-kA * ws -wtL REAL DEDİLER GELDİK :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -khaNz`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ve ayrıca aykut abinizde uğraşmıştı benimle özür dileyip arkadaş olalım diye yalvaran o oldu
:D bizim dostluğumuz nekadar kıymetliyse düşmanlığımzda okadar şiddetlidir ... herkez kendi bilir

aykut kimdir ya ? ayrıca sen kimsin yaşlı kurt felix miş yenilip yenilip aglamayın gençler..

Şimdi beyler bu konuya boş yapmak için gelcekseniz hiç uğramayın gl atın geçin. eğer hilesiniz aimsiniz cart curt bişeyler diyorsanız icraat gösterin biraz moviemizi yapın da biz de atalim glmizi. biz bu oyunu oynarken kendimizden eminiz, en temiz şekilde oynamaya calısıyoruz merak etmeyin. harunla ben yaklaşık 2 senedir aynı ortamda bulunuyorum ve harunla birlikte en az 100 tane maça girmişimdir sizin gibi 95i ağlamıştır zaten. Boş yapıp burda geçmişleri falan hatırlatcaksanız hiç ugramayın. Adam gibi gl nizi atın geçin, yenilginizi de kabullenin. başarılar için sağolun beyler iyi forumlar

fero ganga takma kimseyi :) harunum ve murom senin clana geldiya :D ondan millet çekemiyor sen takma kimseyi ez geç :) yoluna bak

herkesi kendin gibi sanma :] biz gönülden inandık kimin gh kimin temiz olduguna merak etme 1 movie ile yıkılmaz o gönül....

w.Lawson`s ~ khatlow..

eyvallah sercanım çok sağol yorumun için

eyvallah sercanım çok sağol yorumun için

ne demek kanka.

aynı senin gibi harunla 1.5 dede 1.6 dada çok maç attım böyle ağlayanını görmedim en azından onlar gh sin diyip geçiyodu bunlarda iş yok gele verip geçemiyorlar :)

neyse konu kapanmıştır heralde gl atanlar sağolsunlar

Bakın cs hayatım boyunca bir ve birkaç olayı anlamadım. Bir yenildiler mi yaşınız küçük, hilesiniz bunun gibi vb. şeyler, iki ise sövmek, üç ise kral hep onlarmış onlar eskilerdenmiş, madem eskilerdensin iyi oynarsın yenersin.

Benim size tek bir cevabım var siz bence pasif ve kişiliği olmayan kişilersiniz. Çünkü siz bu kadar iyi olsaydınız şu an şu ssde ezilen taraf siz olmazdınız ve olay yaratacak şeyler yazıp konuyu kirletmeyin. Biz o kadar team ezdik so, co, ko hepsinde ezdik ama bize böyle söven real gelsin yarın görüşürüz diyen olmadı biz ss'yide koymazdık ama o tavırlarınız biz tav etti ve sonuç ortada yenen taraf çok belli bir şekilde görünüyor.

Bu arada bizi kral diye görmeyin, emin olun bizde birer oyuncuyuz. ;)

harun diyecek birşey kalmadı sana artık ne desem nafile :)
Hani hiç konşmasam iyi konuşmayada gerek yok ki
sk gaming ka 3d movie yazınca hepsi çıkıyor
Saygılar :)
Dediğim gibi ya hile ile ya hile ile kasarsınız ...

bende seni oyuncu bilirdim harun ... :) iyi oyuncuymuşun 17 yaşındasın yaşına veriyorum ne diyeyim :D beni hayal kırıklığına uğrattın bende diyorum dünkü cfg isteyen bebeye nolmuş :D bak lafta herşey oluyor dmi cfg istedin benden ezildin vs de 35 e 0 yendim seni para verip cfg teklifi ettin fln bak lafta oluyor bende yapabiliorm :D sus ve movieni izle

bende seni oyuncu bilirdim harun ... :) iyi oyuncuymuşun 17 yaşındasın yaşına veriyorum ne diyeyim :D beni hayal kırıklığına uğrattın bende diyorum dünkü cfg isteyen bebeye nolmuş :D bak lafta herşey oluyor dmi cfg istedin benden ezildin vs de 35 e 0 yendim seni para verip cfg teklifi ettin fln bak lafta oluyor bende yapabiliorm :D sus ve movieni izle

