış. Şiiri:Sabahları yemek yiyemiyorum. Ç...

Dursun bir kıza aşık olmuş.
Aşkındandan şiir yazmış. Şiiri:

Sabahları yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Öğlenleri yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Akşamları yemek yiyemiyorum ........................................
.................................................. .......................................
.................................................. .......................................
Geceleri uyuyamıyorum.
Çünkü açım.

Arkadaşlar
*Kadinlarin Arkadaslari:bir kadin butun gece eve gelmemis.Ertesi sabah kocasina, gece bir arkadasind...

*Kadinlarin Arkadaslari:

bir kadin butun gece eve gelmemis.
Ertesi sabah kocasina, gece bir arkadasinda kaldigini soylemis.
Kocasi karisinin en yakin 10 arkadasini aramis ve hicbiri karisinin kendisinde kaldigini onaylamamis.

* Erkeklerin Arkadaslari:

bir adam butun gece eve gelmemis.
Ertesi sabah karisina, gece bir arkadasinda kaldigini soylemis.
Karisi kocasinin en yakin 10 arkadasini aramis ve 5 tanesi kocasinin kendisinde kaldigini onaylamis ve diger 5 tanesi ise kocasinin hala kendisiyle birlikte oldugunu iddia etmis.

Hayatın Tuzu
Hintli bir yasli usta, ciraginin surekli herseyden sikayet etmesindenbikmistir. bir gun ciragini tuz...

Hintli bir yasli usta, ciraginin surekli herseyden sikayet etmesinden
bikmistir. bir gun ciragini tuz almaya gonderdir.

Hayatindaki herseyden mutsuz olan cirak dondugunde, yasli usta ona, bir avuc tuzu, bir bardak suya atip icmesini soyler.

Cirak, yasli adamin soyledigini yapar ama icer icmez agzindakileri tukurmeye baslar.

"Tadi nasil?" diye soran yasli adama ofkeyle "aci" diye cevap verir.

Usta kikirdayarak ciragini kolundan tutar ve disari cikarir. Sessizce az
ilerdeki golun kiyisina ***urur ve ciragina bu kez de bir avuc tuzu gole atip, golden su icmesini soyler. Soyleneni yapan cirak, agzinin kenarlarindan akan suyu koluyla silerken ayni soruyu sorar:
"Tadi nasil?"
"Ferahlatici" diye cevap verir genc cirak.
"Tuzun tadini aldin mi?" diye sorar yasli adam, " hayir" diye cevaplar
ciragi.

bunun uzerine yasli adam,suyun yanina diz cokmus olan ciraginin yanina oturur ve soyle der:
"Yasamdaki acilar tuz gibidir, ne azdir, ne de cok. Acinin miktari hep
aynidir.

ancak bu acinin siddeti, neyin icine konulduguna baglidir. Acin oldugunda yapman gereken tek sey aci veren seyle ilgili hislerini genisletmektir.

Onun icin sen de artik bardak olmayi birak, gol olmaya calis." Bu guzel nasihattan bir ay sonra cirak olur,

meger gol kenarindaki fabrikanin zehirli atiklari gole bosaliyordur.
bunun uzerine Hintli yasli usta soyle der:
"Hass...

Hansı Da Gördün Mü
Köyün bırınde bır imam varmıs. her vakıt namazdan once koyluye.ey cemaat su tepenın ardında...

Köyün bırınde bır imam varmıs. her vakıt namazdan once koyluye.ey cemaat su tepenın ardındakı vılla var ya oraya sakın gıtmeyın dermıs.

koyun en ters adamı sırf gıcıklıgına sabah erkenden kalkarak yola dusmus ve sonunda hocanın bahsettıgı yere varmıs heyecanla kapıyı calmıs.... Kapıyı yaslıca bır adam ve ıkı kızı acmıs...Buraya kadar hersey normal ama baba ve kızları anadan uryan yanı cırılcıplakmıs adamı Tanrı mısafırı dıye almıslar ıcerı....

