Berat sizin teamınıza sadece birkere ban attım o da macta yeniliosnuz die sürekli say attınız . 2 cisi : oktay yalcına tw vermiş birşey bulamamıs . ama senin verdigin tw de burak arkadasım ararken pc ni nie resledn ? ilk tw isteyişimde sürekli yanlıs pw verdinz ikincisindede pc rslediniz . tw verioruz dedigin bumu ? yenlrken uyarmamıza ragmen sürekli say attınz yediremiorsanız atmayın ! bn yenildigimde deil yendigim macta ban attım sy yüzündn burda yln yanlıs konusma !
Bak la hasanların yanında adam olmuşda bide laf çarptırıyor. Lan benim pc'me 50 kere giren oldu o kadar adam bulamadıda senin kıçı kırık adamın mı gelip bulacak benim pc'mde illegal bir program he ? Turnuvanın ortasında girdiler en az 25 frag attığımda bulamadılar daha w7 de hl_res arayan adammı bulacak ezik. Çok say atıyormuşuz siz önce sözünüzde durmayın öğrenin adam gibi isteyince bizim gibi verin hile deyip banlamayın. Kendin ve teamın bana hile derken 1232138 tane say atıyor birşey yokda biz 2 kere tw isteyincemi çok say attık oluyor mala bak la. İsteyene istediği dakikada veririm bi tane olsun hile ile alakalı birşey bulun gösterin şu csyi bırakmayan beratın a.
Pc'sine girmişmişte yalçın birşey bulamamışmış. Arkadaşın dediği gibi oktay zaten nadir'e en çok para veren bebe sen kimi savuyorsunz ha nadir ha oktay farkedermi ? Ya arkadaş bide yediremiyorsnız atmayın diyo lan git şu maç ve sslerninn GDR ile attıkları maçlara bak yarısında banlıyorsunuz siz ne yüzle geliyorsunuz hud kingleri he ?
jackue bir ara awe clanın tsdeydım 1 haftalık aldıgını soylemiştin amk para bol geldiGELEEEEEE.
sana sadece acıyorum ben normalde vsde yenıldıgım zaman cok uzulurum ayar olurum ama sana uzulmuorum bıle adam bana ozelden yazıo adamın cross tıtrıo bosuna oynama dıe ben genede macımı attım eyvallah tv veremedın o snn karaktersızlıgın ss yı bıle kndın cekememıssın baksana neyse gl
))