o muhabbetnı gectıgını cok ıyı bılıyosun azmi

herneyse movieyi izleyen arkadaşlarının dısında herkes yazmıs zaten neyın ne oldugunu herkesden lafları yıyınce sındıremdın sanırım

ben 2 yıldır so kasıyorum senın 5 katın oyuncuları ezıp 5 katın takımlara karşı oyun oynadım 1 i ağzını açmadı açanlarda movie yapamadı çünkü sahne bulamadılar gıt esl recordlarımıda ındır ızle belkı bıseyler kaparsın

o kadar laf yiyip ezildiğinden dolayı benımde boş boş sahnelerımı koymusun sende bende bılıyoruz kı gayet temız oldugunu

benden 2 gömlek hatta 3-5 gömlek alttasın azmi bunuda herkes biliyo senin gibi oyuncular ayakta tutunamazlar zaten tutunurlarsada böyle boş işlerle ugrasıp kendınden ıyı klanlarla ve oyuncuların üzerinden prim yaparlar bu oyunu halen bıreysel dusunmeden oynayan bı şahsiyetsin yapıcağın hamleleri tahmin etmek çok basit

, kafede gunde 1 saat oyuna gırmıs halım bıle sızı bu kadar ağlatıyo azmi utanın utan

daha çalışman lazım ben trojendeyken cs1.cso da pub swye gırıp kanka kardesım cektıgın ayakları ne cabuk unuttun azmııııııı

pıyasayı bos bulmusun estır mıllete yaşlı kurt felix diye bizim ellerimizden ne kurtlar geçti azmiii trojen zamanında uyduruk adı bılınmeyen yerlerde takılırken bana harun kanka cekerdın azmii şimdi burda kurt oldun uğuluyomusun o seside kesmeyi biliriz geçen kestiğimiz gibi azmi rahatta takıl biraz da delikanlıysan utanıp bidahada yazmazsın zaten