Adam tabı cekınmıs..Oturmuslar sofraya adam o kadar sıkılmıs kı kafasını kaldıramıyormus..Ev sahıbı bunu fark edınce adama kucuk kızına kızım hadı mısfırımızı rahatlat demıs kız ve adam odaya gırmısler ve mercımegı fırına vermısler adam halınden mutlu bı sekılde gelmıs...

cay sırasında tekrar sıkılmıs adam buyuk kızına donerek kızım mısafırımızı bı de sen rahatlat demıs ..yıne mercımek fırın olayı adam

bu sefer cok mutlu hıc cekınme fılan yok ev sahıbı bu sefer ogluna donerek oglum Hans gıt sunu doldur getır demıs HANS adamı almıs odaya guzelce bı şarj etmıs aksam adam bu olayında arkasından koyune donmus.....

ertesı gun camıde hoca yıne o vıllaya gıtmeyın uyarısını yapmıs adam fırlayarak ayaga ya komsular demıs ben oraya gıttım ıkı tane kızla mercımek fırında yaptık demıs.

hoca hemen ayaga kalkarak ulan serefsız kızları soyluyon da HANSI neden soylemiyon!

Muavin Bey
Iki kayserilli bir otobüs firmasında çalışmaya başlarlar. biri muavin biri şöfor olur.müste...

Iki kayserilli bir otobüs firmasında çalışmaya başlarlar. biri muavin biri şöfor olur.müsterilerden biri :
-Muavin bey bakar mısınız bir fincan çay alabilir miyim der. kayserili muavin tabi efendim buyrun der getirir.

2 dk sonra kadın tekrar
- muavin bey ben bir fincan çay daha alabilir miyim der
muavin tekrar getirir buyrun efendim der.

aradan 5dk geçer kadın tekrar
_muavin bey muavin bey size zahmet olacak ama benbir çay daha alabilir miyim der.

bunun üzerine muavin
-ne demek efendim ne demek görevimiz sike sike yapacaz der
bunun üzerine kadın avaz avaz bagarmaya başlar
Şoför bey muavin bana küfür etti diye bunun üzerine şoför arkasını döner
_ulan mahmut am.na kodmn oğlu müşteriye saygılı olsana lan der!!!!

Otobüste
Kalabalik bir belediye otobüsünde, gayet iri kıyım bir adam zayıfça bir adamın ayağına basa...

Kalabalik bir belediye otobüsünde, gayet iri kıyım bir adam zayıfça bir adamın ayağına basar.
Canı acıyan adamcağız sorar : -"Afedersiniz beyefendi, siz nerelisiniz?"

Adam memleketini söyler ve o da bir soru sorar :
-"Neden sordun hemşerim?"

-"Buralarda sizin gibisi pek bulunmuyor da, bu cins ayılar nerede yetiştiriliyor diye merak ettim!"

Sarışın Fıkrası
Bardaki taburede oturan kör adamın biri barmene, -"Hey! bir sarışın fıkrası duymak ister misi...

Bardaki taburede oturan kör adamın biri barmene,
-"Hey! bir sarışın fıkrası duymak ister misin?" demiş.

Barmen birden tamamıyle sessizleşmiş. Yanındaki adam fısıltı ile ona

-"Fıkrayı anlatmadan önce bilmen gereken bir şey var. Barmen sarışın, fedai sarışın, ben de 1.95 boyunda, 200 kg ağırlığında karatede kara kuşaklı bir sarışınım. bununla birlikte yanımda oturan adam 2.02 boyunda, 225 kilo ağırlığında sarışın bir halterci. senin sağındaki arkadaş ise 2.20 boyunda, 300 kg ağırlığında sarışın bir güreşçi. Bunu ciddi olarak düşün bayım. Hala bu fıkrayı anlatmak istiyor musun?"

Kör adam: -"Hayır, en az beş kez açıklamak zorunda kalırım."

Beş
Temel ve Dursun kahvehanede oturmaktadırlar. Temel Dursuna sorarDursun bizim kaç yıllık arkadaş...

Temel ve Dursun kahvehanede oturmaktadırlar. Temel Dursuna sorar
Dursun bizim kaç yıllık arkadaşlığımız var?Dursun düşünür ve
10 der.
peki 10 yıllık arkadaşlığımızın hatrına bana 4 dermisin diye sorar?
Dursun 4 der Temelde dönde ***ünü ört der, ve kahvehanede müthiş
bir kahkaha kopar herkes dursunla alay eder.

