Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mekruhmu Gunahmi
bir gun bektasi bir toplukta oturuken birirleri sormus,hocam biz ittalastik tuvalette sakiz cignemek...

bir gun bektasi bir toplukta oturuken birirleri sormus,

hocam biz ittalastik tuvalette sakiz cignemek mekruhmu gunahmi diye

bektasi cevap vermis

olum ne gunah nede mekruh ama seni o halade bir goren olursa bok yedigini sanar demis

KadıN HaklaRI
Kadın hakkı diye birşey yoktur çünkü Hakkı erkek ismidir....

Kadın hakkı diye birşey yoktur çünkü Hakkı erkek ismidir.

HAKİMİN KARISI...
İKİ ****** KENDİ ARALARINDA TARTIŞIYORŞARMIŞ BİRİ "İNCE UZUN DAHA İYİ" DİĞERİ "KALIN K...

İKİ ****** KENDİ ARALARINDA TARTIŞIYORŞARMIŞ BİRİ "İNCE UZUN DAHA İYİ" DİĞERİ "KALIN KISA DAHA İYİ" BUNLARIN KAVGALARININ ŞİDDETİ ARTINCA POLİS NEZARETTE ATMIŞ.

NEZARETTE DE DEVAM EDİNCE KOMSER "SİZİNLE UĞRAŞamaM" DEYİP MAHKEMEYE SEVK ETMİŞ.

******LAR HAKİMİN HUZURUNA ÇIKMIŞLAR ve HAKİM "EveT ANLATIN BAKayIM NEDEN TARTIŞTINIZ"

BAŞLAMIŞLAR BİR AĞIZDAN ANLATMayA "HAKİM BEY BİRİMİZ İNCE UZUN DAHA İYİ DİĞERİMİZ KALIN KISA DAHA İYİ DİYE TARTIŞIRKEN KENDİMİZİ SİZİN HUZURUNUZDA BULDUK, SİZCE HANGİSİ İYİ..."

HAKİM DOSYayI İNCELEMEK İÇİN TARİHİ 15 GÜN UZATIR. DAVA GÜNÜ YAKLAŞIR ve DAHA HAKİM KARAR veRMEMİŞTİR. SON GECE YATAKTA DÜŞÜNÜRKEN HAKİMİN KARISI SORAR

"HayIRDIR BEY senİ 1 haftaDIR DÜŞÜNCELİ GÖRÜYORUM NEDİR DERDİN." HAKİM UTANA SIKILA OLayI ANLATIR. "15 GÜN EVveL BİR DAVAM VAR İKİ ****** GELDİ ARALARINDA TARTIŞMIŞLAR İNCE UZUNMU KALIN KISAMI HANGİSİ DAHA İYİ benDE KARAR veRMEK İÇİN DAVayI 15 GÜN UZATTIM ve YARIN DAVALARI VAR KARAR veREMEDİM KARAR veRMELİYİM."

HAKİMİN KARISI "İKİSİDE İYİ DEĞİL, benCE GEÇ BOŞALAN EN İYİ." DER ve HAKİM KARISINA AŞKIM sen MÜTHİŞSİN DER ve ARKASINI DÖNEREK UYUR.

DAVA BAŞLAR HAKİM DAVACILARI ÇAĞIRIR ve HİÇ BİR ŞEY SORMADAN "KARAR" DER

"NE İNCE UZUN NEDE KALIN KISA EN İYİSİ GEÇ BOŞALAN" DER.

******LAR ŞAŞIRIR "HAKİM BEY BİZ 20 YILLIK ******YUZ BU HİÇ AKLIMIZA GELMEDİ BU GELSE GELSE 40 YILLIK ******NUN AKLINA GELİR..."

Infilak Etti...
Askeri bir birlikte tören geçişi sırasında komutanın yanındaki karısını gören bizim abaza...

Askeri bir birlikte tören geçişi sırasında komutanın yanındaki karısını gören bizim abaza askerlerden biri "ben karıyı sikerken kıvılcım çıkartırım " diye yüksek sesle konuşurken komutan duyuyor.

