-kA * ws -wtL REAL DEDİLER GELDİK :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -khaNz`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gL.. kardesım basarılar :D

başarılarr :) gL kA * :)

Sağolasınız çok teşekkür ettik :)

neyse harun movienizede slm mı atacaksnız gl mi atacaksınız hayırlısı =) başarılar
FeLix.!.

csoyuncyu bırakırkende hile diye ağlamaktaydın hala devam mı edıyon azmi bi öğrenemedin şu oyunu

Tebrikler arkadaşlar ..

Başarılarınızın dev4mnı dilerim ..

Başarılar.

bende istiyorum banda satın cefege cok para veririm :)

gL size helal.

Harun seninle bikere daha aynı durumu yaşamıştık ? ben sana demiştim . 2 haftaya atıcaz yenemezsen cs bırakcaksın demiştim skoru hatırlarsın ben hatırlıyorum yenen olarak yenilen hiç unutmaz 11-1 yendik azmi kapat gel adam ol diye aglıyodunuz ss yi kaldırtmıştın :)
-reaLize
-dpejdra
-Lykia
-FeLix.!.
-Trajedy
hatırlarmsn bu teamı :)))))))))) Harun sen öğreneceksin ben diil ben 1.6dan 3 gün oldu gelelei alışayım 12-0 lara döneriz yine ferhatgilde beni 12-0dan sonra tanıdı konuşamadı sende konuşamayacaksın emin oL neyse saygılar :))))))))))

Şuan için post kasmıyorum seninle konuşmanın başka yolu yok :)
o yüzden söyledim bunları ... Ha yaşın küçük yaşına hürmeten yine saygı duyarım abicim sana anladım cs senin herşeyin liseyi bi bitirde yine cs kasalım seninle düşüncülerin ne olucak

herkesi kendin gibi sanma :] biz gönülden inandık kimin gh kimin temiz olduguna merak etme 1 movie ile yıkılmaz o gönül....

w.Lawson`s ~ khatlow..[/QUOTE]

Senkimsin ki tanımıyorum bile seni :S ayarla ya sen kafanı yaşa yalaka :D

ve ayrıca aykut abinizde uğraşmıştı benimle özür dileyip arkadaş olalım diye yalvaran o oldu
:D bizim dostluğumuz nekadar kıymetliyse düşmanlığımzda okadar şiddetlidir ... herkez kendi bilir

Harun seninle bikere daha aynı durumu yaşamıştık ? ben sana demiştim . 2 haftaya atıcaz yenemezsen cs bırakcaksın demiştim skoru hatırlarsın ben hatırlıyorum yenen olarak yenilen hiç unutmaz 11-1 yendik azmi kapat gel adam ol diye aglıyodunuz ss yi kaldırtmıştın :)
-reaLize
-dpejdra
-Lykia
-FeLix.!.
-Trajedy
hatırlarmsn bu teamı :)))))))))) Harun sen öğreneceksin ben diil ben 1.6dan 3 gün oldu gelelei alışayım 12-0 lara döneriz yine ferhatgilde beni 12-0dan sonra tanıdı konuşamadı sende konuşamayacaksın emin oL neyse saygılar :))))))))))

tagımız qrotesqueydı o zamanlar sen yıne wtl demıydın neydeydın yenmıstık msnden trbe gırmıstın boyle bı awm kullanısı yok dıye hıle dıye tutturdun 5 dk sonra cfg atarmsın dıyodun hatırlarsın azmı :) yaşım 17 yasımıda kımseden saklamadım saklamamda, 1.6 diyosunda ben 5 aydır 1.6 oynuyorum 2 yıldırda socl olmyan swlerde maç atmadım ayrıyetten pcm yandı duymusundur ferhat arayınca kafeye gdıyorum oynuyorm dün sövmüşsünüz ezık falan demıssınz ondan geldım. ki cs muhabbetıne gelınce ıse senın ve takım arkadaşlarının hayal edemiyeceği takımlara karsı oynadım ben 3 yıldan berıdırde hep aynı kasıyorum onmlı olan oyundan zevk almak benım ıcın yenmek ss koymak falan onemlı degıl ben bu yollardan geçelı 2 yıl oldu azmı sende bılırsın zamanında beraber az oynamadık. sadece burda olan muhabbet sızın ferhatlara ağır konusmanız yoksa sız yenersınz bız yenerız onemlı degıl onemlı olan zevk almak

he şunuda soylemıden geçmeyım azmi şuana kadar bulunduğum takımlarla sızle 9 maç attıysak 8 ini yendik 8 indedde hile diye tutturdun elinde avcunda olan şey kocaman bi 0. 1 maçı yendınız onuda yıllardan berı usanmadan soyluyosun tabi sonucta 1 maç var başka neyı soyluceksın kı :)

Tartışma devam ederse konu yoruma kapatılacak ..

teşekkürler, bundan sonra tartışma yaratıcak kişilerin mesajlarını sılıp yaptırım uygularsan sevnırım

Onu ben uygularımda konu sahibi olarak siz tartışılacak yorum atanlara cevap vermek yerine ; haber verirseniz gereğini yaparız
iyi forumlar ..

Geri