JD | ~LooNeLy` # Awp ACTİON ;

5
EXE RANK

By -LooNeLy^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By -LooNeLy^
başarılar kemalim. :)

başarılar da sen bırakmadın mı pc kaldırmıştın cs ara filan madem kasıyosun konu açma nb de ara veriyorum diye ne ara yaz geldi de başladın?

başarılar da sen bırakmadın mı pc kaldırmıştın cs ara filan madem kasıyosun konu açma nb de ara veriyorum diye ne ara yaz geldi de başladın?
Bilip bilmeden konuşma gardaş, derslerden sıkıldığımız zaman girip kafa dağıtıyoruz biz.

Benim tek bildiğim cs ara verdiğin yaza kadar netbilginine buna dair konu açtın derslerden sıkılıp sıkılmaman beni ilgilendirmez açtığın konular ilgilendirir.

Benim tek bildiğim cs ara verdiğin yaza kadar netbilginine buna dair konu açtın derslerden sıkılıp sıkılmaman beni ilgilendirmez açtığın konular ilgilendirir.
Bence hiçbirisi seni ilgilendirmez, uza şimdi.

Başarılar.

başarılar kardeş

basarılar ganga xd

Başarılar kanka.

Kemal dg ile bıcak skını paylasabılıcekmısın ? ql bu arada kardesm . :)

Başarılar..:D

Bal gibi de ilgilendirir benim bu forumda üyeliğim varsa haddimi aşmadığım sürece istediğimi yapma hakkım var ki bu da haddimi aşmak değil neyse senin gibi cahillerle vakit kaybedecek değilim hayatınız cs olmuş insanlığı unutmuşsunuz.

Hala en kötü şey, insanın kendi cehaletini tanımamasıdır. St.Jerome

başarılar güzel olmuş movie :)

Yorumlar için teşekkürler.

Bu arada dün cfg dilenenler bugün bize atar koymaya başlamış :) Allah hayır getire.

Geri