çağırın ulan şu askeri deyip bizim abazanı apar topar getiriyorlar. "sik lan benim karıyı ama kıvılcım çıkaramazsan ben seni sikerim" diyor.

bizim asker başlıyor düşünmeye nasıl yapsada kıvılcım çıkarsa?, babasına haber yolluyor bu işi nasıl halledeyim baba diye. babasıda ona ateş böceklerini bir kavanoza doldurmasını ve her vuruşta bir tane serbest bırakmasını söylüyor.

bizim abaza denileni yapıyor. ve komutanın karısını sikerken her vuruşta bir tane ateş böceğini serbest bırakıyor. orda gözcülük ve sayım yapan asker "vuruş bir kıvılcım bir" sayım yapıyor.
vuruş iki kıvılcım iki
vuruş üç kıvılcım üç
vuruş dört kıvılcım dört
....
derken bizim abaza boşalıyor ve kavanozu yere düşürüyor.ateş böcekleride birden uçuşuyor.bunu gören gözcü
"VURUŞ YİRMİ. ..M İNFİLAK ETTİ" diye tekmil veriyor.

Yeter Artık...!
Kanaryası öldüğünden dolayı Afacan bütün gündür ağlamaktadır.Babası, yeter artık oğlu...

Kanaryası öldüğünden dolayı Afacan bütün gündür ağlamaktadır.

Babası, yeter artık oğlum, der.
"Ninen öldüğünde bile bu kadar ağlamamıştın"

Çocuk hıçkırarak cevap verir :
"Onu cep harçlığımdan almamıştım ki, baba!"

Parsamba
bir Ingiliz asilsadesi genc bir hanimla evlenir.Herseyi oldugu gibi sex gunlerini de takvime koyar v...

bir Ingiliz asilsadesi genc bir hanimla evlenir.Herseyi oldugu gibi sex gunlerini de takvime koyar ve bu gunu persembe olarak secer.
O gun gunlerden carsambadir ve karisinin cani sex istemektedir.

Asilzade gunleri unutmustur ve karisina sorar:"Karicim bugun gunlerden ne?" Yalanda soylemek istemeyen kadin cevap verir "PARŞAMBA"

Kız Isteme
bir gün iki genç biri severler ve evlenmeye karar verirlerve kızın evine istemeye giderler çik...

bir gün iki genç biri severler ve evlenmeye karar verirler
ve kızın evine istemeye giderler çikolatalar yenir , kahveler içilir
isteme olayına geçilir.

oğlanın babası başlar allahın emri peygamberin kalbi ile bizim oğlan sizi kızı sikecek der tabi kız tarafı küplere biner vermez kızı
o gün oğlan tarafı evine gider tabi yine aracıların sayesinde
tekrar kız istemeye giderler.

oğlanın babası bu sefer allahın oğlu peygamberin kalbi ile bizim oğlana sizin kızı istiyoruz der ve kızın babasıda verdik der.
oğlanın babası devam eder, eee şimdi sikmeyecek mi!!!!

Intihar
Adamin biri işinden kovulunca çareyi intihar etmekte bulur. tam intihar ederken arkadaşı görür...

Adamin biri işinden kovulunca çareyi intihar etmekte bulur. tam intihar ederken arkadaşı görür ve koşarak yanına gider.

-Yahu o ipi ağaca asmış ne yapıyorsun öyle...

Adam :

-Hiiiç.. İntihar ediyorum.

Arkadaşı :

-Hiç beline ipi sarıpta intihar eden gördünmü sen. İntihar ediyorsan ipi boğazına sar.

-İlk önce öyle yaptim ama nefes alamadimki...

Benide...
Adam karisini arayip "Ihaleye hazirlanacagiz, geç kalabilirim, beni merak etme!" bahanesi ile sekre...

Adam karisini arayip "Ihaleye hazirlanacagiz, geç kalabilirim, beni merak etme!" bahanesi ile sekreterini yemege ***ürmüs.

Yemek sonrasi otele gitmisler, saatlerce süren muhtesem bir seksten sonra adam banyoda giyinirken aynada boynunda biraz önceki vahsi seksten kaynaklanan bir morluk olustugunu görmüs..

"Karima ne söyleyecegim?"diye panikleyerek tutmus evin yolunu.. Ön kapidan girince, evdeki köpek sevinçle üzerine ziplayinca
adam köpekle bogusur gibi yapip bir eliyle boynunu tutarak kendini halinin üzerine atmis,

biraz sonra yüzünde büyük bir aci ifadesi ile ayaga kalkmis,
kendini saskin saskin izleyen karisina 'Bak karicigim köpek boynuma ne yapti!' diye boynundaki morlugu göstermis..