Aradan bir hafta geçer dusun kahvehaneye gelmez
iki hafta geçer dursun yok
dursun 1 ay odasına kapanır çünkü bu şakaya çok içerlemiştir.
derken 2 ay sonra müthiş bir plan yaparak kahvehaneye gelir.

temel bizim kaç yıllık arkadaşlığımız var diye sorar
temel hiç düşünmeden 10 der.
peki der dursun 10 yıllık arkadaşlığımızın hatrına
bana bir 5 dermisin diye sorar.
temel düşünür 4 dönde ***ünü ört ama 5 ne acaba diye?
sonra merak eder ve
peki dursun 5 der.
dursun hemen cevabı yapıştırır,

Sosyal Araştırma
Sosyolog ve bazı sosyal bilimcilerden oluşan bir grup sosyal araştırmacı terörün yoğun oldu

Sosyolog ve bazı sosyal bilimcilerden oluşan bir grup sosyal araştırmacı terörün yoğun olduğu illerin birinde kadınlara yönelik araştırma yaparlar..

Araştırma sonucunda tablo özet halinde şudur.. Önde koca, arkasında
eşek en arkada kadın.. Araştırmacılar bir kaç yıl burda kadınların durumunun iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yapar.

5 yıl sonra durumu kontrol etmek icin gelirler aynı yere. Tabloya
bakıyorlar.. en önde kadın, arkada eşek en arkada erkek.. Oldukça şaşırıyorlar. Muhtarla konuşuyorlar..

Ya muhtar hayret bu ne böyle falan...

Muhtar;evet öyle ama o geçilen yer mayın tarlası..

Baba Beni Birşey Kaldırıyor
Adam çocuğunu kendi şirketine ***ürür çocuğu kucağına oturtturup etrafı anlatır. içeriy...

Adam çocuğunu kendi şirketine ***ürür çocuğu kucağına oturtturup etrafı anlatır. içeriye sekreter girer

çocuk baba sekreter geldi der babası banane oğlum der

sekreter elbisesini çıkarır çocuk yine babasına der babası banane oğlum der

çocuk baba sekreter çırılçıplak der adam banane oğlum der

çocuk sonunda gülmeye başlar :
baba anladık seni ilgilendirmiyorda peki ozaman beni kim kaldırıyo

Sivaslı
Güneşli bi hava var.Kadının biri çocuğunu dolaşmaya çıkarmış.ama çocuk bir türlü susma...

Güneşli bi hava var.Kadının biri çocuğunu dolaşmaya çıkarmış.

ama çocuk bir türlü susmak bilmiyomuş.
Yoldan bizim sivaslı geçiyo
o sırada kadın bizimkini görünce amcası şu çocuğa bi kızar mısın diyo

Sivaslıda basıyo kalayı : "sus ...."

Fasülye Tarlası
Adamin biri sinir bosaltmak icin parasütle atlar .ucaktan siplar parasütünü acar ve manzarayi se...

Adamin biri sinir bosaltmak icin parasütle atlar .ucaktan siplar parasütünü acar ve manzarayi seyreder.bir bakarki tam fasülye tarlasinin üstüne gidiyor.

calisanlara bagirir...lo su kaziklari cikarin ordan.
isciler bagirir cikmiyoooor.
adam bagirir.... bari sivri ucunu kirin.
isciler der kirilmiyooooor.
ulan hayvanlar bari ucunu yaglayin o zamaaaaaaan

Ne Düşünüyor
İki genç bayan bir kafede dertleşmektedir.1. - Daha yeni çıkmaya başladık ama beni sürekli ...

İki genç bayan bir kafede dertleşmektedir.

1. - Daha yeni çıkmaya başladık ama beni sürekli eleştiriyor.
2. - ne gibi cicim?

1. - Yok yemek yapmayı bilmiyormuşum, yok çok dağınıkmışım, ..., hiç tutumlu değilmişim, paramı çarçur ediyormuşum...

2. - ayyy! ne şirin, canımcım sanırım bu adam senle evlenmeyi düşünüyor...

Geri