o muhabbetnı gectıgını cok ıyı bılıyosun azmi:) herneyse movieyi izleyen arkadaşlarının dısında herkes yazmıs zaten neyın ne oldugunu herkesden lafları yıyınce sındıremdın sanırım :) ben 2 yıldır so kasıyorum senın 5 katın oyuncuları ezıp 5 katın takımlara karşı oyun oynadım 1 i ağzını açmadı açanlarda movie yapamadı çünkü sahne bulamadılar gıt esl recordlarımıda ındır ızle belkı bıseyler kaparsın :) o kadar laf yiyip ezildiğinden dolayı benımde boş boş sahnelerımı koymusun sende bende bılıyoruz kı gayet temız oldugunu :) benden 2 gömlek hatta 3-5 gömlek alttasın azmi bunuda herkes biliyo senin gibi oyuncular ayakta tutunamazlar zaten tutunurlarsada böyle boş işlerle ugrasıp kendınden ıyı klanlarla ve oyuncuların üzerinden prim yaparlar bu oyunu halen bıreysel dusunmeden oynayan bı şahsiyetsin yapıcağın hamleleri tahmin etmek çok basit :), kafede gunde 1 saat oyuna gırmıs halım bıle sızı bu kadar ağlatıyo azmi utanın utan :) daha çalışman lazım ben trojendeyken cs1.cso da pub swye gırıp kanka kardesım cektıgın ayakları ne cabuk unuttun azmııııııı :) pıyasayı bos bulmusun estır mıllete yaşlı kurt felix diye bizim ellerimizden ne kurtlar geçti azmiii trojen zamanında uyduruk adı bılınmeyen yerlerde takılırken bana harun kanka cekerdın azmii şimdi burda kurt oldun uğuluyomusun o seside kesmeyi biliriz geçen kestiğimiz gibi azmi rahatta takıl biraz da delikanlıysan utanıp bidahada yazmazsın zaten :):)

o muhabbetnı gectıgını cok ıyı bılıyosun azmi:) herneyse movieyi izleyen arkadaşlarının dısında herkes yazmıs zaten neyın ne oldugunu herkesden lafları yıyınce sındıremdın sanırım :) ben 2 yıldır so kasıyorum senın 5 katın oyuncuları ezıp 5 katın takımlara karşı oyun oynadım 1 i ağzını açmadı açanlarda movie yapamadı çünkü sahne bulamadılar gıt esl recordlarımıda ındır ızle belkı bıseyler kaparsın :) o kadar laf yiyip ezildiğinden dolayı benımde boş boş sahnelerımı koymusun sende bende bılıyoruz kı gayet temız oldugunu :) benden 2 gömlek hatta 3-5 gömlek alttasın azmi bunuda herkes biliyo senin gibi oyuncular ayakta tutunamazlar zaten tutunurlarsada böyle boş işlerle ugrasıp kendınden ıyı klanlarla ve oyuncuların üzerinden prim yaparlar bu oyunu halen bıreysel dusunmeden oynayan bı şahsiyetsin yapıcağın hamleleri tahmin etmek çok basit :), kafede gunde 1 saat oyuna gırmıs halım bıle sızı bu kadar ağlatıyo azmi utanın utan :) daha çalışman lazım ben trojendeyken cs1.cso da pub swye gırıp kanka kardesım cektıgın ayakları ne cabuk unuttun azmııııııı :) pıyasayı bos bulmusun estır mıllete yaşlı kurt felix diye bizim ellerimizden ne kurtlar geçti azmiii trojen zamanında uyduruk adı bılınmeyen yerlerde takılırken bana harun kanka cekerdın azmii şimdi burda kurt oldun uğuluyomusun o seside kesmeyi biliriz geçen kestiğimiz gibi azmi rahatta takıl biraz da delikanlıysan utanıp bidahada yazmazsın zaten :):)

La sen antalya da felanmısın gece 1:30 da hiç bir yerde Cafe açık olmaz sen nerden yazıyorsun arkadaş :D

1 Saat giriyorum diyorsun ne zaman birşey yazsa hangi saat olursa olsun en geç 5 dakika sonra cevap veriyorsun :D

La sen antalya da felanmısın gece 1:30 da hiç bir yerde Cafe açık olmaz sen nerden yazıyorsun arkadaş :D

1 Saat giriyorum diyorsun ne zaman birşey yazsa hangi saat olursa olsun en geç 5 dakika sonra cevap veriyorsun :D

izmirde oturuyorum kardeş evde kucuk laptobum var netbook gıbısınden msn ınternet falan fılan takılıyorum bıtek

Haaa sorry. ;R

Bir team bu kadar yüzsüz olabilir ne diyimki :) Harun'un yazdıgına katılıyorum. Kafeden giren adam 23-4 frag atıyor bize attırmıyorsa evde olsa 40 frag atar herhalde :D

sinan edebiyat yapma lan qL at geç :D

neyse harun movienizede slm mı atacaksnız gl mi atacaksınız hayırlısı =) başarılar
FeLix.!.

FeLix , rejuav harun abiyi bilen bilir. boş yere istersen 99999999 tane ghost movie yap onu tanıyan tanır:001_cool:

Geri