'Atalim evden bu hayvani!' demis karisi bluzunun dügmelerini koparircasina açarak,
'Bak.. Bak.. benimde gögüslerimi ne hale getirdi!..'

Gemi Seyahati
Nami kemal bir gün bir gemi seyehatina cikmis. Gemide dolasirkan bir fransiz adama raslamis. yanina...

Nami kemal bir gün bir gemi seyehatina cikmis. Gemide dolasirkan bir fransiz adama raslamis. yanina oturmus ve baslamis onunla sohbet etmeye.

Fransiz: Bak namik sana basimdan gecen bir olay anlatacagim. bir gün yine böyle bir seyehata cikmistim, seyahatin tam yari yolunda gemi bir kayaya carpti ve gemi su almaya basladi iceri. millet basladi panik yapmaya, bazilari kendini denize atti. Baktim olmayacak, donumu indirdim ve bir güzel geminin yanina sictim, ama bir sictim ki koc kocaman bir ada yaptim. daha sonra yolcularin hepisi adayi atladi ve kurtuldu.

Nami kemal: benim basimdanda gecti öyle bir olay der ve baslar anlatmaya nami kemal: ayni bende bir gemi seyehatinda gemi bir kayaya carpti ve su almaya basladi. baktim millet panik icinde ne yapacagini bilmiyor. bende cirkartiim yaragimi en yakin adaya uzattim, yolcular köprü olarak üzerinden gecti ve kurtuldu.

Fransiz: Ohhaaa...hic öyle yarak olurmu...
Nami kemal : sendeki o ***e bu yarak kücük bile der..

Soymadan Mı?
Papaganin biri hasta olmus. Sahibi ne yaptiysa care bulamamis.Sonunda bir veteriner teshis koymus.-p...

Papaganin biri hasta olmus. Sahibi ne yaptiysa care bulamamis.Sonunda bir veteriner teshis koymus.

-papganinizi filanca tur papaganla ciftlestirmeniz gerek yoksa olur.
Adam araya araya zorla o cins bir papagan bulmus. ama sahibi ikna olmamis. Cunku o papaganin cok degerli tuyleri varmis. Hasta papaganin sahibi astronomik bir para teklif etmis.

Kabul etmis oteki ve papaganlari kafese koyup uzerlerini kapatmislar. Yarim saat sonra kafesin uzerini acinca şok olmuslar. Hasta papagan diger papaganin butun tuylerni yolmuş. Papaganin sahibi bagirmis
-sen ne yaptin!
Hasta papagan cevap vermis
_Ne yani okadar para verdik soymadanmi s..

Iki Dağcı
biri kekeme iki dağcı dağa tırmanıyorlarmış. Kekeme arkadan,normal konuşan önden ilerliyorm...

biri kekeme iki dağcı dağa tırmanıyorlarmış. Kekeme arkadan,
normal konuşan önden ilerliyormuş.Kekeme birşey söylemek istemiş.
Adam yukarda söylersin demiş.

Yukarı vardıklarında kekeme "aaşağıda malzemeleri uuuuunuttuk"
demiş. tekrar adam önden kekeme arkadan iniyorlarmış. Kekeme
tekrar bişey söylemek istemiş. Adam aşağıda söyle demiş. Aşağıya vardıkılarında kekeme

-"Şaaaka yyaaaaaptım"

3 Oğul
Kayserili bir adam varmış adamın 3 oğlu varmış adam kahvede oturmuş oğullarından söz ediyo...

Kayserili bir adam varmış adamın 3 oğlu varmış adam kahvede oturmuş oğullarından söz ediyormuş

-1.en büyük olan oğlunum istanbulda şu fabrikanın sahibi 50 tirilyon parası var demiş

-2.ortancı oğlunum ankarada şu fabrikanın sahibi 40 tirilyon parası var demiş

-3.en küçük oğluna gelmiş sıra adam oğluma şöyle bir bakarak bunun kafası çalışmadı okudu doktor oldu demiş

Televızyon
Adamın biri televızyona cıkmış karısı in ordan aşagı dıye bagırmış...

Adamın biri televızyona cıkmış karısı in ordan aşagı dıye bagırmış

Kadınlar Için
Kayserili Pire Memet, istasyonda çok sIkIsInca, gözü hiçbir seyi görmez olup kadinlar tuvaletin...

Kayserili Pire Memet, istasyonda çok sIkIsInca, gözü hiçbir seyi görmez olup kadinlar tuvaletine girmeye kalkmis.
bir hemserisi önüne geçmis :
- Ne yapiyorsun... Burasi kadinlar icin.
Uçkurunu eline almis olan Pire Memet :
- Bu da kadinlar icin! deyip içeri dalmis.

Kan Geliyo
Adamın bırı evlenecektır ama ılk gece nasıl yapacağını bılmemektedır. babasına durumu an...

Adamın bırı evlenecektır ama ılk gece nasıl yapacağını bılmemektedır. babasına durumu anlatır ve babası sen merak etme oğul ben sana kapının onunden yardım ederım der.

adam evlenır gece olur ve babasın sorar ne yapayım babası ılk once gelını soy, gelını soyar sımdı sen soyun der soyunur sımdı ne yapayım baba der babasında sımdı gelının ustune bır yaprak gıbı suzul der

adam tam gelının uztune suzulurken kafası yatağa carpar ve kanamaya baslar adam korkarak kan gelıyor baba dıye seslenır sımdı ne yapayım der

babasıda devam et olum der adam başlar kafayı yatağa vurmaya

Genelev Var Mı?
birgün papa yaşlılıgından dolayı görevi bırakmaya karar vermiş. onun yerine de iskenderiye ...

birgün papa yaşlılıgından dolayı görevi bırakmaya karar vermiş. onun yerine de iskenderiye kilisesinin kardinalini göreve çağırmışlar.
adam görev aşkıyla iskenderiye yi bırakmış ve vatikana gelmiş.

tam ucaktan inecegi sırada gaztecinin biri mikrofonu kardinalin agzına dayamış:
-efendim vatikan genelevleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

kardinal şaşırmış tabi : -vatikan da genelev var mı? demiş

ertesi gün gazetelerde manşet:

kardinal iner inmez sordu: vatikan da genelev var mı?

Jinekolog
çok başarılı bir tıp öğrencisi okulunu bitirip jinekolog dr. olmuş fakat okuldan sonra kendi...

çok başarılı bir tıp öğrencisi okulunu bitirip jinekolog dr. olmuş fakat okuldan sonra kendine bir iş bulamamış iş bulamayacağını anladıktan sonra eniştesinin yanında boyacılık yapmaya karar vermiş.

ilk işinde eniştesi onu usta başıyla tanıştırıp işi öğretmesini tembihlemiş vede oradan ayrılmış akşam vakti enişte iş yerine geldiğinde usta başına dr. olan kayın biraderinin nasıl çalıştığını sormuş.

Usta da övgüyle ben böyle boyacı ustası görmedim demiş adam şaşırarak neden demiş usta da büyük bir hayranlıkla adama dönüp bir günde iki oda bir salon ve holu tek başına boyadığını söylemiş adamda ne var bunda demiş

usta hemen atılmış kolaysa sende anahtar deliğinden bütün bunları boyada görelim demiş.

Kertenkele
Kertenkelenin dişisine ne derler?Kertilenkele......

Kertenkelenin dişisine ne derler?

Kertilenkele...

Anlatmadan Anlatmaya
Başhekim bir gün deliler hastanesinde hastaları ziyarete çıkar ve bir köşede delilerin kendi ...

Başhekim bir gün deliler hastanesinde hastaları ziyarete çıkar ve bir köşede delilerin kendi aralarında bir rakam söyledikten sonra güldüklerini görür ve sorar:

- "Neden söylediğiniz her rakamdan sonra gülüyorsunuz diye?"

Delinin biri cevap verir:
- "biz der bütün bildiğimiz fıkralara numara verdik.. 5 dediğimiz zaman 5 numaralı fıkra aklımıza geliyor gülüyoruz; 8 deyince 8 numaralı fıkra aklımıza geliyor, gülüyoruz", demiş.

Başhekim "bir de ben söyleyeyim o zaman", demiş. "5", demiş çıt yok, "7" demiş çıt yok.. Bakmış çıt yok; sormuş "ben söyleyince neden gülmüyorsunuz?"

Delinin biri cevap vermiş: - "Başhekimim anlatmadan anlatmaya fark var..."

Geri